Cateva concluzii dupa shopping-ul online cu ING WebCard:
– e o placere sa cumperi din magazinele online occidentale: organizate logic, prietenoase, usor de folosit, nu iti starnesc intrebari, nedumeriri, nu trebuie sa faci scheme ca sa intelegi traseul.
– cu rare exceptii (emag.ro, marketonline.ro), magazinele online romanesti arata neterminate, fușerite, nu ofera posibilitatea de a trimite marfurile pe alt nume si alta adresa (cadouri). Foarte multe n-au auzit de plata online si folosesc sistemul antic de plata la primirea coletului. Un singur exemplu de magazin online in suferinta grava: Diverta online. Cititi fraza incercuita cu rosu si incercati sa intelegeti ceva:

  
Bineinteles, experienta descrisa mai sus se limiteaza la magazinele sugerate de cei care s-au inscris pe lista cu cadouri.
Apropo de asta: maine ma duc la posta sa ridic coletele sosite de la Amazon. Alte pachete au sosit deja. Ii voi anunta personal pe mail in zilele urmatoare pe cei norocosi ( Da, Dana, ti-a sosit si tie camera pe film:)
Cei care au sugerat cumparaturi de la online shop-urile care nu accepta plata prin card au fost eliminati, chiar daca am facut doua exceptii la inceput.

7 Comments

  1. Îmi place noul template.
    Numai bine.

  2. Mi-a sosit si mie cadoul, dupa cum ziceam pe glob. Pisicile mele multumesc insistent 🙂

  3. Claus: am vazut, par incantate 🙂

  4. Alexandru; mai avem de lucru nitel… Tema a fost construita de la http://www.buddha.voce.ro cu care am lucrat excelent

  5. salut, ziceam si eu de un ceas de la fungift.ro. ce s-a mai intamplat?

  6. Nu pot sa cred ca a sosiiiit :)) Nu m-a gandisem ca se poate sa pui pe adresa ta. De fapt eu credeam ca nici n-ai comandat inca. (Mi-e oleaca rusine. Multumiri x1000)

  7. legat de fraza incercuita cu rosu, are logica … e drept ca trebuie sa citesti de mai multe ori pana te prinzi ce vor sa zica

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close