LG LE9500: Televizor HD gata pentru video 3D

L-am vazut de aproape si este clar o bijuterie HD. Rama are doar 8,3 milimetri (probabil cea mai subtire din lume in acest moment) fiind aproape insesizabila, astfel incat imaginea apare grandios pe tot ecranul. Grosimea acestui televizor LED este de numai 2,3 centimetri, ceea ce il face tocmai potrivit de prins pe perete, asemenea unui tablou. Va fi lansat in variantele 55 inci si 47 inci.

Se conecteaza la internet wireless, are capabilitati video 3D si va sosi in magazine (nu stiu daca si in cele romanesti) in luna mai cu noua telecomanda Magic Wand, asemanatoare controller-ului de Nintendo Wii.
Pretul nu a fost comunicat deocamdata.
Un juriu international i-au dat la Consumer Electronics Show – Las Vegas doua premii: Winner for Best of Honoree si Winner for Video Display.
In clipul de prezentare al cnet.com, puteti vedea si cum functioneaza telecomanda Magic Wand.

LG LHB335: Blu-Ray care se intelege cu iPod-ul

LG LHB335 

Un sistem Home Theatre 5.1 care primeste si DVD-uri clasice (pe care le „forteaza” cu up-scaling) dar si pe cele Blu-ray. Vine cu conectivitate Wi-Fi si cu widget-uri/servicii gata de accesat – Netflix, Vudu, CinemaNow, YouTube, Pandora, Picasa si AccuWeather (bineinteles, nu in toate tarile).
Reglat pentru a reda continut multimedia de pe iPod si iPhone, plus conectivitati USB.
Pret neanuntat inca.
Premiat la CES cu Winner for Audio Components

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close