Închide

Ce vrei să cauți?

Senior Interactive a castigat contul Orange

logo senior Dupa un parteneriat de cativa ani, Senior Interactive a fost desemnata oficial agenţia care va gestiona contul de comunicare online al Orange Romania – oferind servicii de creatie si strategie interactiva, implementare de campanii de comunicare cu componentă de activare digitala si management al prezentei Orange în Social Media. Selecţia agenţiei a fost facuta  in urma unei licitatii care s-a desfasurat pe durata a trei luni si a presupus mai multe etape eliminatorii.

„Am avut foarte puţin timp să ne bucurăm de câştigarea acestui pitch. Am început treaba. Suntem în faţa uneia dintre cele mai importante provocări a ultimilor ani – Orange. La volumul de business şi standardul de calitate al  activităţilor de comunicare pe care Orange le derulează, responsabilitatea noastră este imensă iar rezultatele sunt vizibile imediat, în faţa a milioane de clienţi sau potenţiali clienţi. Este cea mai bună ocazie, pentru echipa Senior Interactive, să implementeze ideile născute în laboratorul intern de R&D şi să demonstreze cum se transpune în practică credo-ul nostru: idei + tehnologie = rezultate de business”, a declarat Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive.
Parteneriatul între Senior Interactive şi Orange România are deja doi ani vechime, timp în care au dezvoltat împreună mai multe proiecte. Senior Interactive a oferit consultanţă pentru magazinul online Orange, un proiect de amploare care a durat peste nouă luni şi a presupus refacerea fluxurilor de navigare şi a arhitecturii pentru optimizarea experienţei utilizatorului şi îmbunătăţirea  procesului de cumpărare în webshop. Un proiect complementar este site-ul de review-uri pentru produsele din magazinul online, care redefineşte ceea ce înseamnă în mod obişnuit un site de eCommerce.
Echipa care a lucrat la pitch din partea Senior Interactive a fost formată din: Mihai Tătaru – Managing Director, Radu Glonţ – Client Service Director, Virgiliu Andone – Creative Director, Marius Matei – Copywriter, Dorin Bănică – Senior Art Director,  Eleodor Ghenoiu – Senior Strategy Planner, Corin Chiriac – Senior Strategy Planner, Adrian Chirilă – Team Leader Project Management, Patricia Arbanas – Senior Account Manager.

Despre Senior Interactive
Senior Interactive este o agenţie independentă full-service de comunicare interactivă, membră a Senior Group. La şapte ani de la înfiinţare, Senior Interactive are una dintre cele mai mari echipe dedicate comunicării online din piaţa româneasca de profil – peste 40 de angajaţi în opt departamente.
Printre clienţii activi ai agenţiei se număra GlaxoSmithKline – Consumer HealthCare, Leadership Development Solutions, PricewaterhouseCoopers, Orange România, Renault Technologie Roumanie, Solvay Romania, Wrigley Balkan East. Principalele servicii pe care le oferă Senior Interactive sunt: consultanţă şi strategie de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design şi web development, integrare cu campanii şi promoţii offline, search engine optimization, dezvoltarea de advergames şi online media planning.

Adaugă comentariu