Glumeam cu cineva zilele trecute: o idee de afaceri ar fi sa fotografiezi si filmezi 3D nunti, botezuri etc  si inainte de a cere banii sa faci demonstratii pe loc despre “cum se vede treideul” pe un laptop compatibil.
Fuji FinePix Real 3D W3 poate fi deja comandata pe amazon.com la 499 USD si este editia imbunatatita a anui model asemanator lansat anul trecut. 
Fuji FinePix Real 3D W3 fotografiaza si filmeaza 3D, avand doua lentile.
Japonezii o proclama drept prima camera foto compacta 3D din categoria consumer.
Detalii aici.

5 Comments

  1. M-am gandit si eu sa-mi cumpar o camera video 3D sa filmez pentru trafictube. Ma gandesc ca s-ar vedea mai misto fazele din trafic.

    Problema este ca trebuie sa distribui la cititori ochelari cu lentile rosii/albastre :).

  2. Razvan: filmezi acum 3D, postezi 2D si la anul faci update 3D inainte de a intra fondul ala de investitii in trafictube.ro 🙂

  3. Din cate am auzit sunt deja firme/pf care pozeaza si filmeaza 3D. Daca imi dai o idee cum as putea sa filmez/pozez si sa prezint holograme clientilor, cred ca putem imparti profitul. Asta ar fi o idee noua de afaceri.

  4. Ionut, mi-e greu sa fac un business plan…dar Internetul iti poate oferi toata documentatia.

  5. Frumoasa camera, unde a ajuns si tehnologia asta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close