Închide

Ce vrei să cauți?

Ce mai face Romtelecom pe online

96 de meciuri UEFA Champions League transmise live pe dolce-sport.ro

Lansare Dolce Sport Romtelecom (5)

Este posibil ca in urmatorii doi-trei ani, Romtelecom sa aiba o oferta interesanta de divertisment online cu plata. Da, stiu, romanii (si nu numai ei) nu sunt amatori sa plateasca pentru filmele, muzica & more de pe net, insa mentalitatile se mai si schimba, plus ca depinde ce oferi.

Deocamdata, Romtelecom a inceput sa difuzeze live pe site-ul dolce-sport.ro meciurile UEFA Champions League 2010-2011, in regim pay per view (platesti 3,5 euro pe meci sau un abonament de 34,9 euro pentru toate cele 96 de meciuri).
Nu exista declaratii oficiale despre planurile cu streaming-ul video, dar cum Romtelecom vrea sa aiba 4-5 canale TV proprii de filme si sport pana la sfarsitul anului, si cum deja are experienta IPTV, oferta de divertisment online poate creste.
Explicatia este cunoscuta: nici un operator nu-si mai poate permite sa astepte venituri doar din date si voce, cele din continutul vandut (informatie, divertisment) devenind obligatoriu.
Marti seara, Romtelecom a lansat oficial canalul Dolce Sport (foto).

Serial online: Viata in 3

Romtelecom a lansat pe cel mai mare portal video din Romania, Trilulilu, un serial online destinat tinerilor, Viata in 3, care va avea cel putin 43 de episoade (upload luni si vineri, pentru inceput).
Povestea: Miki, Bianca si Andrei locuiesc impreuna si incep aventura vietii lor.
Conceptul si productia apartine agentiei digitale Frank. Castingul a fost facut tot online, in iunie.
Printre partenerii serialului apar Microsoft, Sony Ericsson, Coca-Cola, Henkel.
Deocamdata, serialul abia a inceput, iar Frank are in plan aducerea ca invitati in poveste a unor vedete autohtone si episoade interactive. Evident, exista si o pagina de Facebook.
Dincolo de scopul evident al serialului (promovarea produselor companiei printre tineri) se pregateste Romtelecom pentru productia proprie de continut? 


Episod 1 – Viata in 3
Vezi mai multe video din film
Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. 34,9 euro pentru toate meciurile e decent…si e comentat si in limba engleza! 🙂

Adaugă comentariu