Porange tablet 2rima tableta branduita Orange este pusa astazi in vanzare in premiera in Romania. Pretul este de 99 de euro ( TVA inclus) cu abonament pe 2 ani.
Vine echipata cu mai vechiul Android 2.1, ecran tactil de 7 inci, memorie de 8GB si doua camere integrate.
Orange mai are in  oferta sa si tableta Samsung Galaxy Tab.

Detalii:

„Orange Tablet poate fi achiziţionată începând de la 99 de euro împreună cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. Pe lângă preţul accesibil al tabletei, prin abonament clienţii beneficiază şi de acces nelimitat la internet, 100 SMS/lună în reţea, opţiunea Happy Night (între 00:00 şi 07:00), Cost Control şi upload la viteză ridicată de până la 1.46 Mbps. Abonamentul permite şi servicii de voce mobilă, iar tarifele pentru apeluri sunt cele standard: 0,146 euro/min în retea şi 0,198 euro/min în alte reţele naţionale. De asemenea, clienţii primesc un bonus de 60 de minute de apeluri video în reţea şi 30 MMS.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi şi oferă acces la aplicaţiile din Android Market prin sistemul său de operare Android 2.1. Tableta le permite utilizatorilor să fie la curent cu ultimele ştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sau Twitter. Totodată, este şi un bun instrument de business. Aceasta permite aplicaţii web-based sau Android pentru vânzare, raportare sau gestiune a timpului şi a resurselor.

Noua tabletă poate fi folosită şi ca ramă foto digitală, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD. Orange Tablet este ergonomică, datorită suportului mobil de susţinere, fără a fi necesar un accesoriu suplimentar. În plus, este compatibilă cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 şi include 2 camere video, o memorie internă de 8GB, plus un slot de card microSD.

„Suntem bucuroşi să lansăm prima tabletă PC sub marcă proprie, mai ales pentru că Orange România este prima ţară din grupul Orange care lansează acest produs. Suntem încrezători că îi vom încânta şi pe clienţii care îşi doresc o tabletă accesibilă.” a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în magazinele Orange.”

3 Comments

  1. Nu stiu, dar daca intrebi la magazin…

  2. multumesc oricum. sunt interesata de mai multe, cu diagonala de minim 10′, e vorba de peate 10 lunar. de asemenea si niste touch screen-uri de minim 15′ all-in-one, tot de la 10 in sus lunar. daca stii vreun furnizor, sa-mi dai, te rog, de veste. multumesc mult inca o data.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close