Închide

Ce vrei să cauți?

Concurs: Ce promoveaza aceste masini?

La CES 2011 au fost expuse o multime de masini (colaborarea dintre constructorii auto si marile companii IT este mai stransa ca oricand).
Iata doua exemplare care mi-au placut foarte mult:

1) Un Audi din otel lustruit, ”ornat ”cu leduri albastre. Acest automobil a fost creat de studiourile Walt Disney.
Steel Car al CES 2011

Steel Car at CES 2011

2. Si un automobil ciuruit de gloante, dotat cu doua mitraliere, care pare sa fi trecut prin multe intamplari:

Car at CES 2011

Concurs:  Aceste doua masini promoveaza produsele si serviciile a doua companii.

Ce trebuie sa faceti: scrieti un comentariu la acest post in care sa incercati sa ghiciti despre ce companii si despre ce servicii este vorba. (Comentariile se pot afla in moderare, asa ca daca nu apar imediat, aveti rabdare).
Termen limita: pana sambata la ora 12.00.
Cele mai interesante, amuzante sau mai aproape de adevar  trei comentarii vor fi rasplatite cu cate un pachet de carti de joc profesionale, pachete pe care le-am cumparat din cazinoul Bellagio, unul dintre cele mai luxoase din Las Vegas.
Aceste carti de joc au fost folosite in acest cazinou (stiti, la fiecare partida se deschide obligatoriu un pachet nou), iar apoi au fost puse in vanzare la magazinul de suveniruri.
Iata cum arata premiile:

Carti de joc de la Bellagio

Si un clip video cu holul de la Bellagio, amenajat in cinstea noului an chinezesc (incercati 1080p). La final vedeti si magazinul din care au fost cumparate pachetele cu carti de joc.

Fiti creativi! Succes!

Articole populare Ultima luna

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. Salut,
  Prima masina promoveaza „Tron 2011” si este masina cu care as merge la clasicele intalniri saptamanale cu presa, daca as fi primar (mai ales daca as fi Sorin Oprescu, ca sa spun „Doamna, credeti ca eu stau cu fundu’ pe camasa?”). In afara de asta as lua-o pe Olivia Wilde sa stea pe scaunul din dreapta, sa faca din mana pentru trecatori.
  A doua masina promoveaza „The green hornet 2011” si evident este masina de vis a oricarui bucurestean plictisit in trafic. As linisti orice sofer buclucas, din orice intersectie aparent aglomerata din Bucuresti. Cu siguranta ca in acest caz, pe scaunul din dreapta va sta Cameron Diaz, si va arunca stelute ninja catre baietii care arunca ambalaje pe jos.
  Va urez centura in 4 puncte 🙂

 2. Nu vreau sa repet cele spuse in comentariul anterior ca ati zice ca m-am luat dupa el as ca nu e un comentariu pentru concurs. Nu pot sa nu zic insa ca prima masina este absolut fenomenala. A 2-a nu pot sa zic nici macar ca-mi place. Baftul cu concursul.

 3. #3 Comentariu nou

  Prima masina e Audi R8 tematic cu Tron. Presupun ca promoveaza fie filmul, fie serviciile de ultima ora din punct de vedere tehnologic ale West Coast Customs.
  A doua masina e Black Beauty din „The Green Hornet” si cred eu ca promoveaza noua tehnologie Sony de TV 3D fara ochelari.

  Daca ma intrebati pe mine clar as alege-o pe prima, desi probabil soselele din Romania ar pune-o pe butuci destul de repede 😀

 4. #4 Comentariu nou

  1: Monster Cable Products (cables 🙂 )
  2: Sony (tehnologia 3D ?)

 5. Audi-ul R8 promovează viitorul întunecat. Clipa în care orice supermaşină vă fi „hooked you up with neon inside your neon” şi în care bling-ul va inspira un nou curent emo. Cel în care îşi taie venele cu lame cromate.

  Chrysler-ul Imperial e un model ce probabil va fi lansat în 2012 sau mai târziu. Iniţial a fost concept pe vremurile de aur ale Naşului doar că din pricina unui management defectuos a fost „pus pe raft”. Acum că Fiat sunt la conducerea Chrysler, s-au gândit să facă o maşină numai bună pentru Don.

 6. Prima masina promoveaza Tron al Walt Disney. In Romania poate fi folosita pe post de masina de mall sau Dorobanti.

  A doua masina promoveaza The Green Hornet al Columbia Pictures. In Romania ar fi perfecta pentru o tura prin parlament cu mitralierele pornite 😀

Adaugă comentariu