Închide

Ce vrei să cauți?

Facebrands.ro, serviciu de monitorizare a paginilor de Facebook in Romania

FacebrandsAgentia de comunicare in social media STANDOUT si dezvoltatorul de solutii web BYTE FLUX au lansat oficila serviciul facebrands.ro, care efectueaza monitorizarea paginilor de Facebook din Romania in timp real.
Facebrands.ro monitorizeaza paginile romanesti de Facebook create de persoane si institutii (companii, ONG-uri etc), aratand cresterea numarului de fani al acestora pe zile si saptamani, impreuna cu alte pagini din aceeasi categorie. La aceste informatii se adauga analize pe baza cifrelor monitorizate, care vor fi disponibile la adresa http://reports.facebrands.ro.

Facebrands.ro urmareste peste 3000 de pagini romanesti de Facebook, iar numarul acestora este estimat sa depaseasca in cateva luni cifra de 5000. Aceste pagini sunt grupate in 47 de categorii si 54 subcategorii, precum si un clasament general al tuturor paginilor de Facebook din Romania monitorizate de acest serviciu.

”Adaugam zilnic zeci de pagini romanesti in sistemul nostru de monitorizare, insa recomandam tuturor marketerilor care gestioneaza astfel de pagini sa le inscrie imediat dupa lansare pentru a beneficia de datele monitorizate de facebrands.ro”,  spune Ionut Oprea, managerul agentiei STANDOUT.
“Datele prezentate de facebrands.ro sunt actualizate la un interval de 10 minute, oferind o imagine in timp real a prezentei brand-urilor romanesti pe Facebook.” a adaugat Andrei Stefan, managerul BYTE FLUX.

Cu ocazia lansarii oficiale, facebrands.ro ofera si un prim raport de monitorizare, intitulat “Popularitatea mass-media romanesti pe Facebook”, care arata cele mai populare canale, emisiuni si personalitati mass-media in randul utilizatorilor romani ai celei mai mari retele sociale la nivel mondial.

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna ziua domnule Capra spuneti-mi va rog se mai ocupa cineva de facebrands? A murit total site-ul ? Am adaugat niste pagini pe site-ul lor si nu imi apar nici dupa doua luni. Pacat de proiect chiar nu este nimic asemanator in online

 2. #2 Comentariu nou

  „Evolutia cifrelor de fani este momentan indisponibila, insa o vom relua in curand. Ne cerem scuze pentru neplacerile create”
  Acesta e mesajul lor.

 3. #3 Comentariu nou

  Se pare că da.

Adaugă comentariu