Închide

Ce vrei să cauți?

Heineken: cum poti sa obtii simpatie in blogosfera. Nihasa

Eu: Ce legatura oculta este intre tine si Heineken?
Nihasa, incurcat: Ei au fost singurii care mi-au raspuns la mail…

Nihasa Bogdan Iepure

Bogdan Iepure, zis si Nihasa, nu se incadreaza in categoria A-list, dar este popular, simpatizat, iar blogul lui are vechime: sase ani.
Implinirea celor sase ani a fost sarbatorita aseara, sponsor fiind Heineken.
Printre participanti la sindrofie: Bogdana Butnar, Marta Usurelu, Minxiee (a plecat pe o bicicleta pliabila care incape in buzunar), Raluxa, Cristian Manafu, Dan Dragomir, Dorin Boerescu, NWRadu si o multime de alti bloggeri/oameni din online pe care nu ii mai pomenesc (ma iertati) pentru ca este tarziu.
A fost asadar prima aniversare de blog sponsorizata de o mare companie. Investitia a fost mica, dar buzz-ul mare pe Twitter, Facebook si pe bloguri.

Costin, care s-a intors pentru scurt timp in tara, l-a supus pe organizator la un interogatoriu.

PS: invitatia la petrecere a sunat cam asa (toata lumea s-a mirat ca nu a ajuns in folderul de spam):

 

Sunt Bogdan Epure, auditor general al Bancii de Dezvoltare Africane aici in Burkina Faso. Am descoperit un cont deschis la banca mea de un om de afaceri care a murit intr-un accident de avion in Cotonou (Republica Benin). Cum nimeni nu a operat acest fond, te-am ales pe tine. Am nevoie de cardul tau bancar si de PIN.

Pentru a-mi inmana cardul tau, te invit joi, 9 iunie, incepand cu ora 19:00, in Stadio Pub, str. Ion Campineanu nr.10 http://www.stadio.ro .

Si, daca tot ne intalnim in interes de afaceri, n-ar strica nici sa aniversam impreuna şasă ani frumoş de blogging. Bunny-power.blogspot.com s-a facut mare. Il cheama nihasa.ro, iar din toamna il dau la scoala.

Primesti acest mail pentru ca esti unul dintre oamenii pe care ma bucur ca i-am cunoscut prin intermediul blogging-ului si pe care mi-ar placea sa-l tin aproape.

Cum vremurile bune sunt intotdeauna cele trecute, hai sa ne amintim de ele!

Berea e din partea Heineken, restul bauturilor sunt din partea mea. Nu consumati cu moderatie, imi permit, ca doar de-aia sunt A lister de sase ani. Oh, wait!

N-as vrea sa va presez cu un RSVP, dar totusi o fac: la nihasa@gmail.com, pana miercuri, 8 iunie. N-o sa va dau afara daca nu confirmati si totusi veniti, dar o sa va fac sa va simtiti prost.

Ne vedem joi?


Bogdan Epure
http://about.me/nihasa

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. damn, la mine cred c-a ajuns in SPAM, ca n-am primit invitatia 😀 :))

Adaugă comentariu