google-dolarDaca te angajezi la Google in Silicon Valley poti spera la un salariu in jur de 6.800 de dolari/luna.

Google plateste cele mai mari salarii din industria hi-tech.
Cei 26.000 de angajati ai sai castiga, in medie, 141.000 de dolari (400.000 lei)/an, in afara de alte beneficii ca pranzuri „gourmet” sau sedinte de masaj gratuite.
Studiul este valabil pentru Statele Unite, datele despre salariile angajatilor la filialele din lume nefiind facute publice.
In ianuarie, Google a marit salariile angajatilor cu 10% pentru a-i impiedica sa plece la concurenta, dupa ce doi dintre managerii sai de top au „fugit” la Facebook.

Pentru incepatori, Google ofera un salariu mediu de 82.600 dolari/an, mai mare decat Facebook (59.000 $), dar mai mic decat cel al Microsoft (86.900$). Cea mai „zgarcita” companie pare sa fie Apple care asigura un venit mediu pentru noii angajati de 43.000$/an.
Iata cum arata grila de salarii medii ale celor mai mari companii hi-tech:

median tech salaries 06 2011

De remarcat ca Facebook are media de varsta cea mai mica (26 de ani) si ca a angajat cele mai multe femei (33%) din total, cele mai „misogine” companii fiind conform statisticilor Intel si Microsoft:

tech co demographics 06 2011
Sursa

3 Comments

  1. De ce misoginism? Din contra, e supraevaluare… li se contrapun mai mulți bărbați 😀

  2. Gandesti pozitiv ca intotdeauna 🙂

  3. Deci sa gandim pozitiv si poate ajungem la una din companiile prezentate mai sus…Oare un maturator ce salariu are?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close