Jurnalistul Razvan Exarhu si managerul agentiei Mediacafe, Mihai Fanache, pregatesc  SmallArmy,  un proiect  care va oferi companiilor din Romania solutii, strategii de comunicare, monitorizare si evaluare a prezentei online, mai ales in Social Media.
(Ca parere personala, site-ul proiectului este mult prea „artistic”, te ameteste cand il dechizi Zâmbet. Un design mai business, mai fara artificii, ar prinde mai bine, zic.)

Mihai FanacheRazvan Exarhu

SmallArmy va face si traininguri, studii si analize pe subiecte ca Facebook for Business, Twitter for Business sau Social Media Sales.

SmallArmy va aloca resurse atat pentru dezvoltarea de aplicatii dedicate retelelor sociale cat si de media buying, management si optimizare a campaniilor pe Facebook.
SmallArmy va aduce pe piata locala noi solutii de planificare, cercetare si optimizare a investitiilor in retelele sociale, avand ca parteneri companii precum Salesforce.com.

Oficial:“Businessul a devenit social, canalele de distributie a informatiei au devenit mai complexe si totodata mai simple si accesibile ca niciodata. Toate aceste transformari solicita companiilor noi structuri ce pot sustine si evalua in timp real impactul retelelor sociale asupra consumatorilor. SmallArmy va incerca o simplificare si demistificare a retelelor sociale, analizand individual modul de acomodare si oportunitatea prezentei companiilor pe fiecare canal in parte”, a declarat Razvan Exarhu, care in acest moment se afla in cautarea celor mai buni oameni din domeniu pentru proiect.

Cu sprijinul lui Mihai Fanache, Managing Director al Mediacafé, singura companie din Romania prin care Yahoo! vinde publicitate, Exarhu si-a propus sa integreze in proiectul SmallArmy aceste instrumente ale “noului internet” si sa atraga companiile prin consultanta oferita in social media, vanzarea de publicitate pe platformele online, incluzand Facebook, si livrarea de traininguri.

Mai multe detalii gasiti la:

www.smallarmy.ro

Razvan Exarhu

Este cunoscut publicului datorita numeroaselor proiecte dezvoltate in media, radio, televiziune si publicitate. Razvan este de asemenea blogger, editorialist la Evenimentul Zilei și colaborator al mai multor reviste de prestigiu. Experienta acumulata la ProFM, ProTV, Academia Catavencu, Radio Guerrilla si Top Gear l-a propulsat in topul influencerilor din online-ul din Romania. Razvan Exarhu pregateste relansarea www.clandestino.fm, o platforma multimedia care imbina radioul cu televiziunea si jurnalismul. Blog Twitter

Mihai Fanache

Cunoscut in mediul online si antreprenorial romanesc, Mihai Fanache coordoneaza activitatea Mediacafé, compania ce reprezinta in mod exclusiv vanzarile Yahoo! pe piata locala inca din 2006. Activitatea de business a lui Mihai Fanache a inceput in 2003, cand a infiintat Ninespices, un studio de dezvoltare web, devenit apoi SuperPunk Interactive. Mihai are o experienta de peste 10 ani in domeniul designului, dezvoltarii web si a coordonarii investitiilor online. LinkedIn Twitter

2 Comments

  1. Descrierea nu suna rau, le urez mult succes. Dar intr-adevar website-ul este obositor. In plus, exista deja un SmallArmy advertising & social media agency http://www.smallarmy.net/

  2. Matilda, armatele fiind mici si indepartate cred ca e loc pentru amandoua 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close