Închide

Ce vrei să cauți?

Poarta catre succes in afaceri: School for Startups

Doug RichardL-am ascultat astazi timp de cateva minute pe Doug Richard, angel investor si vedeta BBC, vorbind despre pojghita subtire care desparte succesul de esecul in afaceri.
E un om care iti limpezeste mintea, aducandu-te cu picioarele pe pamant dar fara sa iti omoare curajul, ci din contra, transmitandu-ti entuziasm.

Acum cativa ani, cand lucram la Ziarul Financiar, am aflat cu surprindere ca Marius Ghenea cumparase o fabrica de tigle. Zic cu surprindere, pentru ca il stiam pe Marius Ghenea specializat in comertul cu electronice, si nu cu materiale de constructie. Dupa catva timp, afacerea avea sa se dovedeasca super rentabila.

Doug si Marius vor fi mentori ai School for Startups (S4S) editia 2012, programul de pregatire pentru antreprenori care sunt la inceput cu o afacere sau planuiesc sa porneasca una.
Fata de editia din acest an, School for Startups 2012 vine cu cateva noutati.
Astfel, in afara de Cluj si Bucuresti, cursurile se vor desfasura si la Timisoara; numarul participantilor va creste la 700.
School for Startups Romania va deveni cea mai mare comunitate de antreprenori din Europa de Sud-Est
Resurse pe care cursantii le vor avea la dispozitie:

– 4 sesiuni de training intensiv
– acces la o platforma web interna unde vor beneficia de suport din partea mentorilor
– acces la LivePlan, o platforma care ii va ajuta sa isi  scrie planurile de afaceri
– video-uri speciale „how to”
– discutii directe cu Doug Richard prilej cu care acesta va raspunde personal intrebarilor participantilor,
– acces la o biblioteca virtuala cu mii de articole, eseuri si sesiuni de pregatire cu experti internaționali in marketing online si social media cum ar fi Andrew Davis, Dan Sodergren, Alexandra Samuel.
– participantii vor avea si o serie de beneficii din partea partenerilor S4S, precum Google, care va oferi consultanta in folosirea Google Adwords si cupoane cadou participantilor, reducere de 25% la programele unde FPP este partener (TedxBucharest și How to Web), cat si accesul la un imprumut pentru antreprenorii care doresc să urmeze cursurile programului oferit de Banca Transilvania.

La finalul scolii vor avea loc intalniri cu investitorii din Romania si din strainatate, in cadrul carora participantii isi vor putea prezenta ideile sau afacerile deja existente.
De asemenea, antreprenorii si afacerile lor vor fi promovati in cadrul campaniilor de comunicare desfasurate de School for Startups.

Programul de pregatire antreprenorială School for Startups (S4S) este dezvoltat in Romania de Fundatia Post-Privatizare.

Inscrierile pentru 2012 au inceput. Amanunte pe site-ul School for Startups.

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Cred ca vor fi multi care se vor inscrie. La noi in Romania sunt chiar foarte putini antreprenori buni asa ca e numai buna aceasta scoala pentru viitorul afaceristilor din Romania.

Adaugă comentariu