Zen of Stve JobsN-au trecut decat trei luni de la moartea sa. Din mormant, Steve Jobs produce bani pentru altii. Multi bani. Si nu neaparat pentru actionari si familie, ceea ce ar fi normal.

O companie chinezeasca de jucarii va lansa pe piata o figurina – creepy, spun unii – infatisandu-l la scara de 1:6. Pret: 99,99 dolari.

Walter Isaacson, autorul biografiei lui Jobs, planuieste sa scoata inca o editie revizuita si adaugita, dat fiind ca prima varianta a cartii de aproape 700 de pagini s-a vandut exceptional.

Hollywood-ul nu va pierde ocazia si va face un film despre viata geniului hi-tech cu incasari de, probabil, sute de milioane.

Foarte onorabila Forbes si-a taiat si ea o feliuta din afacere: a lansat o carticica de 80 de pagini „The Zen of Steve Jobs” , in fapt o revista de benzi desenate despre perioada in care fondatorului Apple s-a imprietenit cu calugarul budist Kobun Chino Otogawa si a devenit adept al religiei orientale.
Am descarcat un fragment de pe iTunes (pret intreg 12 euro).
Parerea mea? Daca va plac inca revistele cu Rahan, s-au putea sa va placa si creatia Forbes.
Un clip de prezentare a ”The Zen of Steve Jobs”.

 

In octombrie anul trecut, dimineata de dupa anuntul mortii m-a prins la San Francisco.
Chiar voiam sa vizitez un magazin magazin Apple, dar cand am ajuns acolo, am dat de imaginea asta si n-am mai intrat:

IMG_2336

Ceva mai tarziu am trecut pe la un magazin de autografe ale celebritatilor.
Proprietarul plasase deja in locul cel mai vizibil rama cu semnatura lui Jobs. Nici n-am intrebat de pret, era evident astronomic.

Punem pariu ca foarte curand vom auzi de scoaterea la licitatie a celebrilor blugi si a tricourilor negre purtate la lansarea iPod, iPhone, iPad?

1 Comment

  1. oricum moartea lui a produs ca actiuniile comaniei Apple sa scada la 50%…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close