(La sfarsitul acestui post, am un anunt pentru voi.)

Doug Richard, cel din film, este fondatorul School of Startups, o institutie care, oficial vorbind, pregateste antreprenori.
Colocvial, putem spune ca iti limpezeste mintea intr-ale business-ului si, inainte de a te arunca cu capul inainte (si a pierde timp si bani), te invata sa raspunzi la intrebari esentiale si sa respecti regulile care iti pot aduce reusita.
Doug stie ce vorbeste, pentru ca a creat cateva companii de succes si i-au trecut prin mana sute de dosare cu idei de business, fiind angel investor.School for Startups, editia a doua, isi incepe cursurile saptamana viitoare, pe 2 martie, cu un curs video interactiv, „Building the 21th Century Business”.
Dintre temele discutate: 10 intrebari esentiale la care orice antreprenor trebuie sa raspunda, Instrumentele necesare pentru a transforma o idee intr-o afacere de succes, Cum alcatuiesti un business map si ce elemente trebuie sa incorporezi.

Vor urma apoi Bootcamp-uri de doua zile (Cluj 5 si 6 martie, Bucuresti 8-9 martie, Timisoara 12 si 13 martie) cu lectii practice, de la teme simple, precum „Descrie afacerea ta intr-o singura propozitie” sau „Descrie avantajul tau fata de competitie”, pana la cele mai complexe, de pilda „Understand the difference between a princing model and a revenue model”

Cursurile School for Startups dureaza pana in decembrie, timp in care cei inscrisi au timp sa construiasca sub indrumarea mentorilor business plan-uri cat mai aproape de perfectiune.
Dupa cum v-am spus, voi fi unul dintre cursanti. School of Startups m-a atras mai ales pentru ca pune accent pe web si componente Social Media.

Si acum oferta de care va vorbeam la inceput:
Taxa pentru School of Startups este de 6000 de lei/an. Pentru trei dintre voi, pot oferi un discount de 2000 lei, astfel ca pretul final ajunge la 4000 lei. Suma poate fi platita in rate: 900 lei pana la 1 martie, 1300 lei pana la 15 aprilie, 1300 lei pana la 15 mai si restul de 500 lei pana la 15 iunie).
Daca sunetti interesati, trimiteti un mail la victor punct kapra LA gmail punct com pana pe 28 februarie.
Toate detaliile despre School of Startups le gasiti aici.

 

 

1 Comment

  1. […] la School for Startups au inca un plus de trecut pe lista inainte de a lua decizia. Alex Negrea si Victor Kapra ofera reduceri de la taxa de inscriere cititorilor […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close