Magazinul online de electronice PC Garage  ofera 5% discount pentru comenzile efectuate de orice gradinita, scoala sau liceu de pe teritoriul tarii.Pentru a intra in programul “Impreuna pentru Schimbare”, reprezentantii legali ai unei institutii de invatamant sau reprezentantii comitetului de parinti trebuie sa creeze un cont pe site-ul PC Garage pentru gradinita, scoala sau liceul de care apartin si sa inregistreze datele de identificare.

PC Garage scoli, gradinite discount

Institutiile participante la program vor beneficia de o gama variata de produse, asistenta tehnica oferita de catre specialistii magazinului, precum si de servicii de asamblare sau diagnosticare a sistemelor de calcul comandate – spune PC Garage.
Campania “Impreuna pentru schimbare” este adresata tuturor gradinitelor, scolilor si liceelor de pe teritoriul Romaniei.
Detalii, aici.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close