Închide

Ce vrei să cauți?

Cat va costa upgrade-ul de la Windows 7 la Windows 8

acer-windows-8

15 euro. Insa oferta este valabila numai pentru PC-urile noi, cumparate cu Windows 7 preinstalat, intre 2 iunie si 31 ianuarie 2013.

Windows 8 se afla in etapa Release Preview (versiune care poate fi descarcata gratuit), lansarea finala urmand sa aiba loc in toamna.

Microsoft Corp. a anuntat disponibilitatea Windows Upgrade Offer pentru consumatorii care achizitioneaza un nou PC cu Windows 7.

Oferta este disponibila in 131 de tari, printre care si Romania si este disponibila consumatorilor care achizitioneaza un PC cu Windows 7 preinstalat (versiuni eligibile: Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional sau Ultimate, cu Certificat OEM de Autenticitate valid). PC-urile cu Windows 7 trebuie sa fie achizitionate pe durata promotiei, între 2 iunie 2012 si 31 ianuarie 2013, iar upgrade-ul trebuie valorificat pana la expirarea ofertei în februarie 2013. Consumatorii care se înregistreaza pentru Windows Upgrade Offer vor putea descarca Windows 8 în momentul disponibilitatii generale. Upgrade-ul poate fi instalat pe orice PC cu Windows compatibil, iar utilizatorii beneficiaza de suport Microsoft timp de 90 de zile.

Pentru mai multe informatii despre avantajele Windows Upgrade Offer, va rugam accesati https://windowsupgradeoffer.com/ro. Mai multe informatii despre Windows 8 puteti gasi la http://windowsteamblog.com.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu