Închide

Ce vrei să cauți?

Hostway: linie online rapida de asamblare pentru servere

HostwayHostway a lansat un serviciu online prin care se pot construi peste 10.000 de combinatii diferite de servere.

Serverul astfel alcatuit este livrat  intr-o ora.
Configurarea se face printr-un formular simplu care permite alegerea componentelor compatibile pentru un server functional.
In momentul in care o comanda a fost achitata, echipamentul este, mai intai, asamblat pe baza specificatiilor completate in formular. Toate serverele folosite sunt produse exclusiv de HP iar toate componentele individuale sunt furnizate de HP.

Dupa asamblare, serverul este montat in datacenter, conectat la retea si pus in functiune iar sistemul de operare se instaleaza automat.
Intreg procesul dureaza, in medie, 53 de minute.
La final, datele complete de acces la server sunt transmise clientului prin email si acesta poate accesa serverul fara nicio alta formalitate.

Este unul dintre cele mai ambitioase proiecte la care am lucrat si, din cate stim, o premiera pentru piata mondiala. Avem, in acest moment, cel mai rapid sistem de deployment de servere dedicate custom. Am inceput sa facem eforturi in aceasta directie pentru ca multe companii nu isi reinnoiesc infrastructura de IT din cauza procesului de negociere si livrare a solutiei tehnice, care poate dura luni de zile. Acum acelasi proces s-a reducs la cateva ore. Este un progres foarte mare, mai ales pentru piata din Romania unde nicio alta companie de hosting nu lucreaza cu stocuri -Flaviu Radulescu, Managing Director Hostway Romania

In plus fata de inchirierea serverului, fiecare abonament include: conexiune internet la viteza 1Gbit, acces prioritar la suport tehnic 24/7 (telefonic si prin email ) si colocare in centrul de date Omnilogic, construit la standard Tier-3.

Pentru mai multe informatii, intra pe www.hostway.ro/custom.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu