Închide

Ce vrei să cauți?

Un magazin in care esti indemnat sa te joci cu „exponatele”: Nikon Yellow Store Sun Plaza

Magazin Nikon Sun Plaza Bucuresti

Comunitatea fanilor Nikon din Romania, in jur de 80.000 de persoane, este, cred, cea mai mare dintre cele grupate in jurul unui brand de electronice de consum.
De astazi, fanii Nikon au un nou loc de intalnire, la mall-ul Sun Plaza (Calea Vacaresti), unde SKIN (importator unic ) si evoMAG au deschis al saselea magazin Nikon Yellow Store.
Celelalte magazine Yellow Store se gasesc in  Baneasa Shopping Center Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova si Iasi.

Daca in alte magazine camerele foto stau ca la muzeu, dincolo de geamuri groase, la Yellow Store toate aparatele foto, indiferent de pret, pot fi probate.

Yellow Store Sun Plaza va fi mai mult decat un magazin care ofera spre testare si vanzare intreaga gama de produse Nikon, precum si accesorii foto Lowepro, Velbon, Marumi, SanDisk si Lexar. Ca si celelalte magazine Yellow Store, si aici se va crea un centru de educare a fotografilor, care va oferi workshop-uri de fotografie, intalniri ale nikonistilor, precum si sesiuni speciale de testare ale celor mai noi produse Nikon, chiar inainte ca acestea sa fie disponibile in magazine spun oficiali ai SKIN.

Gasiti magazinul la parter, langa Flanco. Orar, 10-22, in fiecare zi.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Pt. ca faci atata reclama la astia de la Nikon, scriu si aici, poate gasesc o solutie: am un DSLR Nikon care nu ma satisface deloc privind calitatea pozelor. Ce pot sa fac cu el (sa scap de el)?

Adaugă comentariu