PrintCea de-a 10 editie a Social Media Summit, eveniment regional organizat de revista BIZ, va avea loc, miercuri 26 septembrie, la Timisoara.
Editia de anul acesta de la Timisoara include in program un training special despre impactul, platformele, felul in care companiile folosesc social media si pasii pentru creionarea celor mai eficiente strategii de social media.

Intrarea este libera, dar pe baza de invitatie, pe care o puteti primi de pe site-ul evenimentului.
(In mod exceptional lipsesc de acesta data de la Social Media Summit, pentru ca sunt prins cu alt eveniment, insa cred ca nu se va simti Zâmbet, pentru ca lista vorbitorilor este generoasa.)

Pe parcursul a doi ani, Social Media Summit a reunit cei mai importanti jucatori din social media din Romania: directori de marketing, oameni de comunicare, bloggeri, consultanti si specialisti social media, profesionisti din domeniul digital. Peste 2.000 de persoane au participat la conferintele organizate la Bucuresti, Iasi, Sibiu, Brasov, Timisoara si Cluj, in cadrul carora au fost prezentate cele mai reprezentative campanii din social media, cele mai eficiente canale de comunicare si cele mai bune practici in domeniu. Cu fiecare editie, summit-ul a evidentiat impactul social media in activitatea de zi cu zi a unei companii.

“Prin Social Media Summit, revista Biz a oferit o platforma ideala de intalnire companiilor cu blogosfera nationala si locala. Summit-ul a reunit toti jucatorii din social media. Alaturi de bloggerii locali si blogerii de top Vali Petcu, Cristian Manafu, Cristi China Birta, Bobby Voicu, Costin Cocioaba, Bogdana Butnar, Cristina Bazavan, Alexandru Negrea, Victor Kapra, Radu Bazavan, Cristian Dorombach, Adrian Hadean, Sebastian Bargau, Andrei Crivat, Vlad Petreanu si Adrian Ciubotaru, summit-ul a contribuit la profesionalizarea blogosferei si a ajutat la consolidarea si cristalizarea comunitatilor locale“, a declarat Marta Usurelu, redactor-sef Biz.

Companiile si brandurile care au sustinut summit-ul si, in egala masura, fenomenul social media in principalele orase din tara sunt BCR, Staroparmen, Danone, Ursus, Banca Transilvania, The Group, Romtelecom, Cosmote, Avon, Kaspersky, Nokia, Microsoft, Peugeot, Tarom si Carpatair.

Pe 26 septembrie la Timisoara, va avea loc a treia editie a summit-ului in acest oras si a zecea din tara, la hotel Timisoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close