venture connectIuliana Butuc-Cerchez, fosta mea colega de la Ziarul Financiar si comunicator pentru companii tehnologice si ecommerce, printre care GECAD si PayU, va fi gazda sesiunii Venture Mentoring de luni, 15 octombrie, incepand cu ora 15.00, la Hub Bucuresti.

Daca ai un startup in zona tehnologica sau ecommerce ori daca vrei pur si simplu sa afli mai multe despre comunicare si branduri, chiar daca afacerea ta este in alt domeniu, atunci esti binevenit(a) la intalnirea de luni cu Iuliana.

Vei afla despre cum sa iti gandesti un brand la inceput de business, cum sa il lansezi, cum sa il comunici, daca e important sau nu brandul personal si de ce, cum sa relationezi cu presa sau cum sa faci fata unei crize in comunicare.

Ca in orice alta intalnire Venture Mentoring, discutiile vor fi foarte practice, vor abunda in studii de caz si vor include si dezbateri legate de business-urile celor prezenti la intalnire.
Obiectivul final este ca fiecare participant sa plece luni seara de la Hub cu cel putin cateva idei de imbunatatire a brandului si de comunicare a lui.

Agenda evenimentului este disponibila aici: http://www.ventureconnect.ro/venture-mentoring-why-attend/

Inscrierile se pot realiza aici: http://www.ventureconnect.ro/events/venture-mentoring/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close