Închide

Ce vrei să cauți?

Reducere de 20% la toate produsele din magazinele Altex și Media Galaxy! Doar mâine!

altex-reducere preturiAm o curiozitate: îți mai aduci aminte ce făceai în 1992? (Asta în caz că erai născut/născută în acel an Zâmbet.
Ei bine, 1992 este un an care are o anumită semnificație pentru magazinele de electronice din România.
Într-o vreme în care televizoarele color costau cât o jumătate de mașină Dacia și ca să faci rost de unul trebuia să te înscrii pe o lungă listă de așteptare, la Piatra Neamț apărea primul magazin ALTEX.

Astăzi, rețeaua ALTEX are 75 de magazine sub acest brand și 13 magazine MediaGalaxy, cu vânzări de 208 milioane de euro. Plus canalele online www.mediagalaxy.ro și altex.ro.

Mâine, 14 noiembrie, ALTEX ROMÂNIA aniversează 20 de ani de la înființare și vine cu, probabil, cea mai interesantă ofertă pe care un lanț de retail a făcut-o în acest an : oferă o reducere de 20% reducere la toate produsele achiziționate din magazinele ALTEX și de pe www.altex.ro

Reducerea aniversară se acorda sub forma de voucher, care va putea fi utilizat în perioada 16 noiembrie – 16 decembrie la achiziția oricărui produs din magazinele Altex și pe www.altex.ro.

Promoția va fi valabila și în magazinele Media Galaxy și pe http://www.mediagalaxy.ro, tot mâine, 14 noiembrie.

Am făcut un experiment: Dacă mi-aș cumpăra mașina aceasta de spălat cu uscător, cu voucherul primit la promoție plus ceva mărunțiș din buzunar aș putea să îmi iau și acest hard disk extern de 1T.

“Reducerea de 20% la toate produsele din data de 14 noiembrie va fi un eveniment de anvergură pentru piața de electro-IT din România, prin care sărbătorim în primul rând consumatorul, care ne-a ajutat sa rămânem lideri în acest domeniu pentru mai bine de 20 de ani.
Am vrut ca această promoție să însemne practic un toast dedicat celui care este în central activiății noastre, clientul”, spune Dan Ostahie, președinte Altex Romania.

Câteva date importante din istoria ALTEX:

1992 – Primul magazin Altex s-a inființat in 1992 la Piatra Neamț.

În intervalul 1994 – 1997, Altex îi dezvoltă reteaua, deschizând peste 50 de magazine în toate orașele importante din țară.

În perioada 1997 – 1999, compania includea activități de retail, wholesale, transporturi și service. 2001 – compania inaugurează 22 de magazine noi, iar Altex ajunge la o cifră de afaceri de 20 de milioane de dolari.

2002 – rețeaua Altex includea 55 de magazine și o cifra de afaceri de 25 de milioane de dolari.

2003 – Altex cunoaște o crestere vertiginoasă și devine cea mai mare rețea de magazine cu acoperire națională, înregistrând vânzări de peste 136 de milioane de euro. Este anul în care compania devine lider în retailul romanesc de produse electronice și electrocasnice.

2004 – Altex lansează brandul Media Galaxy. Rețeaua de magazine de mare suprafață Media Galaxy se anunță ca un nou standard pentru retailul de produse electronice și electrocasnice

2005 – Rețeaua Altex cuprinde 120 de magazine Altex și 8 magazine de mare suprafata Media Galaxy. În luna decembrie Altex înregistreaza vânzari de aproximativ 28 de milioane de euro, de trei ori media lunară a anului precedent.

In 2006 – Altex demarează o campanie de rebranding, lansându-și pe piață o noua identitate vizuală

2008 – Chiar și în anul în care climatul economic global a devenit instabil, Altex a înregistrat vânzări cu 9,5% mai mult comparativ cu anul anterior

2009 – Altex România a incheiat anul 2009 cu afaceri în scadere în raport cu anul anterior.

2010 – Altex a inaugurat HP Store și hpbrandstore.ro, primul magazin al brandului HP din Europa

2011 – Altex Romania deține 75 de magazine Altex și 13 magazine MediaGalaxy, cu o cifră de afaceri de 208 milioane de euro, în crestere comparativ cu 2010 si 2009

2012 – Altex își continua strategia de retailer multichannel, ajungând la o creștere a vânzărilor pe online de 40%

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu