Închide

Ce vrei să cauți?

Xerox angajează la Iași sute de specialiști pentru Europa

Iașiul devine un oraș foarte important pe harta serviciilor internaționale IT din România odată cu deschiderea de către Xerox a Centrului de Servicii Partajate în Iași care va oferi suport pentru clienții europeni ai companiei.
Centrul Xerox va avea 100 de angajați până la finalul anului, iar pentru 2013 mai caută încă 400.
Aceste birouri vă așteaptă dacă aveți competențele necesare:
Xerox Centru de Servicii Partajate în Iași
Detalii si adresa de mail unde puteti depune CV-ul:

Xerox își extinde sfera de servicii oferite clienților europeni, prin inaugurarea unui nou Centru de Servicii Partajate în Iași, urmând să angajeze peste 500 de specialiști până la finalul anului 2013.

Xerox Shared Services Center, cu sediul în clădirea IDEO Business Center din Iași, va oferi servicii administrative și de back-office unor clienți europeni ai Xerox, asigurând, în același timp, suport intern pentru companie. Centrul își va extinde rapid operațiunile, angajând, în total, 100 de persoane până la finalul anului. Competențele necesare pentru ocuparea posturilor libere includ cunoașterea unei limbi străine (în special limba engleză), experiența în utilizarea calculatorului și a aplicațiilor Microsoft Office, precum și alte specializări în funcție de domeniul de activitate: resurse umane, IT, finanțe etc.

”Piața europeană beneficiază de multă vreme de produsele și serviciile Xerox de management al documentelor, însă din acest moment putem oferi clienților noștri din Europa servicii extinse de externalizare a operațiunilor de IT și a proceselor de business”, spune Tom Blodgett, Chief Operating Officer al Xerox’s European Services. ”Deschiderea acestui centru de servicii partajate în Iași reflectă strategia noastră de extindere a gamei de servicii pentru a răspunde mai bine nevoilor tot mai diversificate ale clienților noștri europeni.”

Xerox activează pe piața din România de peste 40 de ani, oferind echipamente de top, precum imprimante, copiatoare, multifuncționale, echipamente de producție, precum și consumabile și servicii conexe. De-a lungul timpului, operațiunile companiei s-au extins, ajungând să includă o gamă largă de tehnologii și servicii, printre care procesare automată de date, scanare, digitizare şi arhivare electronică.

Centrul urmează să angajeze 500 de specialiști până la sfârșitul anului 2013 pe diferite poziții, printre care: manager suport software, IT project manager, IT developer, analist financiar, specialist beneficii extra-salariale, asistent resurse umane și marketing, contabil fonduri de pensii etc.

Pentru angajări și detalii legate de posturile libere din Iași, vă rugăm contactați:

Laura punct Oloeriu la Xerox punct com

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Ma bucur ca un oras asa de mare si frumos, a fost ales de cei de la Xerox ca viitor Centru de Servicii Partajate !La cat mai multe astfel de investitii in tara …adica prin orasele Romaniei !

Adaugă comentariu