Închide

Ce vrei să cauți?

Rezoluție pentru 2013: Să învățăm business, zic!

E demonstrat: dacă îți rezervi 15 minute zilnic pentru învățarea unei limbi străine și cu perseverență nu te abați de la acest program, într-un  singur an ajungi să o stăpânești  la un nivel decent.

Cred că regula se aplică perfect și în cazul deprinderii regulilor profesioniste în afaceri pentru întreprinzători, manageri și liberi profesioniști.
Un sfert de oră de instruire pe zi ne-ar permite să verificăm ceea ce știm, să ne ordonăm mișcările într-un mediu economic care va rămâne dificil mult timp de acum încolo și să învățăm lucruri noi.

Există un portal, Online Business School , care pune la dispoziție, pentru managerii din IMM-uri, cursuri gratuite în domeniul economic.
Sunt cursuri practice, prietenoase, la obiect, cu câștig în cunoștințe imediate:

Periodic, cursanții Online Business School pot participa, de asemenea gratuit, la seminarii  și webinarii cu profesioniști în domeniu, ocazie cu care pot purta discuții pe spețe reale.

Așa cum spuneam cursurile sunt gratuite. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți aici.
Eu am făcut-o deja și voi reveni cu ceva idei prinse la cursuri.

În plus, cei care devin absolvenți ai Online Business School – până la 31 martie 2013 – pot ajunge la Atena pentru un schimb de experiență cu reprezentanți ai unor firme care au reușit să se dezvolte pe timp de criză. Detalii – http://www.bizschool.ro/olimpiadafebruarie.html

Programul Online Business School este parte a proiectului Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii prin antreprenoriat durabil (ICIMM) iniţiat de consorţiul de companii Romtelecom (prin divizia dedicată segmentului business – Romtelecom Business Solutions), Blue Point IT Solutions şi OTE Academy.
Programul constă în oferirea de cursuri online gratuite de dezvoltare profesională destinate managerilor din România.

Mai multe detalii cu privire la proiect si cursuri sunt disponibile pe www.bizschool.ro.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Investește în oameni!

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Am facut anul trecut cateva cursuri online in acest proiect. Cateva, pemtru ca primul mi s-a parut slab si am zis sa le mai dau cateva sanse. Concluzia a fost ca nu toate cursurile erau la fel de proaste. http://vecinadeblog.blogspot.ro/2012/07/cursuri-de-formare-antreprenorimanageri.html

  2. #2 Comentariu nou

    da, multe cursuri de acolo sunt slabute, dar mai ales neprofesionist traduse (si chiar cu greseli).

    DAR important e ca ele exista, pot fi parcurse si poti invata de acolo!

    In plus, exista acel concurs la care se ofera 5 zile de training si schimb de experienta in Grecia!
    Eu sunt unul din castigatorii de anul trecut si pot spune ca MERITA TOT EFORTUL sa ajungi in Grecia si sa ai acel schimb de experienta!

Adaugă comentariu