Un neamț care și-a început activitatea la Deutsche Bank.
Nikolai Beckers

Romtelecom anunță că dl. Nikolai Beckers a fost numit în funcția de CEO al companiei, începând cu 1 aprilie. Dl. Beckers va ocupa, de asemenea, poziția de CEO în cadrul COSMOTE România. După 5 ani în care a urmat un traseu de succes la conducerea operațiunilor OTE din România, dl. Stefanos Theocharopoulos va ocupa funcția de Group Chief Technology & Operations Officer, atât pentru telefonia fixă cât și cea mobilă, în cadrul Grupului OTE. În Grecia, dl. Theocharopoulos va conduce o echipă de peste 6.000 de angajați.

Dl. Beckers a fost CEO T-Systems Franța începând din septembrie 2011. Acesta are o experiență extinsă în telecomunicații, IT&C, internet și social media. Dl. Beckers și-a început cariera în 1989 în cadrul Deutsche Bank și a ocupat o serie de poziții de management ca Președinte și CEO al Deutsche Telekom Franța, Managing Director al Deutsche Telekom Filipine, Financial Director al T-Online Franța. El a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM. Dl. Beckers deține un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Dl. Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE România din ianuarie 2008 și CEO al Romtelecom din iulie 2011, s-a alăturat Grupului OTE în 2002. A ocupat pozițiile de OTEGlobe Business Development Executive Director, OTE Investment Services Executive Technology Director, precum și pe cea de membru în Board-ul mai multor companii din cadrul Grupului OTE. Deţine o diplomă în Inginerie Electronică, de la Universitatea Sussex, precum şi un masterat în Comunicaţii Mobile şi prin Satelit, de la Universitatea Westminster.

Dl. Michael Tsamaz, Președinte și CEO OTE Group și Președinte al Consiliului de Administrație Romtelecom, a declarat: “Contribuția lui Stefanos la creșterea rapidă a COSMOTE România și la transformarea Romtelecom într-o organizație modernă și profitabilă a fost esențială. La fel de important va fi noul său rol în procesul de transformare al OTE Group, având ca principale obiective maximizarea eficienței operațiunilor de rețea și optimizarea calității serviciilor oferite clienților”. Dl. Tsamaz i-a urat dlui. Beckers mult succes în România și a adăugat: “După un parcurs performant și îndelungat în cadrul Deutsche Telekom Group, Nikolai Beckers vine în România cu o experiență valoroasă acumulată pe piețe internaționale. Sunt încrezător că va contribui la traseul pozitiv și la progresul operațiunilor noastre din România, o piață importantă pentru Grup, păstrând același ritm”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close