Vodafone lansează  la această oră Vodafone RED, o nouă ofertă de planuri tarifare cu trafic nelimitat de voce și SMS-uri în orice rețea.
Lansarea a fost precedată de un intens teasing în Social Media, iar discuţiile pe reţelele sociale sunt, de asemenea, intense.

Cat costă Vodafone RED?

  • Red 29 – 29 euro/lună, nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea, 500 MB trafic de date și 15 GB spațiu în Vodafone Cloud pentru pozele tale.
  • Red 45 – 45 euro/lună, nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea, 2 GB trafic de date, 100 minute internaționale cu Europa și 25 GB spațiu în Vodafone Cloud pentru pozele tale, asigurare inclusă.
  • Red 65 – 65 euro/lună, nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea, 4 GB trafic de date, 250 minute internaționale cu Europa și 50 GB spațiu în Vodafone Cloud pentru pozele tale, asigurare inclusă.

Un flyer Vodafone RED pozat de Radu, prezent la conferință:

Este valabilă şi o Vodafone RED pentru zona business.
UPDATE. Celelalte componente ale ofertei, inclusiv telefoane la 1 euro, pe larg: Vodafone lanseaza abonamentele RED

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close