Închide

Ce vrei să cauți?

Un grec la conducerea Microsoft România: Kostas Loukas

Zvonurile cum că Microsoft România nu va mai avea un manager local și că va fi condusă regional iată că nu s-au adeverit:
Kostas Loukas Microsoft RomaniaMicrosoft anunta numirea lui Kostas Loukas in functia de Director General al Microsoft Romania. Kostas se alatura Microsoft Romania pentru a conduce transformarea companiei catre un business de device-uri si servicii in tara.

Kostas Loukas are o experienta de 8 ani la Microsoft, timp in care si-a dezvoltat capabilitati recunoscute de conducere in Management General, Marketing, Operatiuni si Finante.
Kostas si-a inceput cariera la Microsoft Grecia in rolul de Controlor Financiar in 2005, dupa care timp de trei ani a ocupat rolul de Director Financiar si Administrativ.
In 2009, timp de un an, Kostas a fost Director General interimar al Microsoft Grecia si in 2010 a fost numit Director de Marketing si Operatiuni in cadrul aceleiasi companii. Incepand cu luna ianuarie 2012, Kostas a condus afacerile Microsoft pentru Cipru si Malta.

Kostas Loukas, Director General, Microsoft Romania: „Sunt onorat de oportunitatea de a conduce Microsoft Romania, companie recunoscuta pentru talentul si succesul oamenilor – atat in cadrul Microsoft, cat si in piata locala. Intentionez sa continuam povestea de succes a Microsoft Romania alaturi de aceasta echipa si sa dezvoltam mai departe relatiile cu clientii si partenerii nostri din Romania.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu