Închide

Ce vrei să cauți?

De studiat pentru IT PRO: UPS Eaton 5P

Absolut real.
Unul dintre cei mai importanți oameni din România a fost sechestrat în casa sa din Snagov într-o zi din iarna grea a anului 2012 și nu a mai ajuns la birou.
Victimă a unei pene de curent, nu a avut apă să facă duș și să se bărbierească. Probabil că și telefonul i s-a descărcat cu timpul.

Dacă ar fi știut ce să își cumpere pentru dotarea reședinței sale, de pildă adică un UPS (uninterruptible power supply) – o „baterie” care să ofere energie în caz de urgență, ar fi putut fi în ziua aceea un om oarecum mai liber: i-ar fi funcționat cel puțin laptopul, telefonul mobil și eventual music player-ul ca să nu se plictisească.

Un UPS „casnic”, care să îți protejeze electronicele de fluctuațiile rețelei și să îți ofere ceva curent pentru chestiile esențiale în caz de pană, costă între 100 și 400 de lei  – aveam să aflu astăzi de la compania americană Eaton.

Pentru zona profesionistă (data centere, servere) Eaton a lansat astăzi în România un nou model de UPS,  Eaton 5P, pentru  alimentarea serverelor, switch-urilor, ruterelor şi dispozitivelor de stocare din rack-uri şi camere de servere de până la 1.550 VA.
Noul UPS  Eaton 5P complementează seria  5PX.

Afișare parametri prin LCD

Ecranul grafic LCD din partea frontală a UPS-ului Eaton S5 afişează informaţii detaliate privind starea sistemului energetic, împreună cu date în timp real despre parametrii importanţi de funcţionare.
Afişajul poate fi setat să funcţioneze în mai multe limbi.

Pregătit pentru virtualizare

„Virtualizarea devine tot mai importantă chiar şi în micile instalaţii IT, spune Gabriel Tache, Country Sales Manager, Eaton România. Până acum era dificil să găsim echipamente UPS mici care să fie optimizate pentru utilizarea în medii virtualizate. Noile noastre game 5P şi 5PX rezolvă în întregime această problemă prin integrarea directă în cele mai importante platforme de virtualizare: VMware vCenter Server , Citrix XenServer, Microsoft SCVMM, Red Hat şi alte platforme open source Xen.”

Două variante: rack și tower

UPS-urile din seria Eaton 5P sunt disponibile în versiuni compacte tower sau pentru montaj în rack 1U, asigurând o densitate a energiei de până la 1.1 kW într-o singură unitate de 1U.
Toate modelele sunt oferite în varianta standard cu o garanţie de trei ani pentru electronică şi de doi ani pentru baterii. Unităţile 5P sunt disponibile în variante de la 650 VA şi până la 1.550 VA.

 Control la distanță

Eaton 5P are numeroase opțiuni de control de la distanță, precum deconectarea prioritară a echipamentelor neesențiale pentru creșterea autonomiei, repornirea de la distanță a echipamentelor blocate în rețea, oprirea programată și pornirea secvențială

Eaton în România

  • Cifră de afaceri: 0,3 miliarde de dolari
  • Peste 2000 de angajați
  • Două fabrici de echipamente (una la Baia Mare – cea mai mare din EMEA, alta la Arad)
  • Cam trei sferturi dintre clădirile noi de birouri din București au echipamente Eaton
  • Cinematografele Cinema City și Grand Cinema Digiplex sunt securizate electric de Eaton

Alte informații despre produsele Eaton, la www.eaton.eu/powerquality.
Cont de Twitter: @Eaton_UPS .
Cont de LinkedIn: Eaton EMEA LinkedIn company.
Detalii tehnice complete despre produs: Eaton lanseaza pe piata locala noul UPS Eaton 5P.

Despre UPS-ului casnice, pentru oameni obișnuiți, revin asap cu un test 🙂

Adaugă comentariu