Prin martie, vă dădeam un exemplu despre cum aplicațiile mobile au modificat substanțial, într-un timp foarte scurt, un sector de activitate: taximetria.

În lume, 2,2 miliarde de oameni accesează Internetul de pe echipamente mobile și doar 1,6 miliarde de pe PC.
A nu avea o prezență adaptată mediului digital mobil echivalează acum, pentru afaceri, cu ratarea unor oportunități.

Joi, pe 16 mai, are loc la București Mobile Conference Romania care aduce sub umbrela sa trei evenimente importante pentru cei care vor să își optimizeze actiunile de marketing si pentru cei care vor să dezvolte aplicații mobile: Mobile Marketing Forum, MobileApps Meetup și Mobile Awards.

În calitate de partener media al  Mobile Conference România,  ofer 3 invitații la eveniment oamenilor din companii care vor sa fie la curent cu cel mai dinamic mediu de marketing și dezvoltare software la ora actuala.

Poți solicita o invitatie pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro ( invitațiile se vor distribui pe principiul „primul venit, primul servit”), menționând la subiect “Invitatie victorkapra.ro“, alături de datele personale de contact și numele companiei.

2 Comments

  1. Am primit confirmarea invitatiei de la Evensys. Multumesc frumos Victor 🙂

  2. Si eu la fel, multumesc Victor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close