elefant.ro

Apărut acum trei ani și beneficiind de o investiție declarată care a generat multe comentarii (1,2 milioane euro), magazinul online de carte Elefant.ro a anunțat astăzi că intră și pe piața de vânzări RCA  online.

elefant.ro

Cum recent în acționariat au intrat niște nume grele, e de așteptat ca în viitorul apropiat, pe lângă carte, jucării, filme, tablete și RCA, Elefant.ro să vândă și alte tipuri de produse, după modelul emag.ro

Detalii despre polițele RCA de pe Elefant.ro:

Începând de astăzi până în data de 27 noiembrie 2013 inclusiv, fiecare utilizator care încheie o asigurare de răspundere civilă auto va beneficia de un discount de 5% la achiziționarea poliței RCA de pe elefant.ro.

„Pregătim și alte servicii din aceeași sferă care să îmbunătățească semnificativ viața clienților elefant.ro. Vor putea să cumpere rapid, comod și în siguranță cât mai multe produse și servicii de care au nevoie zilnic“, spune Cristian Herghelegiu, CEO la elefant.ro.

Polițele de asigurare RCA comercializate online vor fi livrate prin curier, la adresa specificată de cumpărător și au același regim legal ca și polițele încheiate la un intermediar de asigurări tradițional.

elefant.ro a intrat recent și pe piața de flash sales, evaluată la 55-60 milioane de euro, fiind primul jucător ce oferă campanii de reduceri cu durată limitată (flash) la categoria carte. Sub denumirea Happy Days, elefant.ro propune în fiecare zi o campanie flash, cu reduceri de până la 75% la titluri atractive din literatura universală.

1 Comment

  1. Bine ca nu trebuie sa rebrenduiasca, sub denumirea de Elefant pot vinde si cartofi la o adica. 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close