E mai mult un reminder pentru că probabil ați aflat deja: unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri, Cristian China Birta, intră în lumea televiziunii ca realizator al emisiunii Brandu’ lu’ Chinezu’.
Prima ediție va fi difuzată în seara aceasta, de la ora 22.00, pe Look TV și îi are ca invitați pe Magda Catone și pe Dan Pârvu (compozitorul coloanei sonore a filmului “Viața văzută de Ion B”, care a câștigat un Emmy).

Brandu’ lu’ Chinezu’ promite să fie o emisiune de interviuri diferită față de ceea ce vedem în ultimii ani la TV: despre lumea și viața artiștilor, dar fără componenta de scandal mahalagesc cu care unii fac audiență.

Filmam cu o actriță. Chiar în zilele acelea au scris tabloidele despre iubitul ei și ceva despărțire, de astea. Eu am întrebat-o despre cu totul și cu totul altceva. La final m-a îmbrățișat și mi-a mulțumit pentru că fac televiziune altfel decât era ea obișnuită – spune Chinezu.

Emisiunea va avea ediții în zilele de luni, marți, miercuri și vineri.
Vor fi și producții exclusive pentru Social Media, unele pentru secțiunea speciala a blogului chinezu.eu, pentru YouTube, altele pentru Facebook. De asemenea, emisiunile vor fi online la câteva minute după ce se va termina ediția de pe TV.

Un promo, pentru ediția din această seară:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close