Când eram elev, Ceaușescu nu înnebunise complet, astfel încât aveam cabinet stomatologic cu tratamente gratuite chiar în școală.
Doctorița era drăguță, calmă, prietenoasă, însă mi-a lăsat niște traume psihice care mă urmăresc și acum: tehnologia era atât de primitivă (freza în primul rând), materialele atât de proaste (o plombă pica destul de repede) iar anestezicele se aplicau cu țârâita, încât pe scaunul de dentist am trăit cele mai cumplite chinuri din viața mea. Și astăzi, matur fiind,  freza este un sunet de coșmar!
Rezultatul: ceva dinți pierduți definitiv de-a lungul timpului.

Îmi spunea un prieten că ai lui copii (7 și 9 ani) sunt încântați dacă aud că trebuie să meargă la dentist. Știu, pare o chestie absurdă, dar vă dau telefonul lui dacă vreți să vă convingeți.
Copiii sunt fericiți să meargă la dentist pentru că sala de așteptare este de fapt un loc de joacă atragător, iar cabinetul de tratamente nu mai arată deloc ca o cameră din filmele de groază.

Cea mai mare rețea de clinici stomatologice din România, DENT ESTET (3,4 milioane de euro cifră de afaceri), deschidea acum cinci ani, în București, DENT ESTET 4 KIDS, o clinică unicat, destinată exclusiv copiilor, cu medici stomatologi pediatri special pregătiți. Peste 10.000 de pacienți-copii au fost tratați aici.

DENT ESTET 4 KIDS (4)

La finalul acestui an va fi deschisă încă o clinică DENT ESTET 4 KIDS la Timișoara, prima din afara Bucureștiului.
Clinica arată așa:

DENT ESTET 4 KIDS (3)

DENT ESTET 4 KIDS (1)

DENT ESTET 4 KIDS (2)

Detalii, aici.

1 Comment

  1. Of 🙁 Inteleg ca e exclusiv pentru copii, dar pentru adulti cu suflet de copii nu se poate? As vrea si eu 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close