Închide

Ce vrei să cauți?

Test. Aplicația de Mobile Banking UniCredit Țiriac Bank

UniCredit Mobile Banking
UniCredit Mobile Banking

Poate că ți se pare complicat (e foarte simplu, de fapt), poate că nu ai răbdare să descoperi toate funcțiile, dar aplicația Mobile B@nking smartphone (iOS și Android) de la UniCredit Țiriac Bank are un avantaj care nu mai trebuie explicat: economisești timp. Nervii din trafic. Eventualele cozi la oră de vârf.
Din cele 365 de zile ale unui an, cred că pierdem cel puțin o zi din viață, doar dacă mergi de două ori pe lună la bancă, cu tot cu drum.

Folosesc de o săptămână această aplicație mobilă actualizată. Cred că o sa mai ajung la o sucursală UniCredit Țiriac Bank doar când îmi va expira cardul, adică peste trei ani.
Aplicația Mobile B@nking este complexă (poate cea mai complexă de pe piața bancară autohtonă în acest moment – contraziceți-mă dacă greșesc, nu sunt client chiar al tuturor băncilor), dar simplu de utilizat.
Am ales doar șapte funcții, cărora le-am făcut capturi de ecran:

1. Îți deschizi foarte ușor un nou depozit de pe smartphone. Vezi care sunt opțiunile de dobândă în funcție de durată. Transferi într-o clipă bani dintr-un cont în altul.

UniCredit Mobile Banking UniCredit Mobile Banking (5)

2. Poți solicita informații despre obținerea unui credit direct din aplicație. Ești direcționat către un formular e-mail, trebuie doar să completezi numărul de telefon și …send.
La fel dacă dorești un card de credit.

UniCredit Mobile Banking UniCredit Mobile Banking (11)

3. Scapi de digipass-ul fizic. Aplicația generează un cod de acces automat. Sau dacă pe factură informațiile de plată sunt sub formă de QR Code, o poți plăti prin scanarea cu smartphone-ul.

UniCredit Mobile Banking UniCredit Mobile Banking (2)

4. Aplicație de calcul valutar rapid într-o mulțime de monede:

UniCredit Mobile Banking

5. Vezi în orice moment ce bani ai în conturi și ce tranzacții ai făcut:

UniCredit Mobile Banking

6.  Faci plăți de pe telefonul mobil foarte ușor.  Salvezi „șabloane” pentru plățile pe care le faci des, de pildă utilități (electricitate, gaze etc). Economisești timp.

UniCredit Mobile Banking (8)

7. Dacă ai serviciile de localizare deschise, găsești care e cea mai apropiată sucursala UniCredit Țiriac Bank și cel mai apropiat ATM. Poți telefon la sucursala direct din aplicație. E o hartă interactivă bine realizată.

UniCredit Mobile Banking (9)

Accesul la aplicația Mobile B@nking UniCredit Țiriac Bank se face prin cod PIN cu 8 cifre.
Dacă utilizatorul uită să se deconecteze, aplicația se închide automat după două minute de inactivitate.
Transmiterea informațiilor se face criptat, utilizând protocolul securizat SSL 128 biți.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Foarte frumos! Mi-a placut și ideea cu „tu controlezi banca”… aplicația!

Adaugă comentariu