Închide

Ce vrei să cauți?

Tragem niște fapte bune la Xerox?

Xerox WorkCentre 4118
Xerox WorkCentre 4118

Xerox WorkCentre 4118

Update: Câștigătorii campaniei „Fapte bune trase la Xerox”, aici.

Am primit ieri de la Cristina cea mai plăcută misiune din această săptămână: să caut 13 asociații, ong-uri, școli, grădinițe, cămine, instituții cărora să le fac un dar din partea Xerox România.

Darul este un un multifuncţional Xerox WorkCentre 4118, care asigură un volum maxim lunar de 20.000 de pagini. Multifuncționalul are o viteză de imprimare de 17 pagini pe minut și o rezolutie de 1200 x 1200 dpi.
Echipamentul Xerox este foarte ușor de folosit și va veni cu manual de utilizare. Va fi predat în stare garantată de funcționare și cu toner inclus.
Cele 13 multifuncționale au folosite o vreme de clienții Xerox în contracte de servicii, dar au fost recondiționate cu mare grijă.

Cum poți da o mână de ajutor
E simplu! Știi vreun ONG, vreo școală, grădiniță, asociație culturală sau civică, vreun cămin de bătrâni din România care ar avea nevoie de acest multifuncțional?
Lasă un comentariu la acest post în care să spui ce instituție propui pentru donație (cu adresă și link către site dacă e cazul) și în care să explici de ce o recomanzi.
Instituția propusă poate fi din orice localitate din România și să trebuie să aibă ca misiune ajutorarea/educația/sprijinul pentru românii de toate vârstele.

Termenul limită pentru trimiterea propunerilor este 27 mai. Pe 1 iunie voi anunța cei 13 câștigători (cele mai convingătoare recomandări) și voi preda ștafeta campaniei „Fapte bune trase la Xerox. Pay it forward, for a better world.” unui alt blogger.
ECOTIC se va ocupa de livrarea echipamentelor către beneficiari începând din 16 iunie.

Articole populare Ultima luna

129 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Colegiul Național Mihai Eminescu

 2. #2 Comentariu nou

  În primul rând, trebuie să apreciez acţiunea Xerox România. Cu siguranţă, entităţile selectate se vor bucura tare mult pentru sprijinul primit.

  În al doilea rând, recomand cu încredere ONG-ul din care fac şi eu parte: Asociaţia Young Initiative. Cu proiecte destinate atât copiilor instituţionalizaţi, cât şi tinerilor care caută diverse oportunităţi de voluntariat, Asociaţia Young Initiative a reuşit în mai puţin de 5 ani să dezvolte mai multe proiecte de succes, să promoveze voluntariatul din România şi să aducă tineri din alte ţări pentru a se implica activităţi civice la nivel de Bucureşti.

  Descrierea Asociaţiei este aici: http://www.younginitiative.org/despre/, iar legătura către rapoartele anuale este de asemenea aici: http://www.younginitiative.org/rapoarte-anuale/.

  Cred că această iniţiativă a venit la momentul potrivit ţinând cont de faptul că Asociaţia Young Initiative se va ocupa de Centrul de Voluntariat Bucureşti şi cu siguranţă vor fi multe materiale informative de imprimat/copiat, ca mai apoi să fie distribuite în rândul bucureştenilor, pentru a-i convinge de beneficiile voluntariatului.

 3. Va recomand asociatia Open Minds: Center for Mental Health Research din Cluj-Napoca. Aceasta asociatie este una dintre putinele din Cluj care produce un impact real in viata persoanelor cu tulburari mentale (vezi proiectul Muvit). Detalii pe site: http://www.om-research.ro.

  Cu respect,
  Razvan Chereches MD Phd
  Director Executiv – Centrul pentru Sanatate Publica si Politici de Sanatate
  Universitatea Babes-Bolyai Cluj

 4. #4 Comentariu nou

  Liceul Al.Vlahuta din Bucuresti… Sunt convins ca le va fi de folos copiilor mei, colegilor lor, prietenilor lor, prietenilor prietenilor lor, cadrelor didactice cu adevarat stralucite din acest sanctuar educational samd.

 5. Felicitari pentru initiativa! asa vesti bune DA! Propunerea mea este Asociatia Unu si Unu din Bucuresti, organizatie neguvernamentala care deruleaza in premiera in Romania proiecte de sustinere, informare si educare dedicate familiilor cu multipleti, programe de informare si preventie privind nasterea prematura si programe de sprijinire si consiliere a familiilor cu prematuri.
  Asociatia Unu si Unu a lansat in Romania Socks for life – proiect de constientizare a prematuritatii, Helping Hands – program de parenting si sustinere psiho-emotionala a mamelor aflate cu copiii la terapie intensiva, Miracolul merge mai departe- program de colectare si donare a hainutelor de prematuri, Martisor cu speranta – proiect de donare a martisoarelor pentru mamale aflate in spital cu bebelusi prematuri, a realizat strangeri de fonduri pentru familii cu prematuri si/sau multipleti aflate in situatii financiare delicate si proiectele vor continua sa aduca o noutate si sa asigure continuitate prin actiunile sale in doua sectoare dezavantajate pana acum in Romania.

 6. liceul tehnologic „V.M.CRAIU” Belcesti
  recomand acest liceu deoarece mereu a fost probleme cu listarile de materiale si cred ca ar fi o mare bucurie pt acest liceu sa treaca de acest hop 🙂

 7. Salut Victor,

  pun pe lista ta si aduc in atentia Xerox un ONG care se lupta sa gaseasca cele mai ascunse detalii din birocratia teribila cu care se acopera orice smecherie locala cu iz de coruptie sadea: http://www.investigatiimedia.ro/

  Ziaristi seriosi se chinuie intr-o era digitala sa sape prin mormanele de hartii care le cad digital la indemana si asta inseamna nu doar timp pierdut, dar si o dependenta aiurea de tehnologii mai vechi si mai lenese.

  Nu educa ei cu adevarat lumea, dar cu siguranta nu ii lasa pe cei de la butoane sa ne educe pe limba lor.

  Spor!

 8. caminul T12 din campus Tudor Vladimirescu,se apropie sesiunea si ar fi un beneficiu pentru studentii din camin,astfel s-ar diminua si cozile de la xeroxuri si am spori interesul studentilor in a invata cat ma mult

 9. #9 Comentariu nou

  Buna,
  Propun Asociatia Mansio : strada Lacului 1A Firiza, Baia Mare, Maramures 430002
  http://www.mansio.ro
  https://ro-ro.facebook.com/asociatiamansio
  Ii propun in principiu pentru ca datorita eforturilor lor comunitatea din Firiza (care este o zona izolata de restul orasului) are acum o biblioteca.

 10. #10 Comentariu nou

  Mai am o propunere:
  Asociația “Există viaţă după doliu!”
  http://www.existaviatadupadoliu.ro/despre-noi/
  Asociatia se ocupa cu sprijinul si consilierea psihologica a persoanelor care trec prin dificila perioada a doliului.
  Ii propun pentru ca au vazut lipsa unui sitem de acest gen si pentru ca din august 2010 până în prezent au ajutat peste 5.000 de persoane.

 11. #11 Comentariu nou

  Salut Victor

  După ce ți-am citit mesajul m-am gândit imediat la cei de la Asociația Pavel – http://asociatiapavel.ro/home.php

  Sunt un grup de oameni a caror menire este sa-i ajute pe copii bolnavi de cancer si pe parintii acestora. Am avut placerea sa-i cunosc personal si sa-i vad „la lucru„ si m-a impresionat dedicarea si implicarea de care dau dovada. Despre zecile de proiecte pe care le desfașoară pentru cei mici poți citi aici – http://asociatiapavel.ro/proiecte.php. Ei tiparesc o multime de pliante si brosuri de informare pentru parinti si copii si chiar tiparesc o revista interna pentru cei mici, cu articole și materiale realizate chiar de către micuți, deci cred că multifuncționala Xerox le-ar fi de mare folos!

  Multumesc

 12. #12 Comentariu nou

  Recomand cu mare mare caldura Centrul pentru Promovarea Invatarii Permanente din Timisoara. Sunt un ONG care lucreaza cu proiecte co-finantate de Comisia Europeana. Cele mai multe proiecte sunt pe reintegrarea persoanelor aflate in detentie, lucreaza foarte bine cu Penitenciarul Timisoara si cu ANP de la Bucuresti. Le-ar prinde tare bine asa un „utilaj” mai ales ca fac multe cursuri gratis. Acum au inceput sa faca proiecte cu gradibitele si acolo trebuie sa mearga cu materialele preagtite de acasa ;).

 13. #13 Comentariu nou

  Buna,
  Eu propun asociatia Centrul pentru Promovarea Invatarii Permanente-Aleea Inului nr.2 et4 ap.13 Timisoara (www.cpip.ro).
  Este un ONG care a implementat foarte multe proiecte pentru gradinite, penitenciare, agricultura, etc.
  Tiparesc foarte multe pliante,brosuri,informatii si ar avea mare nevoie de aceasta multifunctionala.
  Multumesc

 14. #14 Comentariu nou

  Propun cu cea mai mare caldura ONG-ul AIESEC Bucuresti.
  Acestia au o vechime de 24 de ani in Romania si ofera experiente de voluntariat si stagii platite tinerilor din Romania. De asemenea au dezvoltat multe proiecte de responsabilitate sociala si dezvoltare personala pentru tinerii din licee, scoli generale, gradinite, orfelinate etc. unde factorul diferentiator au fost tinerii internationali ce au venit sa-si impartaseasca cunostintele si sa incerce sa aduca un impact in tineretul romanesc.
  Detalii mai multe despre programele oferite de acestia aici: http://www.aiesecbucharest.ro/

 15. Hei! ONG-ul pe care il recomand este PRIME ROMANIA. Acesta este singurul ONG de comunicare si relatii publice din tara, unde sunt recrutati studenti din domeniu, care vor sa invete cat mai multe lucruri inainte de a pasi in piata muncii. Experienta PRIME reprezinta pentru foarte multi studenti un mare start intr-o cariera profesionala. Pe langa toate aceste lucruri, PRIME organizeaza evenimente pentru studenti (conferinte, petreceri, targuri de joburi etc.), avand niste resurse foarte limitate, cu toate acestea, mereu incearca sa le ofere acestora o experienta cat mai frumoasa si completa, asa ca sunt absolut convinsa ca le-ar fi extrem de utila o astfel de minunatie, care sa-i ajute sa puna lucrurile pe roate, mai ales acum cand au ajuns si la cel de-al 3-lea numar al singurei reviste de public relations – PR FWD. Sper ca te-am convins sa analizezi putin activitatea acestui ONG, deoarece are nevoie de putin ajutor pentru a face lucruri frumoase in continuare!

 16. #16 Comentariu nou

  Sustin si eu propunerea ONG-ului CPIP. http://cpip.ro
  Ei lucreaza, in cea mai mare parte, in domeniul educatiei in penitenciar, a delicventei juvenile, si dezvolta constant programe de reintegrare a fostilor detinuti si a tinerilor de la re-educare in forta de munca si in viata cotidiana. Ruleaza si programe de prevenire a criminalitatii, si pe langa asta multe cursuri gratuite – de descoperire a talentelor, de creativitate prin reciclare, si de educatie a educatorilor. Nu sunt domenii care sa atraga foarte multa atentie publica, in nici un caz donatii sau cadouri, si ar fi un ajutor enorm orice mica sustinere, mai ales ca livrarea de cursuri implica multa munca in-house. Argumentul cel mai bun e si cel mai practic: fiecare cost in minus, cum ar fi drumurile zilnice pana la printech, poate fi redirectionat in a include mai multi oameni, si mai multi copii, in programele de educatie vitale integrarii lor in societate.

 17. #17 Comentariu nou

  Propun Asociatia Studentilor la Istorie „Dacia” – Isha Bucharest pentru ca sunt inimosi si fac proiecte avand o baza materiala foarte mica. Un xerox i-ar ajuta foarte mult in a disemina proiectele la care lucreaza. O scurta privire pe pagina lor va spune mai multe decat pot eu transmite prin text.

 18. #18 Comentariu nou

  Va propun un liceu de elita Colegiul Grigore Moisil din Bucuresti, sector 6.

  Propunerea mea vrea sa vina in sprijinul cadrelor de aici, profesori cu rezultate exceptionale. Liceul are nevoie de o multifunctionala profesionista, e nevoie de mii de teste si fise de lucru, e cadrul unde cu siguranta va fi extrem de utila.

  http://portal.moisil.ro/Pages/Default.aspx

 19. #19 Comentariu nou

  Bună, Victor. Felicitări pentru implicarea în acest proiect alături de Xerox. Am și eu o propunere și încep cu o mărturisire – oamenii frumoși mă inspiră. Gesturile și acțiunile acestora sunt o dovadă că se poate. … Se poate să facem lumea mai bună, se poate să aducem zâmbete și bucurie copiilor. Pornind de la campania voastră (tu, Xerox), recomand cu multă caldură Asociația Club Sportiv Baschet Atletic București în primul rând pentru oamenii inimoși, pasionați și dedicați dezvoltării copiilor și tinerilor prin sport. Asociația are ca scop implementarea în educația tinerilor a mecanismelor sportului de echipă, a disciplinei, a cooperării, precum și stabilirea de idealuri, creșterea valorilor morale și a eticii profesionale.

  Sunt impresionată de fiecare proiect pe care asociația îl derulează. 1100 de copii sunt înscriși în programe și se bucură de antrenamente în 33 de locatii; 250 dintre copii sunt înrolați în echipe care joacă baschet de performanță. “Basquerball Camp by Virgil Stanescu” sau “De Craciun jucam baschet” – sunt doar 2 evenimente de succes care au adus laolalta 4750 de persoane.

  Pentru a merge mai departe si pentru a mări impactul în comunitate, Asociația are nevoie de susținere. Fiecare gest, indiferent cât este de mic sau de mare, are un efect pozitiv în activitatea lor. Prin urmare am convingerea că un echipament Xerox i-ar ajuta să multiplice proiectele, să comunice mai mult și mai eficient.
  Împreună facem diferența! Mulțumesc.

 20. #20 Comentariu nou

  Felicitari petru initiativa – propun Gradinita nr.169 din sectorul 5, Rahova, Bucuresti, locul in care invata 200 de copii. Un xerox le-ar fi foarte util pentru ca au multe fise, foi de lucru, poezii..care trebuie multiplicate.

 21. #21 Comentariu nou

  Bună ziua,

  este mai mult decât frumoasă inițiativa Xerox. Doamne ajută la mai multe astfel de inițiative și de la celelalte mari corporații din România. Eu aș propune Platforma Unionistă Acțiunea 2012. Având peste 300 de membri activi în București, în preponderență tineri, bine organizați, împărțiți pe departamente avem în continuu nevoie de un xerox pentru activitățile curente. Desfășurăm numeroase proiecte care solicită un volum mare de materiale informative pregătite de noi și de fiecare dată trebuie să punem fiecare bănuți din bursele de la facultate pentru aceste materiale. Fie că facem conferințe pe teme istorice și sociale, fie că facem evenimente culturale în parteneriat cu profesori universitari, misionari ai culturii românești, fie că facem training-uri de management cultural, educație civică, de fiecare dată întâmpinăm aceste cheltuieli care le-am putea utiliza pentru alte resurse care ne-ar ajuta la buna organizare a lucrurilor. Promitem să asigurăm transparența utilizării acestui xerox, dând rapoarte la fiecare eveniment și invitându-vă la acesta.
  Vă mulțumim anticipat!

 22. #22 Comentariu nou

  Salut,

  Va propun ONG-ul AIESEC Bucuresti care schimba sute de vieti in fiecare an. Fie ca vorbim de participantii la proiectele pe care le organizeaza, de tinerii pe care ii trimite in intenrshipuri in strainatate sa invete acolo lucuri pe care sa le aduca inapoi in tara sau de membrii sai; AIESEC lucreaza activ in a schimba lumea in care traim prin a creste leaderii de care avem nevoie. Valorile pe care le promoveaza sunt Global Mindset, Entrepreneurial Outlook, Social Responsibility, Activating Leadership, Enjoying Participation si Living Diversity.

 23. Dar cum ar fi sa tragem si niste idei bune la Xerox? Idei bune, crescute si realizate de si pentru intreaga Romanie?

  http://www.crestemidei.ro este o platforma romaneasca de crowdfunding care vine in ajutorul romanilor cu idei / proiecte inovatoare si care genereaza impact pozitiv in comunitate, dar care nu detin suficiente fonduri pentru a le pune in aplicare.
  Pana acum, http://www.crestemidei.ro a gazduit 28 de campanii din domeniile artistic, tehnologic, sportiv; 4 sunt in derulare in acest moment si 11 au fost finantate integral cu ajutorul comunitatii (primul robot subacvatic creat special pentru apele romane, piesa de teatru independent, album foto cu detinutii penitenciarului Aiud, roman ilustrat, etc).

  http://www.crestemidei.ro a aparut in 2012 la initiativa Asociatiei Crestem Idei din Cluj-Napoca.

  http://crestemidei.ro
  https://www.facebook.com/Crestemidei

 24. #24 Comentariu nou

  Gradinita 211 din Bucuresti merita din plin un poic de ajutor. Le cunosc pe doamnele de acolo si pot sa jur ca nu am mai vazut un astfel de devotament pentru copii.
  Doamna directoare este tanara si pune mult suflet in a asigura copiilor tot confortul si sprijinul educational de care au nevoie.

  Fetita mea a fost la acea gradinita in perioada 2009-20012 si pot spune ca am vazut an de an cum s-au imbunatatit conditiile din gradinita.
  Acum o am pe finuta mea inscrisa la aceasta gradinita si pot spune ca vad si acum cum se transforma gradinita in bine.

  De ce ar avea nevoie de acel copiator. Pai este foarte simplu. La grupa sunt in jur de 25 decopii. Pentru fiecare copil i se face o fisa de lucru care trebuie multiplicata. In cursul unei zile se pot face si 5 fise de lucru pentru un copil.

  Un calcul simplu 5 fise de lucru * 25 de copii in grupa * 16 grupe de copii (sper sa nu gresesc) * 5 zile pe saptamana = 10000 de copii xerox saptamanal.

  Deci eu cred ca le-ar fi de mare ajutor un astfel de echipament.

 25. #25 Comentariu nou

  Felicitari pentru initiativa! Este frumos sa stii ca dai o mana de ajutor acolo unde ideile si munca oamenilor sunt valorificate si apreciate.

  Recomand cu mare drag asociatia PRIME Romania din care fac si eu parte, singurul ONG de relatii publice si comunicare din tara, cu o experienta si putere de munca de 17 ani. Experienta PRIME reprezinta locul unde am gasit ambitie, creativitate, munca si devotament, unde am invatat sa construiesc idei alaturi de oameni care vor sa te invete la randul lor sa cresti profesional. Pentru ca PRIME asta iti ofera, o crestere profesionala. Am avut foarte multe lucruri de invatat despre domeniu, am vazut toata munca depusa din spatele unui singur concept, noptile albe petrecute in rezolvarea tuturor task-urilor pentru ca evenimentul nostru drag sa fie un succes si de aceasta data. PRIME reprezinta locul unde poti sa arati cat de mult ai evoluat, unde poti atrage cuvinte de lauda prin simpla dorinta de a te implica, de a face lucruri frumoase si de a creste. Sunt o multime de idei adunate, sunt emotiile fiecarui eveniment, bucuriile unui proiect muncit din greu si zambetele castigate la final pentru ca in PRIME e vorba despre oamenii nostri si povestile lor. Este o familie care creste an de an, care aduna experienta numai din lucrurile invatate de pe urma provocarilor, pentru ca exista o motivatie si o vointa iesita din comun. Este PRIME alaturi de oamenii care o construiesc atat de frumos.

  Descrierea asociatiei este aici http://prime-romania.ro/.

  Multumesc frumos!

 26. #26 Comentariu nou

  Eu predau limba franceza la scolile din comuna Buturugeni, judetul Giurgiu. Sunt doua scoli gimnaziale si una de ciclu primar.
  Un multifunctional ar fi foarte binevenit. Mereu avem nevoie de materiale pentru elevi, iar un multifunctional ar usura enorm activitatea de la clasa.

  Va multumim!

 27. Sunt bucuros sa aud de aceasta initiativa si va felicitam pentru ea.

  Va recomand cu incredere asociatia umanitara Misiunea Speranta pentru Romania din care fac parte, una dintre cele mai active asociatii umanitare din Romania.

  Toate activitatile asociatiei sunt expuse pe site, proiect cu proiect in format video. Este o asociatie apreciata de presa din Romania si media tv, prin faptul ca regulat presa preia si promoveaza cazurile in care asociatia Speranta pentru Romania este implicata.

  Asociatia ajuta:

  – ajuta copii bolnavi de cancer, leucemie sau alte boli foarte grave;
  – are actiuni de ajutor umanitar pentru copii strazii;
  – sustine 2 adaposturi permanente pentru batranii strazii pentru 40 de batrani ai strazii (hrana, adapost, ingrijire);
  – ajuta persoane cu handicap;
  – sustine la Facultatea de Medicina Victor Babes, un student din Uganda;
  – ajuta familii sarace sa isi dezvolte o ferma, un business, o forma proprie de castig;
  – se ocupa in mod regulat de 20 de copii orfani si 80 de copii care provin din familii sarace, oferindule toate rechizitele scolare si imbracaminte;
  – construieste si renoveaza locuinte pentru familii sarace sau batrani singuri si neputinciosi;
  – se ingrijeste cu alimente, lemne de foc, imbracaminte si alte nevoi de peste 100 de batrani singuri si neputinciosi cat si de familii sarace;

  Mai mult decat atat, aceasta asociatie a inceput un proiect prin care doreste sa nu mai depinda numai de donatii ci sa genereze venituri cu care sa ajute si mai multe cazuri sociale si umanitare.

  In toamna acestui an, cu ajutorul unor sponsori, va lansa Libraria Umanitara http://www.librariaumanitara.ro Aici va fi foarte de folos acest Xeros multifunctional. Acesta va usura munca asociatiei in folosul categoriile sociale defavorizate pentru care lucreaza.

  Toate proiectele in care asociatia este implicata, cine este ea, ce face, valori, proiecte realizate, proiecte de viitor, etc, TOTUL VIDEO, puteti urmari aici: http://www.sperantapentruromania.ro

  Va multumim

 28. #28 Comentariu nou

  Propun Asociatia Studentilor la Istorie “Dacia” – Isha Bucharest

 29. #29 Comentariu nou

  Open Minds: Centre for Mental HealthReasearch (www.facebook.com/OpenMindsCluj)din Cluj-Napoca este o asociatie la inceput de drum, dar care face progrese mari pe zi ce trece.

  Open Minds produce imbunatatiri vizibile in viata persoanelor vulnerabile prin proiecte precum MUVIT, un program de activitate fizica aflat acum in desfasurare. Acesta se adreseaza oricarei persoane ce sufera de o tulburare mentala cu varsta peste 18 ani, indeosebi persoanelor cu posibilitati financiare reduse.

  Pentru ca depindem in totalitate de finantarile castigate prin voturi sau jurizare, asociatia nu isi perminte momentan o promovare intensa prin flyere afise, printuri, dar care ar putea fi facilitata de un astfel de multifunctional Xerox.

  Pe langa promovarea programelor de sanatate adresate populatiei vulnerabile, vom putea „deschide” minti prin informare, cu scopul de a reducere marginalizarea persoanelor cu afectiuni mentale. In acelasi timp, ne-ar facilita instruirea voluntarilor, a membrilor, a beneficiarilor la programe prin printarea materialelor educative.

  Efortul indeplinirii acestor obiective cat si a multor alte scopuri ne-ar fi usurat daca am detine acest multifuntional.

  Beatrice Boghian,
  membru Open Minds

 30. Vin in intampinarea mesajului postat de Eliza – si eu fac partea din Asociatia Young Initiative si cred ca ar fi tare utila o multifunctionala, atat pentru copiii din proiectul Click&Know (http://www.younginitiative.org/portfolio/clickknow/) – copii defavorizati, din apartamentele sociale, care sunt ajutati in a lua contact cu lumea IT.
  Cat si pentru celelalte proiecte ale Asociatiei – acum suntem in dezvoltare de traininguri, iar aici este nevoie de multe materiale – si de asemenea, pentru Centrul de Voluntariat Bucuresti.
  Multumim pt ocazia asta! 🙂

 31. Ne numim „Teatrul de Copii” si suntem din Oradea. „Teatrul de Copii” nu e, propriu-zis, un teatru, (nu avem statuie in fata sediului) ci este mai mult un…loc in care copii, de diferite varste, se intalnesc saptamanal si invata (de la profesionisti in ale artelor frumoase) care-i „treaba” cu teatrul, cu dictia, cu memorarea, cu vorbitul in public, cu miscarea scenica. Iar la sfarsitul cursului, dupa cateva luni bune de munca si repetitii, pun in scena spectacolul pentru care au muncit atata vreme. Si primesc aplauze. Anul acesta realizam “Doctor fara voie”, dupa Moliere.
  Aici gasiti pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/cursurideteatru si aici profilul nostru de twitter https://twitter.com/TeatruldeCopii
  Multifunctionalul ne-ar fi util pentru a multiplica fisele cu exercitii pe care le folosim, diplomele, fisele de roluri, sinopsisurile si alte hartii necesare unei astfel de activitati.
  Multumim pentru atentie!

 32. ARPCC est eo organizatie care militeaz apentru implementarea bunelor practici in justitia pentru minori. Vietile mult pre amultor copii sunt distruse de judecatori care nu au un training minimal cu privire la cele mai recente cercetari legate de nevoile spihologice ale copiilor ce trec prin dviort. Divortul afecteaza copii tin doate paturile sociale, din pacate. ARPCC educa online aproxcimativ 5000 de avocati, mediatori si judecatori. Din pacate penetrarea est ef. mica in randul judecatoirlor care nu sunt obisnuiti cu cursuri livrate online. Este necesar sa putem prinat borsuri, pliante, materiale d ecurs pe format hartie cu carae sa dotam instantele. Un judecator mai educat (recalificat) poate face „diferenta” pentru circa 100 de copii al caror destin il hotaraste in varful pixului sau….

 33. (scuze editorul de texte a jucat feste, repostez).

  ARPCC este o organizatie care militeaza pentru implementarea bunelor practici in justitia pentru minori. Vietile mult prea multor copii sunt distruse de judecatori care nu au un training minimal cu privire la cele mai recente cercetari legate de nevoile psihologice ale copiilor ce trec prin dviort. Divortul afecteaza copii tin doate paturile sociale, din pacate. ARPCC educa online aproximativ 5000 de avocati, mediatori si judecatori. Din pacate penetrarea este foarte mica in randul judecatorilor care nu sunt obisnuiti cu cursuri livrate online. Este necesar sa putem printa brosuri, pliante, materiale de curs pe FORMAT HARTIE. Materiale cu care sa dotam instantele. Un judecator mai educat (a se citi recalificat confoirm cu bunele practici + la zi cu modificarile legislative) poate face “diferenta” pentru circa 100 de copii al caror destin il hotaraste in varful pixului sau….

 34. Va propun sa reflectati si asupra Colegiului National Gheorghe Sincai, Bucuresti, sector 4.
  Multumim!

 35. #35 Comentariu nou

  Recomand Scoala Generala din com. Dobrovat jud Iasi. Copiii de la tara se vor bucura mult.

 36. #36 Comentariu nou

  Buna ziua,
  Recomand ARPCC care educa societatea civia aparent normala pentru inlaturararea suferintelor si traumelor provocate copiilor. Si care-i ajuta, fara a creste profiturile industriei pharma, pe acestia si pe parintii lor aflati in profunda suferinta.
  http://www.arpcc.ro/

 37. #37 Comentariu nou

  http://www.facebook.com/asociatia.sfantulandrei?fref=ts

  http://www.asociatia-sf-andrei.ro/

  Recomand cu caldura Asociatia Sf.Andrei din Timisoara. Copii acestia au nevoie de suportul nostru pentru a duce si ei o viata cat de cat normala.
  Multumesc

 38. #38 Comentariu nou

  In primul rand felicitari companiei Xerox pentru initiativa!!

  Un gest frumos cu un impact de anvergura! Materialele tiparite la fotocopiatoarele donate vor ajuta la distribuirea informatiei, iar informatia are putere: puterea de a influenta in bine viata unor oameni reali.

  In cazul meu, sustin si eu ARPCC .. si binele copiilor in perioada divortului parintilor si in perioada de dupa divort.

  Este suficient sa ne gandim cum arata un divort cu copii si perioada post-divort in cazul in care parintii nu se inteleg, au o relatie tensionata, iar instantele nu au un rol activ in a echilibra aceasta relatie, si aceasta relatie ramane tensionata pentru ani intregi. Cine sufera in final cand parintii nu colaboreaza intre ei? Copilul .. pentru multi ani .. poate pentru toata viata sa de copil si adolescent, si de ce nu cu implicatii si in viata adulta.

  ARPCC este foarte activa in promovarea celor mai bune practici internationale privitoare la custodia comuna, adica promoveaza binele real al copiilor, prin relatii echilibrate ale copilului cu ambii parinti, printr-un plan clar de colaborare intre parinti (planul parental), care plan sustine o buna relatie intre parinti.
  Cred ca mai multi judecatori informati prin materiale tiparite despre custodia comuna si planul parental si consecintele practice ale acestuia, inseamna mai multi copii care au doi parinti pentru toata copilaria si adolescenta lor, indiferent daca acesteia sunt impreuna sau divortati.

 39. #39 Comentariu nou

  Buna ziua! 🙂

  Eu recomand CROS (Centrul de Resurse pentru Organizatiile Studentesti), din Bucuresti.

  CROS au un proiect foarte fain si necesar: Universitatea Alternativa. Deja se simte ca o alta universitate, unde inveti cum sa inveti si cum sa iti dezvolti gandirea. E un nucleu pentru schimbarea educatiei, care, cred eu, e cea mai importanta pentru fundatia unei societati, for… a BETTER WORLD.

  Sunt studenta acolo de 2 ani si simt ca m-au ajutat f mult sa vad lumea altfel si sa ma apuc sa fac lucruri, nu doar sa invat teorie. Merita chiar mai mult decat un XEROX 🙂

  Site aici: http://universitateaalternativa.ro/

  Facebook aici: https://www.facebook.com/crosro

 40. #40 Comentariu nou

  Bravo pentru inițiativă!

  Propun Asociația Studenților la Istorie ”Dacia” (ASID) pentu că sunt oameni faini, cu spirit de inițiativă, ambițioși și puși pe treabă, iar xeroxul ar fi un real ajutor pentru ei.

 41. #41 Comentariu nou

  “Unii se asteptau ca schimbarea să vină de la ceilalți, alții nu așteptau nimic. Noi am făcut primul pas… o organizație a noastră, a studenților!” – asta spunea acum 16 ani unul dintre fondatorii ASER – Asociația Studenților Economiști din România.
  ASER este o asociație studențească din cadrul ASE București și are o misiune înaltă, aceea de a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.
  De ce propun ASER-ul? Pentru că de 16 ani realizează proiecte pentru dezvoltarea personală și profesională a studenților, anul acesta a atins apogeul de 9 proiecte, 4 campanii de PR și 11.500 de studenți influențați pozitiv. Și nu în ultimul rând, anul trecut a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale, Principele Radu al României, ca recunoștință pentru tot ce a realizat în decursul acestor ani.

  Site-ul asociației: http://www.aser.ro
  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 42. #42 Comentariu nou

  Propun Scoala Gimnaziala Botiz, Jud. Satu Mare pentru ca invatamantul rural are nevoie de sprijin!

 43. #43 Comentariu nou

  Pentru Universitatea Alternativa!

 44. #44 Comentariu nou

  Foarte frumoasa initiativa.

  Universitatea Alternativa (CROS) schimba oameni care mai departe vor schimba lumea, ajuta orice individ sa viseze si sa isi indeplineasca visul. Este locul unde in mai putin de un an de zile am reusit sa imi iau viata in propriile maini si sa fim fericit de ce fac si cum traiesc.

  Au zeci de proiecte care necesita materiale printate, ar fi de un ajutor enorm o astfel de multifunctionala. 😀

 45. #45 Comentariu nou

  Fundatia Danis pentru Dezvoltare Manageriala este propunerea mea. Este un ONG din Cluj-Napoca in cadrul caruia sunt voluntar. Desi este formata doar din 2 membri, reusesc sa faca o multime de lucruri bune pentru comunitate. Dintre proiectele lor, preferatele mele sunt: EduPractic (prin care ofera oportunitatea elevilor din liceele tehnologice de a face practica in cadrul unor firme de profil, de a-i instrui din punct de vedere antreprenorial). Un alt proiect este cel de internship pentru studenti. De asemenea au colaborat cu blogger-ul Adrian Hadean in proiectul Farfurii curate (au instruit personalul si au facut achizitii pentru cateva gradinite clujene). Proiectul Erasmus-viitori antreprenori europeni a fost un real succes deoarece au reusit sa trimita 20 de noi antreprenori in schimburi de experienta in Europa. Pentru a vedea mai multe despre fundatie puteti intra pe site-ul lor
  http://www.fundatiadanis.ro sau pe pagina lor de facebook
  https://ro-ro.facebook.com/Fundatia.Danis.pentru.Dezvoltare.Manageriala

 46. Multumim Xerox Romania pentru implicarea in sustinerea activitatilor de zi cu zi ale ONG-urilor.

  Asociatia Astronomica URANIA, un ONG de pasionati de astronomie din Bucuresti care si-a propus sa faca EDUCATIE prin ASTRONOMIE, fiind foarte bine plasata in mijlocul tinerilor si copiilor, la Observatorul Astronomic al Palatului National al Copiilor.

  Tinerii pasionati de astronomie (multi dintre ei olimpici internationali la astrofizica si fizica) de la Asociatia Astronomica URANIA incurajeaza pasiunea copiilor pentru cunoastere si dorinta lor de a se dezvolta, pentru a ridica nivelul de educatie al copiilor nostri.

  Actiunile de popularizare in parcuri, cursurile de astronomie si vizitele la observator sunt doar cateva din activitatile URANIA, in care prin parteneriatele cu peste 30 de scoli si licee, pasioantii de la URANIA interactioneaza anual cu mii de copii si elevi.
  De aceea, o harta a cerului bine printata si documentele de curs sunt de mare ajutor in acest club!

  Haideti sa sustinem si pe cei care vor sa ajute copii sa cunoasca lumea inconjuratoare si UNIVERSUL in care traim. Deja spatiul nu mai este limita!

  Ne pregatim de asolarizarea pe Marte si vrem sa construim statii spatiale (inclusiv membrii ai acestui club au castigat concursul NASA de space settlement).

  Cum s-ar putea sa obtine acest deziderat daca nu sustinem si acest important segment de educatie, esential pentru orice natiune daca vrea sa prospere.

  AA URANIA a fost si este alaturi de publicul din Bucuresti cu fiecare ocazie, mai ales de International Astronomy Day cand „au adus astronomia mai aproape de oameni” si in Romania.

  Asociatia Astronomica URANIA poate fi gasita si pe Facebook la aa.urania.(https://www.facebook.com/aa.urania?fref=ts)

 47. #47 Comentariu nou

  Faină idee! Propun Asociaţia Proiect Pro Europa din comuna Vatra-Moldoviţei, judeţul Suceava (proiectproeuropa@yahoo.com) care desfăşoară diverse activităţi pentru copiii din zonă, în special după orele de şcoală. Mulţi dintre aceştia au părinţii plecaţi la muncă în străinătate, iar asociaţia încearcă să-i ţină departe de probleme, ocupându-le timpul cu diverse activităţi. În plus, Asociaţia are şi activităţi caritabile, strângând fonduri pentru copiii instituţionalizaţi.
  Deşi cunosc multe ONG-uri, m-am oprit la această asociaţie, pentru că e una foarte mică şi nu va putea investi în viitorul apropiat într-un astfel de echipament. Cam tot ce strâng, folosesc pentru copii şi se descurcă în rest cum pot.

 48. #48 Comentariu nou

  Pentru ASER!

  “Unii se asteptau ca schimbarea să vină de la ceilalți, alții nu așteptau nimic. Noi am făcut primul pas… o organizație a noastră, a studenților!” – asta spunea acum 16 ani unul dintre fondatorii ASER – Asociația Studenților Economiști din România.

  Site-ul asociației: http://www.aser.ro
  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 49. #49 Comentariu nou

  Propun si sustin ASER – Asociatia Studentilor Economisti din Romania, care organizeaza proiecte pentru studenti si au foarte mare nevoie de o imprimanta pentru materialele pe care le folosesc in organizarea proiectelor. Mai multe detalii despre ASER – http://aser.ro/

 50. #50 Comentariu nou

  Pentru această inițiativă frumoasă, propun o asociație pe măsură și anume ASER – Asociația Studenților Economiști din România.

  ASER este o organizație studențească din cadrul ASE București, care de 16 ani își propune să le faciliteze studenților accesul către medii de învățare și oportunități de creștere a competențelor profesionale. În acest sens, ASER organizează în fiecare an 9 proiecte studențești pe diverse domenii – marketing, domeniul bancar, dezvoltare personală, autocunoaștere, responsabilitate socială etc.

  ASER e despre oameni, despre oameni frumoși care își doresc să aducă o schimbare pozitivă în societate și care nu încetează să viseze măret și să facă lucrurile să se întâmple.

  Site-ul asociației: http://www.aser.ro
  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 51. #51 Comentariu nou

  Recomand calduros ONGul din care am facut parte timp de 3 ani de zile, AIESEC Bucuresti! De 24 ani organizatia asta creste incontinuu, desi in fiecare an isi schimba toata echipa de management, pentru a le oferi si altor persoane experiente valoroase de dezvoltare. Ca sa nu vorbim de sutele de proiecte prin care au avut un impact super pozitiv asupra a mii de oameni, in special stagiile de practica internationala.
  Detalii mai multe despre programele oferite de AIESEC Bucuresti gasiti aici: http://www.aiesecbucharest.ro/

 52. #52 Comentariu nou

  Propun Universitatea Alternativa! E locul care ma provoaca zi de zi sa devin o versiune si mai buna a mea si unde invat si fac lucrurile sa se intample alaturi de o comunitate de tineri „schimba-lume”. Nu numai ca e un proiect cu un impact considerabil in educatia din Romania, dar din el pornesc si alte proiecte tot cu impact social, realizate de studentii alternativi.

  Asadar, printre multe altele, merita si un multifunctional. 🙂

  http://universitateaalternativa.ro/

 53. #53 Comentariu nou

  As vrea sa recomand pentru acest proiect extraordinar Asociatia Club Sportiv Baschet Atletic Bucuresti, care se ocupa de educarea a peste 1000 de copii. Vi se poate parea exagerata folosirea cuvantului educatie, atunci cand vorbim despre un club sportiv, insa aceasta asociatie exact acest lucru il realizeaza si il promoveaza. Copiii sunt indemnati sa puna scoala pe primul plan, iar sportul, in acest caz baschetul, este un element complementar, care ajuta la construirea caracterului. Fie ca este vorba despre simple antrenamente, de intalniri cu jucatori profesionisti, de cantonamente sau tabere de pregatire sau de participarea la competitii, copiii sunt mereu sub atenta indrumare a unor antrenori-profesori, in asa fel incat chiar daca nu ajung sportivi profesionisti, sa-si poata croi un drum in viata bazat pe cunostintele si pe experientele pe care ti le ofera practicarea unui sport de echipa. Faptul ca elevilor-sportivi li se furnizeaza in permanenta diverse materiale de studiu, care necesita multiplicare, fie ca este vorba despre diverse sisteme de joc, despre elemente educationale, despre programe nutritionale, etc., prezenta unui copiator performant este extrem de utila. Cu siguranta atat dascalii cat mai ales copiii va vor fi recunoscatori pentru aceasta oportunitate.

 54. #54 Comentariu nou

  Ieri mi-a spus un participant la un proiect organizat de echipa mea din ASER ca i se pare ca cea mai frumoasa experienta de invatare din viata lui a fost in proiectul aserist care tocmai s-a incheiat. Mi-am dat seama ca poate, intr-o anumita masura am schimbat viata unui om si ca, mai mult decat orice altceva, ASER este despre oameni, fie ca sunt voluntari sau participanti la proiecte.

  Propun deci Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER.

  Felicitari pentru initiativa!

 55. #55 Comentariu nou

  Propun Asociația Studenților Economiști din România(ASER).
  De ce ne dorim o multifuncțională Xerox?
  Pentru că vrem să devenim din ce în ce mai buni, mai creativ, mai utili studenților și societății în ansamblul ei, iar acest lucru se poate întâmpla numai dacă avem la dispoziție instrumente performante care să ne ușureze munca, precum multifunționala Xerox.
  De ce am merita un asemenea echipament?
  Pentru că de 16 ani aducem un plus de valoare mediului economic studențesc și nu numai prin proiectele noastre, iar acest lucru a fost deja recunoscut la cel mai înalt nivel, bucurându-ne de Înalt Patronajul Casei Regale a României.
  Așadar, multifuncționala Xerox se va bucura să se afle într-un asemenea mediu extraordinar!

  Site-ul asociației: http://www.aser.ro
  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 56. #56 Comentariu nou

  Bună! În primul rând aș vrea să felicit inițiativa Xerox și să vă spun că darul vostru e minunat.
  Propunerea mea este Asociația creștină „Pentru Tine” din Botoșani. Acest ONG se ocupă de un grup de copii proveniți din familii defavorizate, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Copiii care locuiesc în ghetourile de la marginea orașului în niște condiții greu de descris, sunt aduși de la școală la centrul de zi al asociației și li se oferă o masă caldă. Apoi, cu ajutorul voluntarilor, își fac temele pentru a doua zi, cântă împreună, se joacă și în același timp învață lucruri noi. Este pentru ei un timp frumos, într-un mediu primitor, unde se simt iubiți și unde simt că există persoane cărora le pasă de ei, uitând astfel de problemele și de sărăcia de acasă.
  Această multifuncțională ar fi de mare ajutor asociație, pentru a putea pregăti fișe de lucru pentru elevi și fișe de desenat pentru preșcolari. În același timp ar ajuta foarte mult voluntarii care se ocupă de problemele administrative.

  Adresa: I.C.Bratianu 104,A. 710319 Botosani

  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Crestina-PENTRU-TINE/195898041442

 57. #57 Comentariu nou

  Salut Victor,

  Recomand cu căldură Creative Seeds, asociație care promovează industriile creative și culturale din România. De la începutul anului, o echipă de cinci tineri vizionari și dornici de muncă au reușit să adune comunitățile care intră în sfera industriilor creative (arhitectură, design, teatru etc.) pentru a purta un dialog unitar.

  Prin ce ne diferențiem? În primul rând, în România nu există foarte multe asociații de acest gen. Prin intermediul trainingurilor ajutăm persoanele care au idei cu potențial să le transpună în planuri de afaceri pragmatice. Timp de trei zile, aceștia sunt învățați să țină un pitch cu ideea lor de afaceri și încurajați să facă schimb de experiență și să își expună ideile în fața celorlalți.

  În al doilea rând, în acest an, Asociația Creative Seeds este gazda națională a concursului global Creative Business Cup (http://creativebusinesscup.ro/). Competiția a început în anul 2010 ca un concurs dedicat comunității din Danemarca, iar din 2012 a invitat câștigătorii naționali din toate țările care au dorit să se alăture proiectului. Astfel, fiecare țară participantă organizează o selecție națională la nivel local pentru antreprenorii din industriile creative și trimite câștigătorul (echipa/antreprenorul) la finala internațională organizată în Danemarca. Creative Business Cup oferă antreprenorilor șansa de a-și prezenta ideile pentru a dezvolta o afacere de succes.

  Asociația Creative Seeds are în plan să deruleze mai multe evenimente specifice domeniului creativ care să dezvolte comunitatea din România.

  În câteva cuvinte, susținem dezvoltarea competențelor antreprenoriale în rândul celor care își doresc să lucreze în domeniul industriilor creative. Noi credem cu ardoare că putem transforma creativitatea în afaceri sustenabile.

  Un echipament Xerox ne va ajuta să rezolvăm independent sarcinile de imprimare cotidiene (documente interne, suporturi de curs etc.) și punctuale (afișe, broșuri, etichete etc.) pentru a ne mișca mult mai rapid în promovarea, organizarea și dezvoltarea activităților pe care ni le-am propus.

  Cu respect,
  Ruxandra Pană

 58. #58 Comentariu nou

  E momentul ca si sanatatea mintala sa conteze ! Open Minds: Center for Mental Health Research din Cluj-Napoca se ocupa in fiecare zi de asta – intr-o lume inca nepregatita sa accepte persoanele cu patologie psihiatrica Open Minds lupta in fiecare zi cu prejudecatile. E o lupta data pentru drepturile persoanelor care sufera de afectiuni psihice, pentru sustinerea acestora in fata societatii, pentru implicarea in programe interactive, consiliere si suport. De asemenea, Open Minds participa si la programe de cercetare in domeniul sanatatii mintale, la campanii de sensibilizare a populatiei referitor la persoanele cu patologie psihiatrica, la instruire de voluntari.
  Suntem un grup de tineri plini de entuziasm, punem enorm de mult suflet in ceea ce facem si cel mai important lucru: credem ca putem schimba mersul lucrurilor in domeniul sanatatii mintale !
  In concluzie: ar fi un real castig pentru noi aceasta multifunctionala – am putea la modul cel mai serios sa ne „tragem la xerox faptele bune” !
  Cu drag,
  Andrea Nemes – medic rezident psihiatru si colaborator al Open Minds.

 59. #59 Comentariu nou

  Date de contact: Open Minds- Center for Mental Health Research din Cluj-Napoca, https://www.facebook.com/openmindscluj?fref=ts; http://www.om-research.ro/

 60. #60 Comentariu nou

  Recomand cu caldura : Asociaţia Judeţeană pentru Protecţie Socială „Rază de lună” Braşov
  Argumente ar fi ca acest dar minunat ,Xeroxul , ajuta la confectionarea materialelor didactice pentru copii, materiale informative ,testare copii .etc
  Acest Centru de Zi îşi datorează existenţa în parte Consiliului Judeţean Braşov prin încrederea acordata şi susţinerea financiară considerabilă, deputatului Maria Grecea care susţine şi sprijină sută la sută întreaga activitate a asociaţiei, implicându-se mereu în susţinerea cauzei acestor copii, oamenilor care lucrează în cadrul asociaţiei, multor firme din Codlea care ne sprijină constant şi multor oameni cu suflet mare, oameni modeşti dar generoşi, care deasemenea ne ajută constant.
  Pentru copiii care îşi petreceau zilele mai mult pe stradă, cerşetoria a devenit amintire. Acum vorbesc entuziasmaţi despre orele de dans, de artă plastică, despre cât de mândri sunt că în sfârşit există şi în familia lor cineva care ştie să citească. Copii care anul trecut nu prea ştiau ce e aceea o baie bună, hăinuţe noi, curate, masa de prânz, acum merg la şcoală zi de zi îmbrăcaţi frumos, curaţi, rostesc Tatăl Nostru la masă zi de zi şi aplaudă furtunos „La mulţi ani”-ul de la zilele de naştere, sărbătorite cu tort, suc şi multă voie bună.
  Ei sunt cei care merita tor sprijinul ! Multumim frumos !

  Cu respect ,
  Romeo Pripis , inginer specialist in tehnica masurarii 3 D ,
  Codlea

  Date de contact- str. Pieţii, nr. 4, Mun. Codlea, tel. 0268 253 000,
  e-mail: asociatiarazadelunabrasov_a@yahoo.com

 61. Cred ca o astfel de multifunctionala i-ar fi benefica organizatiei Aproape de Natura din judetul Prahova care realizeaza activitati de educatie nonformala pentru copii. Scopul acestei organizatii este asa cum o zic chiar ei : „să vă ajutăm să vă reconectaţi cu natura, să vă împăcaţi cu aceasta, cum spune un prieten de-al meu. Este demonstrat că joaca şi activităţile în aer liber ajută copiii să fie mai sănătoşi şi chiar mai deştepţi.”
  Aceasta organizatie este la inceput de drum si doreseste sa faca o conştientizare în ceea ce priveşte beneficiile petrecerii timpului liber în natură, atât pentru copii cât şi pentru adulţi.Fiind la inceput de drum aceasta organizatie s-ar putea spune ca nu are de nici unele desi face multe 🙂

 62. #62 Comentariu nou

  ASER 😀

 63. Acum vă salutăm din Munții Lotrului unde o echipă de voluntari participă la refacerea și remarcarea unor trasee montane. Asta facem de 6 ani și sper să facem mult timp înainte!

  Ce înseamnă asta?
  http://vimeo.com/89172944

  Ați ghicit din film faptul că vă scriu din partea Asociației Montane Carpați, AMC pe scurt.

  Sunt sigură că ați auzit de activitățile noastre începând de la educația în școli a viitorului copil până la datul cu pensula în munții patriei ca noi toți să ne simțim în siguranță pe potecile montane.
  Într-un cunvânt încercăm să construim și să păstrăm Oxigenul pentru copii noștri.

  Apropo, avem nevoie de voluntari pentru săptămâna viitoare în Ciucaș 🙂

  De ce am avea nevoie de Xerox?

  Avem broșuri, pliante, afișe pentru educația montană în școli, avem pliante pentru conștietizarea importanței Naturii… care așteaptă un sponspor să le putem tipări.
  Bineînțeles că Xerox va fi prezent în ele!

  Acestea vor ajunge la mii de copii și adulți!
  Vrem ca educația montană să fie materie de predare în școală!

  Vă mulțumim pentru prilejul acordat de a scrie despre noi aici și suntem siguri că v-am convins la ce folosește un Xerox în cadrul Asociației Montane Carpați.

  Toate activitățile noastre le puteți găsi aici
  http://asociatie.carpati.org/activitati/activitatile-amc/pagina-1

  Cu respect,
  Felicia Farcaș
  membru al Asociației Montane Carpați

 64. #64 Comentariu nou

  Inițiativa Xerox este demnă de lăudat! Puține companii din România organizează astfel de concursuri, prin care își manifestă empatia și totodată aprecierea față de efortul depus de instituții, asociații și ONG-uri, ce urmăresc producerea unei schimbări în bine a societății.
  Propun, pe această cale, Platforma Unionistă Acțiunea 2012. Tineri voluntari, mânați de un imbold patriotic, își canalizează întregul efort pentru răspândirea ideii de unitate națională, de reunire a tuturor românilor în aceleași granițe. Frontiera lingvistică și cea culturală au persistat dintotdeauna, indiferent de vicisitudinile istorice ce s-au abătut asupra celor de peste Prut. Însă linia de demarcație teritorială, administrativă și juridică încă persistă. Zi de zi, săptămână de săptămână, membrii din toată țara merg în stradă, acasă, la școală, facultate ori serviciu, stau în mediul online și lucrează neobosit pentru atingerea unui scop măreț. Deși acest aport uman este însemnat, iar acțiunile, demne de toată admirația, materialele aferente tuturor campaniilor derulate au nevoie de promovare, fapt ce presupune multiplicarea constantă a flyerelor și broșurilor. Un xerox devine, așadar, unicul mijloc de propagare eficientă a mesajelor, asigurându-se astfel difuzarea și receptarea acestora în toate mediile, către toți membrii societății civile. Oamenii dedicați trup și suflet realizării unor idealuri înalte, un ajutor nesperat în vremuri de restriște, în care valorile autentice și istoria autohtonă sunt considerate demult depășite și lipsite de importanță, constituie fundamentul românismului, unica modalitate de perpetuare a tuturor acestora, lucru ce poate fi realizat, de asemenea, cu ajutorul acestui xerox.
  Vă mulțumim anticipat pentru șansa acordată și garantăm utlizarea justă a xeroxului.

 65. #65 Comentariu nou

  Pentru Universitatea Alternativa – locul în care sute de tineri își găsesc scopul, își provoacă limitele și fac apoi o Românie mai bună pentru ei și cei din jurul lor.

  http://universitateaalternativa.ro/

 66. #66 Comentariu nou

  Universitatea Alternativa pentru ca schimba radical modul in care tinerii invata la momentul actual in Romania.

 67. #67 Comentariu nou

  Buna ziua!

  M-as bucura tare mult daca ar putea beneficia de acest ajutor organizatia OPEN MINDS, din Cluj, care in cel mai autentic spirit altruist si neinteresat (membrii ei nu au nici un beneficiu material) ajuta persoanele cu tulburari mentale.
  In acest moment desfasoara, cu mari greutati dar si cu mari bucurii, programul MUVIT, care ajuta astfel de persoane sa faca miscare si sa interactioneze cu alte persoane (in aceeasi situatie sau nu – volutarii Open Minds), care nu ii judeca sau evita, si sa dea un sens vietii lor.
  Deja rezultatele se vad si aceste persoane au simtit o mare imbunatatire a calitatii vietii lor.
  Open Minds se sustine doar din sponsorizari si proiecte (care se castiga greu) si au nevoie de orice ajutor posibil – un copiator ar fi nepretuit!

  http://www.om-research.ro/

  Cu multumiri si felicitari pentru initiativa,
  Ana Stefanescu
  Medic pediatru Regina Maria

 68. Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu merita acest xerox pentru minunatele actiuni pe care le organizeaza. Ma bucut ca exista cei de la http://www.aios.ro, pentru ca Sibiu a crescut mult in vizibilitate datorita actiunilor organizate de ei. Daca as sta in Sibiu cu siguranta si eu as pune umarul la ceea ce face aceasta asociatie. Felicitati sibienilor si tie Victor si XEROX pentru campanie!

 69. Va felicit pentru acesta initiativa. Sunt sigur ca foarte multe asociatii, scoli si alte institutii s-ar bucura de acest xerox, dar eu recomand oferirea acestuia catre Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu.
  Asociatia se ocupa cu promovarea culturii orasului Sibiu atat pe plan intern cat si international si are proiecte interesante pentru dezvoltarea orasului.
  Pentru a putea afla mai multe despre proiectele acestei asociatii accesati pagina http://www.aios.ro .

 70. #70 Comentariu nou

  Colaborez de aproape doi ani cu Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu si pot spune cu mana pe inima ca merita tot sprijinul iar multifunctionala de la Xerox le-ar pica foarte bine in aceasta perioada pentru ca, din cate imi povesteau voluntarii din asociatie, incep un proiect foarte mare de infrumusetare si amenajare a malurilor raului Cibin.

  Va urma pentru ei o perioada aglomerata, cu multe dezbateri cu locuitorii din zona si tiparirea a sute de chestionare pe care sibienii le vor completa in legatura cu viziunea lor asupra amenajarii acestui loc important din Sibiu.

  Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu poate fi gasita pe siteul http://aios.ro sau pe Facebook: https://www.facebook.com/Asoc.AIOS
  Sper sa fie ei cei alesi intre cei 13 castigatori!

 71. Va felicit pentru initiativa! Propunerea mea este Asociatia pentru infrumusetarea orasului Sibiu
  AIOS are trei linii de activitate:
  – educativă – prin care prezentăm sibienilor şi iubitorilor de Sibiu informaţii legate de oraş, de la istoria sa până la legislaţia sa;
  – cercetare – coordonând studii legate despre Sibiu;
  – implicare urbană – realizând proiecte care oferă Sibiului soluţii urbane de dezvoltare.

  Scopul principal al Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu este de a promova cultura, istoria, stilulul de viaţă şi moştenirea sibienă pe plan local, naţional şi internaţional, contribuind astfel la abordarea durabilă a dezvoltării oraşului Sibiu şi prin aceasta la asigurarea unui nivel cât mai ridicat a calităţii vieţii sibiene.
  Pentru mai multe informatii despre Asociatia pentru infrumusetarea orasului sibiu intrati pe https://www.aios.ro

 72. Eu votez pentru Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu!

 73. #73 Comentariu nou

  Pentru ASER!

 74. #74 Comentariu nou

  Bună!
  Propun ASER (http://aser.ro/)!
  Proiectele ASER ajută tinerii să se dezvolte atât personal, cât și profesional.
  Pe lângă munca pe care noi o depunem cu seriozitate și entuziasm, ne-ar bucura să avem în sediu un Multifuncțional Xerox, astfel încât proiectele care au impact real asupra studenților să fie de cea mai înaltă calitate.
  Despre activitatea noastră puteți citi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 75. #75 Comentariu nou

  Salutare,

  Citind titlul acestui articol „Tragen niste fapte bune la XEROX?”, m-a dus gandul imediat de ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania) : http://aser.ro/

  ASER este un ONGS care aduce un puternic impact in fiecare an asupra studentilor economisti, si nu numai. Stim cu totii ca de multe ori facultatea nu ne ofera acest intreg proces de invatare pe care ni-l dorin din punct de vedere personal si profesional, asa ca aceasta asociatie vine in randul studentilor cu 9 proiecte anual.

  In cadrul acestor proiecte sunt abordate teme precum: diplomatia, orientarea in cariera, ledearship personal, responsabilitate sociala, marketing, banking si jurnalism narativ.

  Cred ca ar fi de mare folos o astfel de multifunctionala pentru ca voluntarii din aceasta organizatie sa isi poata usura procesul de organizare al proiectelor ce ajuta sute de studenti anual.

 76. #76 Comentariu nou

  Propun ASER!

  De ce ASER? Pentru ca e locul unde se intalnesc initiativele frumoase de proiecte cu entuziasmul imens al tinerilor, lucru ce duce catre o lume care „exceleaza prin pasiunea si implicarea tinerilor de succes”.

  ASER (Asociatia Studentilor din Romania) numara in momentul actual aprox. 150 de membrii activi + o retea de 200 de membrii alumnus foarte apropriati de asociatie. In fiecare an realizam 9 proiecte pe teme precum: responsabilitatea sociala, jurnalismul narativ, leadership personal, orientare in cariera, diplomatie, domeniul bancar, marketing, etc., influentand astfel aprox. 200 de studenti direct (cei care sunt participanti in cadrul proiectelor noastre) si multi altii (aprox. 11000) prin conferintele (Conferinta Changemakers cu invitati precum: Raed Arafat, Dragos Bucurenci, etc., Conferinta CSD cu invitati precum Bogdan Aurescu – Secretar de Stat, MAE; Excelenta Sa, Doamna Ambasador Elena Stefoi; Excelenta Sa, Domnul Ambasador Liviu Bota, etc.) si campaniile (10 pentru Sesiune) organizate de noi.

  ASER este o asociatie infiintata acum 16 ani, timp in care a realizat 170 de proiecte pentru dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Ca urmare a activitatii noastre continue si a muncii pline de pasiune si dedicare pe care 16 generatii de ASERisti au depus-o pentru a aduce „un plus de valoare mediului economic romanesc”, Alteta Sa Regala, Principele Radu al Romaniei ne-a oferit acum un an Inaltul Patronaj al Casei Regale.

  O multifunctionala Xerox ne-ar ajuta foarte mult prin prisma suportului logistic pe care ni l-ar oferi. De-a lungul anului, utilizam foarte multe print-uri pentru a sustine desfasurarea proiectelor ASER. Astfel, investim multe resurse financiare in acest scop. O multifunctionala Xerox ne-ar ajuta pentru ca scazand cheltuielile legate de print-uri, putem investi resursele financiare „salvate” in vederea cresterii calitatii si impactului proiectelor ASER.

  Pentru mai multe detalii legate de activitatea asociatiei:
  Site-ul ASER – http://www.aser.ro
  Facebook ASER – https://www.facebook.com/ASERomania

 77. #77 Comentariu nou

  Bună!

  Inițiativa voastră frumoasă ar ajuta foarte mult ASER-ul (Asociația studenților economiști din România) să desfășoare în continuare proiecte cu impact în rândul studenților.

  Suntem o asociație de oameni care punem accent pe următoarele valori: Dedicare, Autodepășire, Spirit de echipă, Entuziasm și Responsabilitate. Și, deși nu sunt oficial printre valorile ASER-iste, punem accent și pe 2P: profesionalism și prietenie.

  ASER-ul este pentru noi locul ăla unde problemele se transformă în provocări, unde înveți că totul e posibil atunci când lupți pentru el, unde pasiunea și implicarea pentru scopul comun dau naștere unor prietenii pe viață.

  Sperăm să primim și noi una dintre cele 15 imprimante care ne-ar ajuta extrem de mult în organizare.

  Mai multe despre noi găsiți aici: https://www.facebook.com/ASERomania

  și aici:

  http://www.aser.ro

  Zi cu zâmbete!

 78. #78 Comentariu nou

  Ma bucur si ii felicit pe cei de la Xerox pentru o astfel de initiativa, pentru noi este un mare ajutor si un imbold in activitatile noastre.

  Noi suntem cele trei prietene de la noua asociatie Friends Helping Children iar povestea noastra incepe pe meleaguri straine. Am cunoscut-o pe Cristina cand faceam voluntariat in Iordania, pe Cecilia cand faceam voluntariat in Ghana, iar Cristina si Cecilia se cunosteau din Romania, amandoua faceau voluntariat la acelasi centru.

  Scopurile noastre comune au legat o prieteneie stransa intre noi si am decis „sa dam mai departe” prin educarea si informarea parintilor in ceea ce priveste educatia copiilor, workshopuri si ateliere pentru imbunatarirea comunicarii intre parinti si copii dar si conferinte si activitati care sa promoveze educatia non-formala.

  Ne-ar bucura si ne-ar ajuta foarte mult unul din aceste Xeroxu-uri in toate activitatile noastre, iar in cazul in care vom fi selectate, vom fi bucuroare sa dam mai departe si sa ajutam orice ONG sa isi indeplineasca activitatile propuse.

  Contactati-ne si puteti sa veniti la sediul nostru sa il folositi ca si cum este al vostru 🙂

  Cu drag,
  Alexandra Gardea

  https://www.facebook.com/FriendsHelpingChildren

 79. #79 Comentariu nou

  Propun Asociatia Studentilor Economisti din Romania(ASER).

  De ce? Pentru ca ASER inseamna dedicare, autodepasire, spirit de echipa, entuziasm, responsabilitate.

  ASER vine in sprijinul studentilor dornici de invatare si autocunoastere, iar un multifunctional Xerox va avea un loc aparte in sediul nostru drag si ne va facilita lucrul la cele 9 proiecte pe care le realizam an de an pentru studenti.

  Va multumim!

 80. Buna sa va fie inima, precum buna este si aceasta initiativa pentru sustinerea faptelor bune din Romania.

  Recomandarea merge catre Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), o organizatie umbrela, care are peste 70 de membri, organizatii studentesti la nivel de facultate si/sau universitate din toata tara si care are ca scop reprezentarea intereselor studentilor romani si apararea drepturilor lor.

  Sunt sigura ca o astfel de multifunctionala ar contribui la eficientizarea activitatii ANOSR si la cresterea numarului de fapte bune pe care organizatia le intreprinde pentru imbunatatirea ”vietii de student in Romania”. ANOSR este cea care a promovat calitatea in invatamantul superior din Romania prin implicarea studentilor, a fost promotoarea unui invatamant centrat pe student si este cea care constanta cere responsabilitate din partea institutiilor publice fata de sistemul de invatamant superior.

  Promotoare a valorilor democratice, independentei si libertatii de exprimare, ANOSR contribuie si la formarea viitorilor cetateni activi ai unei Romanii democratice.

 81. #81 Comentariu nou

  Aș propune un ONG, și anume ASER.
  De ce ASER?
  Pentru că ASER își propune și reușește să dezvolte personal și profesional un numar mare de studenți de la an la an.
  Fie că sunt membri, participanți sau simpli studenți, ASER își propune să le ofere acestora cele mai bune resurse în dezvoltarea lor.

  Un exemplu ar fi campania 10 pentru sesiune, în care membrii asociației, deși sunt și aceștia studenți, organizează vizite în cămine cu diferite pancarte amuzante și diferite premii pentru ca studenții să aibă o pauză de la învățat mai plăcută și care să îi energizeze. Membrii își iau din timpul lor propriu pentru a vizita cât mai multe cămine pentru că e drăgut și frumos să observi cum le faci altora ziua mai frumoasă. Și empatizăm unii cu alții, pentru că toți știm ce înseamnă sesiunea!

  Un alt exemoplu ar putea fi proiecte. Fie ca e vorba de proiecte ce au ca scop creșterea responsabilității sociale printre studenți sau sunt proiecte de orientare în cariera, banking, marketing ASER dorește să le ofere studenților cele mai bune resurse de la oamenii cei mai potriviți în domeniul lor. Și nu în ultimul rând, ASER le mulțumește și are grijă de oamenii-resursă, care de la an la an devin mai apropiați asociației și viziunii acesteia.

  Pentru că an de an vrem să ajutăm cât mai mulți studenți, în acești ani în care sponsorizările sunt foarte puține, o imprimantă ar îmbunătăți considerabil activitatea asociației.
  ASER ne asigurâ de un lucru: Că lumea noastră excelează prin pasiunea şi implicarea tinerilor de succes.

  Sunt un membru ASER și am întrat abia în al doilea an de facultate. Însă asta m-a făcut să prețiuiesc mai mult experiența ASER.

  Pentru mai multe detalii legate de activitatea asociatiei:
  Site-ul ASER – http://www.aser.ro
  Facebook ASER – https://www.facebook.com/ASERomania

 82. #82 Comentariu nou

  Buna ziua,

  Ma bucur foarte mult sa particip la aceasta initiativa foarte frumoasa venita din partea Xerox Romania. Recomand cu caldura Asociatia Green Mountains , o organizatie neguvernamentala si fara caracter politic care are drept scop principal asigurarea calitatii si protectia mediului, implementarea sistemelor de management de mediu. AGM cu sediul in Moroieni, judetul Dambovita.
  Este singurul ONG de mediu din Parcul National Bucegi, avand relatii de colaborare, pe plan local si regional, atat cu autoritatiile statului responsabile cu implementarea legislatiei de mediu, cat si cu alte ONG- uri de mediu din tara si din strainatate.
  Green Mountains doreste sa realizeze in Romania un curent de opinie in favoarea protectiei mediului pe baza principiilor strategice care conduc la dezvoltarea durabila a societatii prin propunerea si implementarea masurilor de protectie si reconstructie ecologica privind : protectia aerului, apelor, terenurilor, protectia si dezvoltarea rezervatiilor naturale si a ariilor protejate, reconstructia si protejarea ecosistemelor, conservarea biodiversitatii ecologice si a heterogenitatii sturcturilor ecologice ale cadrului natural , beneficiarii directi sunt elevii si studentii cu ajutorul carora se doreste o mai buna implicare a tinerilor in rezolvarea problemele civice si de mediu.
  In acest scop AGM demarat cu succes 3 proiecte cu rezultate remarcabile si anume:
  „Muntii BUCEGI – zona ecologica” – Campanie de educatie si constientizare

  „Muntii BUCEGI – zona ecologica – Reconstructie ecologica in arii protejate”

  „Formarea si evaluarea competentelor profesionale in domeniul mestesugurilor in mediul rural din jud. Dambovita” – proiect finantat prin Program PHARE 2004 Resurse umane

  Suntem recunoscatori oricarui sprijin sincer care ar putea sprijini ideile si activitatile care ar putea ajuta la o normalizare in problematica protectiei mediului din tara noastra.

  Va multumesc pentru initiativa!

 83. Adresa ANOSR este: calea Plevnei, nr 61, in incinta Casei de Cultură a Studenților, etaj 1, camera 13, București.

  Site=ul ANOSR: http://www.anosr.ro

 84. #84 Comentariu nou

  Buna!

  Si eu propun ASER (Asociația Studenților Economiști din România), fiindca de 16 ani contribuie la dezvoltarea studentilor si aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.

  ASER este o asociație studențească din cadrul ASE București si anul acesta a desfasurat 9 proiecte prin care a contribuit la dezvoltarea personala si profesionala a studentilor.

  Feedback-ul pozitiv din partea studentilor participanti, din partea invitatilor cu care am colaborat, dar si Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale, Principele Radu al României, ca recunoștință pentru toate realizarile, arata impactul pozitiv pe care asociatia l-a avut.

  Site-ul asociației: http://www.aser.ro
  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 85. #85 Comentariu nou

  Eu recomand cu foarte mare caldura Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu care, asa cum ii spune numele, se zbate sa infrumuseteze orasul Sibiu atat din punct de vedere vizual, arhitectonic, turistic cat si din punct de vedere educational. AIOS este la al 4-lea an in care preda copiilor de clasele 3-4 tot ce inseamna orasul Sibiu, de la istoria lui pana la traditii, arta si literatura. Copiii (aproximativ 100/an) invata timp de 3 luni sa isi iubeasca orasul si istoria lui cu scopul de a-l pastra frumos si pe viitor. Acesta este doar un proiect din cele multe ale Asociatiei pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu. In acelasi registru al educarii sibienilor, AIOS organizeaza intalniri lunare in cafenelele din Sibiu – Serile Sibiului, Sibiul de altadata, Calator in lume si Ora de poezie. De asemenea, lupta pentru promovarea si protejarea patrimoniului prin proiectele Our Heritage sau promoveaza international orasul Sibiu din punct de vedere turistic prin proiectul Prin Sibiul Meu (#MySibiu).Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu merita din plin acest multifunctional Xerox mai ales ca de curand au gasit un spatiu pentru sediul asociatiei unde voluntarii sa se intalneasca si sa lucreze. Le tin pumnii!Raportul AIOS se gaseste aici: http://aios.ro/raport-activitate-aios-2014/ Site-ul AIOS: http://aios.ro Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Asoc.AIOS sau pagina proiectului 10 Mari Sibieni in urma caruia 26.000 de oameni si-au ales reprezentantii de marca ai orasului: https://www.facebook.com/MariSibieni

 86. #86 Comentariu nou

  “Unii se asteptau ca schimbarea să vină de la ceilalți, alții nu așteptau nimic. Noi am făcut primul pas… o organizație a noastră, a studenților!” – asta spunea acum 16 ani unul dintre fondatorii ASER – Asociația Studenților Economiști din România.
  ASER este o asociație studențească din cadrul ASE București și are o misiune înaltă, aceea de a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.
  De ce propun ASER-ul? Pentru că de 16 ani realizează proiecte pentru dezvoltarea personală și profesională a studenților, anul acesta a atins apogeul de 9 proiecte, 4 campanii de PR și 11.500 de studenți influențați pozitiv. Și nu în ultimul rând, anul trecut a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale, Principele Radu al României, ca recunoștință pentru tot ce a realizat în decursul acestor ani.

  Site-ul asociației: http://www.aser.ro
  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 87. #87 Comentariu nou

  Sincere felicitări pentru inițiativă!

  Recomandarea mea pentru a primi această multifuncțională Xerox se îndreaptă către ASER- Asociația Studenților Economiști din România! http://aser.ro/

  Este una dintre cele mai puternice organizații studențești din țară, care a primit inclusiv recunoaștere din partea Casei Regale a României în anul 2013.

  Această multifuncțională i-ar ajuta foarte mult în ceea ce privește partea de logistică, astfel încât derularea proiectelor să fie făcută la cele mai înalte standarde!

  Sprijiniți studenții prin intermediul ASER!

 88. #88 Comentariu nou

  Multumim pentru oportunitate. Initiativa voastra ar ajuta mult ASER-ul, Asociatia Studentilor Economisti din Romania.
  Suntem o asociatie studenteasca ce pune mult accent pe dedicare, implicare si dezvoltare a tinerilor.

  Anul acesta am dus la bun sfarsit 9 proiecte frumoase la care au participat studenti implicati, atenti, cu dorinta de a schimba in bine lumea in care traim.

  Pentru mai multe informatii legate de asociatie:
  Site-ul ASER – http://www.aser.ro
  Facebook ASER – https://www.facebook.com/ASERomania

 89. #89 Comentariu nou

  Mă bucur mult că sprijiniţi educaţia şi daţi o mână de ajutor românilor de toate vârstele. Şi pentru că ASER (Asociaţia Studenţilor Economişti din România) investeşte în educaţie, creativitate, în studenţii care vor mai mult de la facultate şi de la ei înşişi, în viitorii oameni de succes, consider faptul că ASER merită să fie unul dintre cei 13 câştigători. ASER facilitează accesul studenţilor la medii de învăţare şi oportunităţi de creştere a competenţelor profesionale pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc. Cred că un xerox ne va fi foarte util în realizarea proiectelor şi reducerea considerabilă a costurilor aferente acestora şi în acelaşi timp, la realizarea unor materiale de calitate superioară.ASER există prin oameni şi proiecte, prin fapte bune şi dedicare.

 90. Buna! Numele meu este Emanuel Botezat si impreuna cu Turcanu Cristina (Presedinte), Schipor Sergiu (Vicepresedinte) si Lepsa Ioana (Secretar General) reprezentam Asociatia Liga Studentilor Electronisti din Iasi. Infiintata in 1991, asociatia studențească la nivelul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”) din Iași a acționat conform nevoilor studentilor. Daca in anii 1990 activitatea noastra era orientata mai mult pe latura sindicala, astazi, reusim sa realizam proiecte importante pentru studenti, pentru cariera lor si aparam drepturile acestora reprezentadu-i. Referitor la aceasta „competitie” a xeroxurilor, ne bucuram ca avem sansa sa castigam un lucru ce ne este de folos in derularea activitatii si ne dorim sa spunem parea unor membri despre organizatia noastra si motivatia formulata chiar de ei.

  Cristina Iscu (Membru): ” Buna, Ma numesc Cristina si sunt studenta in anul I la ETTI Iasi.
  Totoadata sunt si membru activ in LS-Etc (http://www.liga-etc.ro/t/lsetc/).
  Noi, LS-Etc suntem una dintre cele mai mari organizatii studentesti din Iasi, lucru care se poate observa din amploarea si numarul proiectelor pe cale le desfasuram.
  Suntem un ONG, deci cand vine vorba de bani, acestia nu sunt punctul nostru forte.
  De ce avem nevoie de acest echipament?
  Simplu, desfasuram foarte multe proiecte pe plan social si cultural, lucru care se poate vedea clar pe site-ul nostru.
  Toate acestea au nevoie de promovare, afise, flyere si tot felul de materiale asemanatoare.
  Pentru realizarea acestor lucruri, un echipament ca al dumneavoastra ar fi foarte util organizatie noastre.
  Asadar ne-am bucura foarte mult daca am putea utiliza un astfel de xerox in cadrul organizatiei noastre.
  Multumesc.”

  Denis Andrei(Membru): „Recomand cu incredere Liga Studentilor Electronisti din cadrul Universitatii Tehnice ”Gheorghe Asachi”, la care sunt si eu voluntar. Aceasta organizatie se ocupa cu organizarea si desfasurarea diverselor proiecte stiintifice, activitati educationale, diverse Trainguri, petreceri si activitati relaxante. Tinand cont ca nu beneficiem de niciun xerox ne-ar fi foarte util. In felul acesta publicul larg poate beneficia de materiale informative corespunzatoare tuturor proiectelor viitoare.Va felicit pentru initiativa!”

  Alina Gabriela (Membru): „Liga Studentilor Electronisti este o organizatie infiintata la initiativa unor tineri doritori de a-si impune punctul de vedere atat in fata cadrelor didactice, cat si in fata celorlalte facultati, dar si doritori de a crea frumos. Infiintata la 1991, organizatia s-a implicat mereu in proiecte menite sa faciliteze viata studentilor, propulsandu-i direct pe un drum al maturizarii, lucru necesar mai ales incepand cu varsta de 20 de ani. Pentru mine, L.S. ETC este o familie frumoasa, plina de viata si vise, o familie ce nu s-a sfiit niciodata sa protesteze pe strada atunci cand nu e ascultata, ce a luat initiativa atunci cand ceilalti nu au facut-o, indiferent ca vorbim de cazari, sau de bunul mers al vietii scolare. Desi lucrurile nu au mers mereu asa cum si-au dorit, piedicile ivite pe parcursul timpului nu au facut altceva decat sa ii uneasca, facandu-i sa se angreneze in proiecte importante, conform cerintelor timpurilor, proiecte menite sa dezvolte viata sociala si personala a studentului, facandu-l sa participe la activitati sportive, culturale, de divertisment, didactice si academice!
  Recomand din suflet aceasta organizatie, nu doar din cauza faptului ca fac parte din ea, ci pentru ca este printre putinele organizatii care nu are caracter egoist, iar odata cu inceperea sesiunii, premiul pus la bataie ne-ar face viata mai usoara. ”

  Flavius Moise (Membru): „Noi Liga Studentilor Electronisti din Iasi ne dorim foarte mult acest xerox deorece ne-ar ajuta foarte mult in printarea diferitelor materiale necesare ,ceea ce ar aduce o economie substantiala, ce o sa o putem folosi pentru a dezvolta si sustine noi proiecte .Acest xerox ne este vital deoarece ne va ajuta la marirea numarul de participanti la evenimentele noastre nemaitrebuind sa apelam la diferite centre de copiere din oras ceea ce ar implica costuri destul de piperate.”

  Mănăilă Marian (Secretar General) – 5 februarie 2011 Membru Alumni L.S. ETC: “Pot spune că cea mai buna alegere am facut-o atunci când, venind în Iaşi, pe lângă facultate, m-am înscris şi în această organizaţie, unde sunt oameni ambiţioşi, cu calităţi deosebite care lucrează ca o echipă şi dau dovadă că formează un grup unit (o familie). Am fost foarte impresionat în primul an de facultate când cei din ani mai mari ne tratau ca pe fraţii lor mai mici. Ca membru al Ligii m-am dezvoltat foarte mult în mod personal, am învăţat ce înseamnă să organizezi şi să coordonezi un proiect şi nu în ultimul rând mi-am făcut foarte mulți prieteni.”

 91. #91 Comentariu nou

  Cu siguranta aceasta imprimanta ar ajuta ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania)sa aduca un plus de valoare in mediul economic romanesc. Lucrurile marunte fac diferenta intr-o organizatie nonprofit ca a noastra care, insa, realizeaza lucruri marete pentru studenti prin intermediul tuturor proiectelor si activitatilor pe care le organizam. Nu exista multumire mai mare ca atunci cand vezi ca intr-adevar contribuim la schimbarea pe care toti ne-o dorim, insa putini se incumeta sa o faca. Vreti sa ne fiti alaturi?

  Multumim pentru aceasta initiativa si oportunitate oferita!

 92. #92 Comentariu nou

  Recomand SCOALA GIMANZIALA SPECIALA CONSTANTIN PAUNESCU IASI deoarece este o scoala in care invata peste 300 elevi cu deficienta mintala severa si moderata . pentru acesti copii nu exista manuale, tot procesul de invatamant desfasurandu-se individualizat, pe baza fiselor de lucru.copiatoarele sunt absolut necesare in aceasta scoala pentru a se asigura multiplicarea materialelor pe baza carora invata copiii

 93. Asociatia 360 Degree isi propune prin proiectele si activitatile pe care le desfasoara promovarea sanatatii, sportului, educatiei,traditiilor; protectia mediului inconjurator; valorificarea patrimoniului natural si cultural; sprijinirea turismului rural si traditional; cresterea potentialului turistic; imbunatatirea infrastructurii turistice.

 94. #94 Comentariu nou

  Propun ASER, o asociație studențească din cadrul ASE București ce are o misiune înaltă, aceea de a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.
  De ce propun ASER-ul? Pentru că de 16 ani realizează proiecte pentru dezvoltarea personală și profesională a studenților, anul acesta a atins apogeul de 9 proiecte, 4 campanii de PR și 11.500 de studenți influențați pozitiv. Și nu în ultimul rând, anul trecut a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale, Principele Radu al României, ca recunoștință pentru tot ce a realizat în decursul acestor ani.

  Site-ul asociației: http://www.aser.ro
  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 95. Recomand Asociatia 360 Degree pentru ca isi propune prin proiectele si activitatile pe care le desfasoara promovarea sanatatii, sportului, educatiei, traditiilor; protectia mediului inconjurator; valorificarea patrimoniului natural si cultural; sprijinirea turismului rural si traditional; cresterea potentialului turistic; imbunatatirea infrastructurii turistice.

  Mai multe informatii se gasesc pe site si pe pagina de Facebook.
  http://360degree.ro
  https://www.facebook.com/ngo360degree

 96. #96 Comentariu nou

  Bună!

  Și eu propun ASER( Asociația Studenților Economiști din România) deoarece de 16 ani încoace oferă oportunități de dezvoltare personală și profesională studenților, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.

  Anul acesta am realizat cu dedicare, autodepășire, spirit de echipă și entuziasm, 9 proiecte ce s-au pliat pe nevoile studenților.

  În cadrul acestor proiecte, au loc procese unde o imprimantă ne-ar putea facilita foarte mult lucrul și ne-ar fi de mare folos.

  Pentru mine, anul acesta a fost magic datorită ASER, iar acest lucru arată faptul că asociația are impact atât în rândul studenților participanți pentru proiectele noastre, dar și în rândul membrilor.

  Vă mulțumesc!

  Site-ul asociației: http://www.aser.ro
  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 97. #97 Comentariu nou

  ASAFF

 98. #98 Comentariu nou

  Vreau sa recomand JCI Iasi, o organizatie in cadrul careia faptele bune sunt la ordinea zilei.

  De ani buni aceasta organizatie deruleaza proiecte in folosul comunitatii, iar cele mai recente proiecte sociale sunt:

  – christmas box(dec 2013): donatie de alimente, imbracaminte si incaltaminte pentru o familie cu 5 copii si gasirea unui loc de munca pentru mama celor 5 copii

  – din suflet pentru copii(apr. 2014): donatie de rechizite, carti, dulciuri, imbracaminte, 2 calculatoare si o biblioteca scolii generale din satul Goruni, comuna Tomesti judetul Iasi. Poze aici: https://www.facebook.com/medi/set/?set=a.780566015287182.1073741836.177387442271712&type=1

  – donatie de alimente pentru pentru Centrul Social Educativ Pentru Persoane cu Dizabilitati Galata(Iasi) – apr. 2014. Poze aici: https://www.facebook.com/alexandradiana.ciobanu/media_set?set=a.866496320042462.1073741837.100000463062094&type=1

  In afara de proiectele sociale recent incheiate, JCI Iasi lucreaza intens la urmatorul proiect social care va demara din toamna acestui an: Burse de merit elevii din mediul rural. Proiectul are ca scop oferirea de sprijin financiar pentru elevii din mediul rural cu rezultate bune la invatatura insa fara posibilitati materiale.

  Chiar astazi pe data de 26 Mai, JCI Iasi implineste 8 ani de activitate si numara aproape 50 de proiecte finalizate dintre care o parte au fost proiecte sociale, pentru ca da, faptele bune sunt la ordinea zilei in JCI Iasi. Copiatorul Xerox ar fi un cadou foarte frumos cu ocazia acestei aniversari. Va multumesc!

 99. #99 Comentariu nou

  Buna ziua,

  Propun asociatia Open Minds din Cluj Napoca.

  http://www.om-research.ro/category/projects/finished-projects/

  Eu lucrez ca psiholog in Cluj Napoca si ma bucur de sprijinul si colaborarea asociatiei. Ideea Open Minds este exact ceea ce aavem nevoie pentru progresul in abordarea persoanelor cu tulburari emotionale si mintale.

  Membrii echipei sunt tineri cercetatori si tineri practicanti cu standarde ridicate si care vor implementa multe rezultate stiintifice in practica psihologica si psihiatrica.

  Sper!!

  Ligia Suciu
  psihoterapeut

 100. #100 Comentariu nou

  Recomand cu caldura organizatia Open Minds din varii motive: (1) Open Minds adreseaza nevoile unui grup vulnerabil dar sever neglijat – persoanele ce se confrunta cu probleme de sanatate mentala; (2) Open Minds propune initiative ce abordeaza probleme pervazive – stigmatizarea si discriminarea persoanelor ce se confrunta cu probleme de santate mentala; (3) Open Minds propune initiative ce abordeaza probleme sistemtice – rata scazuta a accesarii serviciilor de sanatate mentala(4) Open Minds propune initiative centrate pe indicatori de impact si nu pe indicatori de vizibilitate sau pe considerente financiare. De ce multifunctionala ar deveni un membru valoros al echipei Open Minds? Pentru ca, din dorinta de reduce stigmatizarea si discriminarea, ne-am propus sa diseminam materiale al caror obiectiv este demitizarea tulburarilor mentale. Am inceput sa lucram la aceste materiale, convinsi fiind ca se va ivi o oportunitate de a si printa aceste materiale. Pentru ca, din dorinta de a creste rata accesarii serviciilor de sanatate mentala, ne-am propus sa diseminam materiale al caror biectiv este elucidarea rolului si utilitatii psihiatrilor si psihologilor. Am inceput sa lucram la aceste materiale, convinsi fiind ca se va ivi o oportunitate de a si printa aceste materiale. Asadar, multifunctionala ar sosi la momentul potrivit, jucand un rol pivot in atingerea obiectivelor noastre.

  Alina Zlati – Director Executiv Open Minds

 101. #101 Comentariu nou

  Universitatea Alternativa – locul unde sunt tineri care vor să schimbe lumea! Tineri care sunt curioși, perseverenți și mișcă lucruri, idei proiecte și oameni.

  http://universitateaalternativa.ro/

 102. Va recomand calduros ONG-ul Open Minds. Lucrez de ani buni în domeniul sanatatii mentale si am avut placerea sa colaborez cu oamenii de acolo. Proiectele lor nu sunt sofisticate, raspund unor nevoi simple si fundamentale ale oamenilor cu tulburari mentale. Trebuie sa ai mintea deschisa pentru a auzi vocea acestor oameni si ei reusesc sa faca asta :-).

 103. #103 Comentariu nou

  Buna ziua,

  O initiativa minunata. Felicitari 🙂
  Propun si cred ca o multifunctionala i-ar prinde extraordinar de bine Asociatiei Puzzle OptimEast din Tirgu Neamt. Este o organizatie infiintata anul acesta si i-ar prinde foarte bine un mic ajutor in organizarea activitatilor si proiectelor viitoare.
  Asociatia Puzzle OptimEast are ca scop principal promovarea culturii, turismului, dezvoltarii personale si a managementului in principal tinerilor, dar in general in randul comunitatii targnemtene.
  Tirgu Neamt este un oras mic, care are nevoie de mult ajutor pentru a se dezvolta, pentru a valorifica la maximum fiecare sansa care ar putea aparea, fiecare obiectiv care poate fi valorificat, protejat si promovat.
  Membrii fondatori ai asociatiei Puzzle Optimeast isi doresc cu tot dinadinsul sa vina in ajutorul comunitatii locale si regionale, sa le prezinte si sa le ofere oportunitati care ajung mai greu in localitatile mai mici. Asociatia doreste sa faca diferenta si sa se implice cat mai activ in viata comunitatii, sa ii provoace pe tineri (mai ales) sa participe activ si sa se dezvolte cat mai bine prin intermediul diferitelor activitati.
  Printre activitatile viitoare are organizatiei se numara o biblioteca in aer liber pentru a stimula lectura prin oferirea unui spatiu cat mai primitor.
  O multifunctionala este o necesitate in activitatea unei organizatii. Si faptul ca organizatia este una nou infiintata este un argument in plus in ceea ce priveste utilitatea unei multifunctionale in activitatile organizate. Fiind la inceput de drum nu are bugetul necesar pentru a-si permite s[ foloseasc[ tot timmpul centrele de copiere, si mai ales pentru a-si putea achizitiona din buget propriu o multifunctionala.
  Daca va obtine aceasta multifunctionala va fi mult mai usor sa organizeze, sa promoveze activitatile planificate si in acelasi timp va economisi bani pe care ii va putea folosi pentru alte proiecte care vor veni in sprijinul orasului Tirgu Neamt si imprejurimi.
  Din aceste motive consider ca Asociatia Puzzle OptimEast este un beneficiar potrivit pentru aceasta sansa.

  Multumesc 🙂

 104. #104 Comentariu nou

  Propun Universitatea Alternativa.

  La nivel de detaliu, este locul in care 200 de tineri se dezvolta pentru a face Romania mai buna prin proiectele lor. In perspectiva insa, Universitatea Alternativa este un proiect indraznet care isi propune sa ofere un model pentru o educatie eficace.

 105. #105 Comentariu nou

  Propun organizatia Open Minds:Center for Mental Health Research din Cluj-Napoca. (https://www.facebook.com/openmindscluj). Prin intermediul proiectelor aflate in desfasurare (de exemplu, proiectul MUVIT), organizatia constituie un real sprijin pentru persoanele care se confrunta cu probleme psihice, dar si pentru membrii familiei celor afectati.
  De asemenea, organizatia isi propune sa informeze populatia generala in legatura cu sanatatea mintala, prin a raspunde intrebarilor care apar in mintea oricarei persoane care, la un moment dat, intampina astfel de probleme:”Ce inseamna a avea o problema psihica? Ce este un psiholog si cum pot avea acces la un astfel de specialist? Exista o sansa pentru mine?”.

  Atat pentru promovarea sanatatii mintale in randul populatiei,cat si pentru promovarea programelor de sanatate menite sa sprijine persoanele vulnerabile, am avea nevoie de materiale pentru a fi diseminate. Aceasta imprimanta ar constitui un foarte mare ajutor!

  Gergely Stefania
  Membru Open Minds

 106. #106 Comentariu nou

  Una dintre cele 13 multifuncționale cred că ar trebui să meargă către ASER – Asociația Studenților Economiști din România. Este o organizație ce de 16 ani ajută studenții să se dezvolte, atât personal, cât și profesional, și care an de an reunește oameni implicați, tineri ce vor să vadă o schimbare în România și care își investesc timpul și energia în a realiza această schimbare.

 107. Buna, Victor!

  Eu propun Fundatia Noi Orizonturi, in special pentru unul dintre programele lor, IMPACT, care presupune educatie extracurriculara pentru copii și tineri între 12-18 ani.

  Prin participarea saptamanala la activitatile din program tinerii isi construiesc abilitati de viata si deprinderi sanatoase de convietuire în societate. In cadrul acestor intalniri tinerii sunt incurajati de catre profesori voluntari sa identifice probleme reale din comunitate si sa gaseasca solutii creative pentru rezolvarea lor.

  Am propus aceasta fundatie mai ales pentru rezultatele uimitoare, fie ele individuale sau de grup: copiii au mai multă incredere în ei insisi, isi depasesc complexele, barierele de comunicare, timiditatea; tinerii isi regasesc rolul în societate, in scoala si in familie si unii renunta la comportamente deviante (violenta, delicventa juvenila sau chiar droguri), copiii dovedesc ca au puterea de a schimba ceea ce nu le place in jurul lor.

  Spiritul IMPACT inseamna dezvoltare personala continua, educatie responsabila si schimbari pozitive în comunitati. IMPACT face posibil acest lucru de aproape 14 ani în aproximativ 117 scoli si licee din Romania.

  Ca sa te convingi ca este adevarat ce zic, gasesti mai multe detalii despre Fundatia Noi Orizonturi si IMPACT pe Facebook (https://www.facebook.com/FundatiaNoiOrizonturi?ref=br_tf) si pe site-ul lor (http://www.noi-orizonturi.ro/index.php/ro/).

 108. #108 Comentariu nou

  Salut!

  Propunerea mea este ONG-ul „Open Minds”. Daca tot stricam copaci pentru transmiterea informatiilor intr-o lume a tehnologiei, de ce sa nu construim ceva valoros in oameni? Cu mintea deschisa, realizez tot mai mult importanta pe care o are ameliorarea tulburarilor mentale. Stigmatizam atat de mult tot ce ne inconjoara si e diferit de noi, pana ajungem sa intoarcem aceasta ura impotriva noastra, atunci cand o problema psihica (a noastra sau a celor apropiati) ne intuneca toate orizonturile..
  Consider ca informatia despre tulburarile mentale si proiectele menite sa-i ajute pe acesti oameni merita sa fie printate si impartasite cat mai multor persoane, deoarece desi sunt disponibile online adesea sunt ignorate.
  Hai sa tragem la xerox niste chei pentru lacatele care fara efort ne blocheaza mintea cand e vorba de ceva diferit de noi!

  Andreea Gudas

 109. #109 Comentariu nou

  Buna seara,

  Doresc sa recomand cu toata caldura ONG-ul „Open Minds” din care fac si eu parte ca voluntar.
  Pot sa spun cu mana pe inima ca omuletii acestia speciali merita un ajutor. Proiectele lor ii ajuta pe acei oameni pe care civilizatia ii ignora si ii stigmatizeaza. Oameni care cu ajutorul programelor open minds (de exemplu Muvit) primesc o sansa de a-si imbunatati calitatea vietii.
  Mai multe informatii gasiti aici: http://www.om-research.ro.

 110. #110 Comentariu nou

  Buna seara! Foarte frumoasa initiativa! Eu recomand AEGEE Bucuresti- Asociatia Studentilor Europeni. Este un ONG ce se bazeaza pe dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin activitati creative, educatie non-formala si proiecte inedite.

  http://www.aegee-bucuresti.ro/

 111. Recomand Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu – AIOS http://aios.ro/

  Asociatia tocmai a lansat un program unic de promovare a unei zone turistice din Romania (Sibiul, evident ;)) in strainatate cu ajutorul bloggerilor straini care sunt invitati sa vina, sa viziteze Sibiul si sa scrie despre aceasta destinatie. Proiectul se numeste #mysibiu http://www.mysibiu.eu/ si este probabil unic in Romania.

  In fine, nu acesta este unicul proiect AIOS. Mai multe informatii aici: http://aios.ro/rapoarte-de-activitate/

 112. #112 Comentariu nou

  Frumoasă iniţiativă, felicitări!
  Eu vă recomand asociaţia Open Minds: Center for Mental Health Research din Cluj-Napoca (https://www.facebook.com/openmindscluj). Asociaţia derulează proiecte în beneficiul oamenilor cu tulburări mentale şi încearcă să le ofere un sprijin în rezolvarea problemelor cotidiene, în confruntarea unor simptome a bolilor (proiectul Muvit), respectiv îşi asumă un rol major în informarea populaţiei privind bolile mentale.
  Site: http://www.om-research.ro.

  Bettina Tasnadi
  Voluntar Open Minds

 113. #113 Comentariu nou

  Sustin propunerea asociatiei Open Minds: Center for Mental Health Research din Cluj-Napoca. E printre putinele ONG-uri care ofera sprijin si contribuie prin proiecte la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu tulburari mentale din Romania.
  http://www.om-research.ro

 114. #114 Comentariu nou

  Înainte de a scrie acest comentariu, am citit în tihnă toate comentariile deja postate. La capătul unei zile pline cu frustrări de tot felul, vizavi de modul cum se desfășoară multe lucruri în România, a fost reconfortant să citesc despre atâtea și atâtea inițiative și organizații care încearcă să schimbe, încetul cu încetul, ceva. Fie că obiectul schimbării este un lucru material, palpabil, fie că este vorba de mentalități și prejudecăți, e fantastic să știi că cineva se gândește și la inițiativele lor! Așadar, felicitări, Xerox Romania, și felicitări, Victor, pentru demersul vostru!
  Recomandarea mea este pentru organizația Open Minds, un ONG clujean care își propune să vină în sprijinul persoanelor cu tulburări mentale. Ținând cont de nevoile imediate ale Open Minds, cred că imprimanta oferită li s-ar potrivi ca o mănușă! Mai mult, cred că ar fi un impuls grozav pentru Alina Zlati și echipa ei. Alina și voluntarii Open Minds investesc zilnic doze uriașe de energie și resurse pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ei – persoanele cu tulburări mentale. Personal, cred în cauza lor în primul rând pentru că cred în ei. Și probabil că fiecare din noi, cei care recomandăm o asociație sau o inițiativă, o facem pentru că, înainte de toate, îi putem gira pe cei care sunt purtătorii unei viziuni, a unui vis. Eu cred în Alina și echipa ei, și cred în viziunea lor!

 115. #115 Comentariu nou

  Open Minds (Cluj) pentru ca tot ce tine de domeniul Sanatatii Mintale trebuie sustinut, iar aceasta asociatie ar trebui sa beneficieze de tot sprijinul posibil.

  http://www.om-research.ro/

 116. #116 Comentariu nou

  Sustin OPEN MINDS- Cluj. Impactul pozitiv al acestei organizatii este incontestabil. Pentru modul in care imbunatatesc calitatea vietii oamenilor care au nevoie de ajutor merita sa fie sprijiniti.

 117. #117 Comentariu nou

  Felicitari pentru initiativa! Cred ca exista multe organizatii sau asociatii care merita sa aibe o multifunctionala, dar una dintre acestea este aproape de sufletul oamenilor: Open Minds. Pentru ca isi dedica activitatea unei sfere foarte putin abordate, unei sfere adesea neglijate, si anume: boala psihica – bolnavul psihic si apartinatorii. Sustin Open Minds in castigarea acestui proiect.

 118. #118 Comentariu nou

  Recomand si eu din toata inima organizatia Open Minds (https://www.facebook.com/openmindscluj/info), pentu ca oamenii buni merita incurajati si promovati, pentru a ajuta, la randul lor, pe altii care au nevoie de ajutor!

 119. #119 Comentariu nou

  Recomand cu caldura asociatia “OPEN MINDS”, un ONG care incearca sa faca o schimbare vizibila, atat in viata pacientilor cu tulburari mintale, cat si in mentalitatea noastra, a tuturor.

  Echipa e compusa din psihologi, medici psihiatri si generalisti, precum si studenti la diverse facultati, un grup de oameni tineri, optimisti, entuziasti, indrazneti si extrem de implicati.

  Cu alte cuvinte, voluntarii “OPEN MINDS” sunt primii din Romania care au indraznit sa sparga gheata si sa incerce sa schimbe in bine intr-un mod ACTIV viata persoanelor cu tulburari mintale.

  “OPEN MINDS” are in derulare numeroase proiecte, printre care si proiectul “MUVIT”, un program care incurajeaza activitatea fizica in cadrul acestui grup.
  Mai multe detalii puteti gasi aici: http://www.om-research.ro .

  De asemnea, voluntarii lucreaza acum la o brosura care sa “deschida” mintea noastra, a tuturor, in legatura cu ceea ce inseamna diverse boli psihice, atat pentru pacienti, cat si pentru cei din jur, cand trebuie sa apelam la un ajutor calificat, din partea unui psiholog sau medic psihiatru.

  Nu in ultimul rand, aceasta brosura incearca sa ajute la ridicarea stigmei care planeaza asupra persoanelor cu tulburari mintale.

  Asadar, fiind o asociatie non-profit, ar avea mare nevoie de un XEROX, care sa ii ajute sa impartaseasca aceste idei si sa “deschida” mintile tuturor, intr-un mod pozitiv!

  Va multumim mult pentru aceasta initiativa laudabila, de a darui un XEROX celor care vor sa impartaseasca idei frumoase si care se lupta zi de zi pentru a face schimbare in bine! E un gest prin care aratati ca, in Romania, exista inca oameni carora le pasa!

  Roxana Chiorean.
  Medic rezident.

 120. #120 Comentariu nou

  Îmi doresc ca acest comentariu să te convingă si sa ajute asociatia Open Minds: Center for Mental Health Research din Cluj-Napoca(http://www.om-research.ro).
  O multifunctionala directionata catre aceasta asociatie inseamna:
  1. un numar mai mare de persoane corect informate despre impactul marginalizarii persoanelor cu afectiuni mentale.
  2. un numar si mai mare de persoane cu probleme de sanatate mentala, implicate in diferite programe interactive si de suport (Proiect MUVIT).

 121. #121 Comentariu nou

  În primul rând vreau să felicit inițiativa, mă bucur foarte mult de faptul că există sprijin față de ONG-urile care în mod cert nu ar putea să achiziționeze o multifuncțională atât de ușor în condițiile în care există o reală nevoie de aceasta în desfășurarea activităților.
  Open Minds: Center for Mental Health Research este recomandarea mea. (https://www.facebook.com/openmindscluj). În ultima vreme am urmărit activitatea acestui ONG care își propune să vină în sprijinul persoanelor cu tulburări mentale. Open Minds are nevoie și merită o astfel de investiție din partea Xerox România. E vremea ca bolile mentale să își piardă „statutul” de stigmat în România iar Open Minds va ajuta să se ajungă acolo!

 122. #122 Comentariu nou

  Mă bucur să aud de această inițiativă pentru că este important să îi susținem pe cei care la rândul lor lucrează pentru o societate mai puternică.

  Eu recomand cu căldură ONG-ul Open Minds (https://www.facebook.com/openmindscluj ; http://www.om-research.ro) deoarece se preocupă cu nevoile persoanelor cu tulburări mentale, un grup de persoane deseori neglijat de alte instituții. Oamenii din acest ONG, psihologi și psihiatri, pun în acțiune proiecte prin care îmbunătățesc în mod concret viața de zi cu zi a beneficiarilor lor.
  Proiectul MUVIT își dorește să consolideze un stil de viață sănătos, prin activități sportive și interacțiuni sociale, atât de important în croirea unei vieți de calitate pentru cei cu tulburări mentale.

  Pentru a pune în practică și alte proiecte care să susțină integrarea acestui grup de oameni în societatea noastră este nevoie de mult efort. Această imprimantă ar ajuta enorm în răspândirea informațiilor despre organizație și în comunicarea cu beneficiarii.

  Trifan Cristina Maria,
  Masterand Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie, Universitatea Babeș-Bolyai

 123. #123 Comentariu nou

  Sunt multe ONG-uri care fac lucruri frumoase pentru comunitate. Daca ar fi sa aleg un beneficiar al multifunctionalei, as alege Open Minds, pentru ca se adreseaza unor beneficiari neglijati, uitati sau discriminati de catre altii: persoanele care sufera de boli psihice. Pentru ca Open Minds se adreseaza celor pe care multi aleg sa ii ignore, consider ca merita o mana de ajutor.

 124. #124 Comentariu nou

  Hei!

  O să spun ASER pentru că fac lucruri faine şi îşi doresc să ofere studenţilor mai mult decât o simplă studenţie.

  Şi au nevoie! 🙂

 125. #125 Comentariu nou

  Recomand Open Minds (www.facebook.com/OpenMindsCluj)

  În mod firesc, ONG-urile fac parte din societatea civilă iar România are o problemă în acest sens. Se observă faptul că există o sumedie de ONG-uri în această ţară şi cu toate acestea un deficit de rezultate. Implicarea Open Minds a dus însă la un impact social local (judeţul Cluj, fapt ce atestă dorinţa persoanelor angrenate de a aduce o schimbare în viaţa persoanelor care suferă de tulburări mentale (a se vedea programul Muvit).
  Şi chiar dacă ar putea părea exagerat, o multifuncţională este extrem de importantă în această luptă continuă cu lipsa fondurilor.

  Avocat, Baroul Cluj

 126. #126 Comentariu nou

  În primul rând vreau să felicit inițiativa, mă bucur foarte mult de faptul că există sprijin față de ONG-uri.
  “Unii se asteptau ca schimbarea să vină de la ceilalți, alții nu așteptau nimic. Noi am făcut primul pas… o organizație a noastră, a studenților!” – asta spunea acum 16 ani unul dintre fondatorii ASER – Asociația Studenților Economiști din România.
  ASER este o asociație studențească din cadrul ASE București și are o misiune înaltă, aceea de a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.
  De ce propun ASER-ul? Pentru că e despre oameni și cu oameni, despre cât de mult te poți dezvolta dacă ai alături oameni plini de entuziasm gata să te ajute în orice moment..Anul acesta a atins apogeul de 9 proiecte, 4 campanii de PR și 11.500 de studenți influențați pozitiv. Și nu în ultimul rând, anul trecut a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale, Principele Radu al României, ca recunoștință pentru tot ce a realizat în decursul acestor ani.

  Site-ul asociației: http://www.aser.ro
  Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ASERomania

 127. #127 Comentariu nou

  Recomand Fundația Comunitară Iași (www.fundatiacomunitaraiasi.ro).

  De la înființare, din 2012 am finanțat implementarea a 50 de proiecte locale pe domenii precum democratie si participare publica, protectia mediului, educatie, incluziune sociala, sanatate, cultura, arta sau sport.

  Am oferit 56 de burse pentru elevi cu performante scolare si extrascolare deosebite.

  Am oferit 147.000 lei pentru proiecte și burse de studiu și am investit în comunitate alți 77.000 lei prin programe adresate tinerilor.

  Cateva dintre programele si evenimentele reper derulate în cei doi ani: YouthBank, un program ce dezvoltă abilități antreprenoriale pentru tinerii de liceu, Revitalizare urbana, un program de finanțare prin care am cosmetizat zone centrale din Iași, Fondul de burse pentru stimularea performanței și accesul la educație, Clubul IQ Iasi, un program adresat olimpicilor internaționali și naționali de liceu ai Iașului, Gala Drag de Iasi sau Swimathon, eveniment de stimulare a filantropiei locale.

  Lucrăm cu companii și donatori individuali, împreună cu care investim pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim.

  Ne propunem construirea intr-o maniera durabila a unui viitor mai bun al Iasului si intregii regiuni, prin incurajarea bucuriei actului de a dona si stimularea participarii active si responsabile din partea locuitorilor, agentilor economici, institutiilor publice si societatii civile.

  http://www.fundatiacomunitaraiasi.ro

 128. #128 Comentariu nou

  Salut,

  Recomand cu caldura Organizatia Nationala a Cercetasilor Romaniei.
  Cercetășia completează în educaţia tânărului, familia și școala, si dezvoltă cunoașterea de sine, necesitatea de a participa, de a explora, de a descoperi, de a ajuta.

  Cercetăşia vizează dezvoltarea sentimentului apartenenţei la comunitate, a preocupării faţă de ceilalţi si față de sine. Ca cercetaş înveţi să trăieşti cu ceilalţi şi să ai o contribuţie activă la schimbările din comunitatea ta locală, naţională sau internaţională.

  O lume cu indivizi împliniţi pe plan personal, spiritual şi social este o lume mai bună. Doar îmbunătăţindu-ne pe noi înşine vom reuşi să facem lumea mai bună.

  Atasez si un filmulet.
  http://www.youtube.com/watch?v=-rUiVtwYBLc

  Multumesc

Adaugă comentariu