vodafone Ravinder Takkar

Vodafone a inaugurat astăzi oficial, în București, noul Centru Global de Servicii, Vodafone Shared Services Romania (VSS), care furnizează servicii de IT și de relații cu clienții pentru cinci piețe europene: Marea Britanie, Germania, Italia, Spania și Irlanda. Investiția este de 6,25 milioane de euro.

Concret, VSS Romania oferă suport clienților Vodafone din Marea Britanie, Germania, Italia, Spania și Irlanda pentru solicitările legate de factură și plăți, administrarea conturilor și remedierea conexiunilor de date. Asistența este oferită telefonic, prin chat online sau în regim de back-office.
Pe zona de IT, serviciile oferite de VSS Romania constau în operațiuni “Help Desk”, pentru activitățile interne ale Vodafone Group și ale celor 5 divizii menționate, la care se adaugă managementul aplicațiilor IT și administrarea bazelor de date.

Deocamdată, Vodafone Shared Services Romania are peste 100 de angajați, dar planurile prevăd angajarea până la 750 de specialiști la finalul anului, această cifră urmând să ajungă la peste 2000 în următorii 3 ani.

Ce oameni sunt doriți pentru Vodafone Shared Services Romania: tineri absolvenți și studenți cu pregătire în IT și vorbitori de limbi străine. Aceștia vor putea aplica pentru un loc de muncă la  www.vodafone.ro, secțiunea Cariere.
Toți angajații VSS Romania beneficiază de traininguri speciale și oportunități de a învăța mai multe despre particularitățile culturale ale țărilor deservite de către VSS.

Evenimentul de astăzi a însemnat și prima apariție publică a noului șef (CEO) Vodafone Romania, Ravinder Takkar.

 

vodafone Ravinder Takkar
La deschiderea noului Centru Global de Servicii Romania. Premierul Ponta îl ascultă cu atenție pe șeful Vodafone Romania, Ravinder Takkar. (foto: Alex Radescu)

Vodafone Shared Services Romania  este al doilea centru internațional de operațiuni deschis de operator în România.
Grupul a mai deschis anul trecut, în România, centrul de operatiuni de rețea Danubius NOC, care monitorizează și gestionează incidentele de rețea pentru 9 operațiuni Vodafone din Olanda, Germania, Cehia, Ungaria, România, Grecia, Albania, Malta și Italia, ce insumeaza 90 de milioane de utilizatori.
Ca parte a NOC, Vodafone a deschis recent și un Service Operations Center, dedicat monitorizarii serviciilor M2M furnizate clienților globali.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close