Închide

Ce vrei să cauți?

Tudor Giurgiu vine la The Power of Storytelling

tudor giurgiu power of storytelling
tudor giurgiu power of storytelling
tudor giurgiu power of storytelling

„Când port pălăria de producător, am nevoie să fiu sedus, iar atunci când sunt regizor, trebuie să îi seduc pe ceilalți.

Încă păstrez notițe cu povești bune pe care mi le-au spus prieteni apropiați și sper să reușesc să le transpun pe ecran.

Primele mele lecții de regizor aspirant au fost despre conflict și tensiune dramatică, întrebări ca: Ce-și dorește acest personaj? sau Ce știe personajul și publicul nu?

Îmi amintesc și acum cum mi-am schimbat modul în care înțeleg cinematografia după ce am văzut filmul Blow Up al lui Antonioni. Un mod minunat, dar diferit de a spune o poveste. Unic.

Poveștile bune înseamnă totul” – spune regizorul de film Tudor Giurgiu, care a confirmat că se se alătură invitaților la a patra ediție a conferinței The Power of Storytelling (București, 17-18 octombrie).

Tudor Giurgiu, care este și fondatorul și Președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), va explora dinamica dintre adevăr și ficțiune în film.

Reamintesc că la conferința The Power of Storytelling vor avea prezentări peste zece specialiști internaționali în jurnalism, publishing, antreprenoriat digital, dintre care trei sunt laureați ai premiilor Pulitzer.

Rezervări, aici.

Adaugă comentariu