Închide

Ce vrei să cauți?

Flanco și-a relansat site-ul mobil

flanco
flanco

flancoFlanco Retail și-a relansat versiunea mobilă a  www.flanco.ro.
Design curat, sistemul de selecție bun.

Noile opțiuni ale site-ului includ localizarea magazinelor Flanco aflate în proximitate, funcția de acces la ultimele promoții, precum și butonul Call tap, care permite utilizatorilor să sune atât în call center, cât și în magazinele Flanco, cu un singur click, pentru a obține mai multe informații sau pentru a face o comandă.

„Estimăm o creștere exponențială a numărului celor care fac cumpărături de pe dispozitive mobile”, spune Radu Bătrînu, director marketing, Flanco Retail

L-am încercat și eu, de pe iPhone.
Ar mai fi de lucru la „selectează județul/lista magazinelor” (după ce selectezi județul, trebuie să închizi caruselul pentru a primi rezultatul – ar putea să apară automat după selecție).
Funcția de Call tap magazine ar putea fi inutilă, devreme ce am sunat insistent și la Flanco Obor, și la Flanco Unirea și n-a răspuns nimeni. În fine, nu putem generaliza pe baza unei singure experiențe.
La comenzi telefonice însă, apelul a fost preluat instantaneu.

Agenția care s-a ocupat de acest proiect este Conversion, parte a grupului de companii deținute de Iulian Stanciu, acționar unic al Flanco Retail.

Adaugă comentariu