Închide

Ce vrei să cauți?

Orange vine cu oferte de fidelizare și cu 4G în metrou

4g Orange
4g Orange

Orange a făcut astăzi câteva anunțuri interesante legate de Internetul mobil 4G:

Bonus de trafic pentru vechime: 1GB pentru fiecare an

Abonații care aleg de astăzi un nou abonament 4G din oferta Orange (îl prelungesc) primesc câte 1GB de Internet 4G pe lună pentru fiecare an petrecut în rețea.
Exemplu concret: eu sunt abonat de 5 ani al Orange, astfel încât, dacă îmi prelungesc abonamentul, primesc în următoarele 5 luni câte 1GB/lună în plus:

Orange 4G fidelizare

Dacă ești abonat Orange și vrei să vezi cât valorează ca bonus vechimea ta, trebuie să intri aici și afli în două minute.

De asemenea, clienții sunt încurajați să își schimbe telefonul vechi cu unul 4G.
Punctele Orange Thank You valorează dublu la achiziționarea unui astfel de terminal, iar prin programul Buy-Back clienții care vor să-şi schimbe smartphone-ul 3G cu unul 4G primesc o reducere suplimentară de 30 de euro peste valoarea evaluată pentru vechiul telefon.

Orange lansează internet 4G+: viteze de până la 300 Mbps

Orange spune că oferă acum cele mai rapide viteze de Internet mobil din România, de până la 300 Mbps, deocamdată în șase orașe mari: București (cu acoperire de jumătate din populație), Brașov, Cluj-Napoca, Galați, Iași și Timișoara.

O asemenea viteză poate fi obținută doar pe smartphone-uri compatibile 4+: avem deocamdată pe piață Samsung Galaxy S5 4+.
Așteptăm Samsung Galaxy Alpha 4G+ şi modemul Huawei E5786.

Din 22 septembrie, serviciul 4G+ va fi disponibil promoțional în toate abonamentele Panteră şi în abonamentele Business Open cu resurse nelimitate, din oferta actuală a clienților din cele 6 orașe.

4G la metrou, de astăzi

De astăzi, clienții Orange au Internet cu viteze 4G şi la metrou.

Am testat astăzi dimineață, rapid, noile viteze.
Pe peron la Universitate, am obținut 37-42 Mbps la download și 16-18 Mbps la upload.

4g Orange

În următoarele zile voi teste/ înregistra vitezele Orange 4G și 4G+ în diverse zone din București și revin cu concluziile.

Pentru acoperirea 4G a metroului, oamenii de la rețeaua Orange au lucrat 2-3 luni. Specialiștii au explicat să mai sunt zone în care viteza de Internet nu este cea dorită, din cauza configurației tunelului metroului. Oricum, proiectul 4G nu s-a oprit aici, se lucrează în continuare.

Orange a lansat tehnologia 4G în aprilie. Numărul de telefoane compatibile 4G în reţeaua operatorului s-a dublat, ajungând la 400.000 de smartphone-uri 4G, iar traficul de Internet mobil a crescut de 2,5 ori.

Vânzările smartphone-urilor 4G au crescut în al doilea trimestru al acestui an de patru ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Revin, cum spuneam, după teste.

Adaugă comentariu