Oferta Telekom Romania

Acum o săptămâna, Cosmote și Romtelecom au devenit Telekom Romania.
Datorită reunirii celor două branduri sub unul singur, factura devine și ea una singură pentru serviciile broadband mobil și fix, voce mobilă și fixă și TV.
Platforma de web TV, Telekom TV, va fi funcțională  de la 1 octombrie.

Operatorul vine cu un exemplu de pachet All-inclusive recomandat, sub formă de servicii web și mobile, Internet L și Voce M la prețul de 119 lei (26,42€)/ lună, care cuprinde:

Oferta Telekom Romania

În funcție de zonă și tipul de telefon, clienții pot beneficia de viteză 4G (acoperire 50% din populația urbană), de Internet fix cu viteze de pînă la 200Mbps în ariile cu acoperire FTTH și de până la 126 de canale TV acolo unde sunt disponibile serviciile de televiziune interactivă și cablu digital.

Grila TV din zonele cu acoperire FTTH includ, de asemenea, canalele premium HBO, HBO Comedy& HBO HD, o soluție TV multi-room care oferă acces la o selecție de canale TV în format analog, în funcție de oraș.

Toti clienții care optează pentru acest pachet au acces automat la Telekom TV Web & Mobile L care include 66 de canale TV gratuite și la pachetul suplimentar Eurosport 360 HD.

În premieră, clienții pot opta, de asemenea, pentru un pachet cu beneficii ultra-all-inclusive, care asigură de 4 ori comunicare nelimitată și divertisment, disponibil la tariful de 444 lei, TVA inclus (99 €): 3 abonamente Mobil Nelimitat L, TV L, Internet L și  voce L, precum și Internet mobil cu trafic recomandat de 4 GB și suplimentar conținut TV relevant precum MAXPAK, HBO Go,  pachetul HD, Eurosport 360 HD, Extra Liga 1, Disney Movies și Telekom TV Web & Mobile.

Celelalte pachete pot fi consultate pe www.telekom.ro.
Oferta curentă este valabilă pentru clienții noi și pentru clienții existenți ai Telekom Romania Communications.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close