Închide

Ce vrei să cauți?

Cum vor arăta noile magazine Orange din România

Nu știu evident care sunt planurile celorlalți operatori mari, însă e foarte, foarte posibil ca anul viitor Orange să aibă cele mai cool magazine dintre toate companiile telecom prezente în România.

orange
Cum vor arăta noile magazine Orange

Președintele și directorul General al Orange Groupe, Stephane Richard (foto),  a urcat ieri pe scena Teatrului Chaillot din Paris, în cadrul evenimentului anual al grupului francez #showhello.
Domnul Richard a prezentat singur, timp de o oră, peste 20 de noi proiecte bazate pe inovație tehnologică ieșite din laboratoarele Orange, de la soluții de banking mobil și locuințe smart și până la sisteme de navigație auto, de e-learning sau de tracking  a peturilor.

orange

Între anunțurile făcute (luni revin cu un material detaliat), președintele Orange a prezentat și noul concept de magazine Orange.
Surpriză: noile Orange Boutique vor fi deschise și testate mai întâi la București, Varșovia și Madrid iar abia apoi în Franța și pe celelalte piețe.

Un ziarist francez spunea că Orange Boutique par o combinație între Starbucks și magazinele Apple. Vor fi spații mari, aerisite, elegante, în care vei putea testa confortabil produsele.

Un clip de prezentare:

Să vedem ce vor aduce nou:

– Vor fi trei zone separate de prezentare a soluțiilor și produselor Orange: Office, Home și Entertainment/Leisure în care se vor face demonstrații. Exemplu: Vrei un sistem de monitorizare fitness? Te duci în zona de Entertainment/Leisure, alergi pe bandă și vezi ce poate să îți ofere Orange în materie de gadgeturi pentru sport.

Phone Advisor. Vânzătorii-consilieri din Orange Boutique vor avea tablete (iPad) prin care vor putea căuta selectiv în baza de date: vrei un telefon cu Android, cu baterie cu capacitate mare, dual SIM, cu un preț până în 250 de euro și un abonament cu trafic mare de date?
Consilierul selectează în aplicația Phone Advisor aceste opțiuni și îți arată pe ecran care sunt telefoanele potrivite.
Fiecare telefon va fi însoțit de rezultatele unor teste profesionale făcute de specialiști Orange.

orange phone advisor

-Vei putea să îți rezervi un bilet de ordine de pe smartphone și să primești un SMS cu numele consilierului care te așteaptă.

Revin luni cu prezentarea soluțiilor Orange prezentate la Show Hello.
Nu sunt SF, așa cum poate ne-am aștepta, ci au fost lansate deja pe unele piețe și pot sosi și în România în viitorul apropiat.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu