Spargatorul de nuci

În prag de Crăciun, Grand Cinema and More (situat în Băneasa Shopping City) va difuza cel mai cunoscut spectacol ce are în centru un basm de iarnă, „Spărgătorul de nuci”.
Acesta va fi transmis în direct de la Teatrul Bolshoi pe 21 decembrie, de la ora 16:45.
Spectacolul, pentru întreaga familie, a fost pus în scenă de către maestrul coregraf Yuri Grigorovich, directorul artistic al celebrului teatru din Moscova.

„Spărgătorul de nuci” este un basm modern despre iubirea ideală, condimentat cu romantism și meditații filosofice, ce explorează temele iubirii, puterii și răului.
După o istorie de peste 120 de ani, această reprezentație de balet pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski a devenit una dintre lucrările de referință din domeniul baletului, sinonimă cu celebrarea sărbătorilor de iarnă.

Familiile beneficiază de un preț special pentru biletele la această transmisiune: 100 de lei pentru un adult însoțit de un copil, în Sala 1 a cinematografului.
Prețul unic al unui bilet la Grand VIP Studios este de 140 de lei.
Rezervări online, aici.

Spargatorul de nuci

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close