Ce s-a întâmplat cu noi?
Cum de am transformat și urările de Crăciun în spam?
Nu știu cum stați voi, dar mie, începând cam din ultima vineri dinainte de Crăciun, mi se umple email-ul de reni și oameni de zăpadă dansatori. De cozonaci și globuri atârnând artistic de crenguțe de brad.
Dacă se întâmplă să am boxele deschise, sar ca ars pentru că pornește automat și câte Jingle Bells trăznit.

În ajunul Crăciunului, situația devine dramatică.
Telefonul piuie din minut în minut cu mesaje scrise – le știți „Fie ca bradul să lumineze, sarmalele să fie fierbinți… hai Crăciun Fericit, ia uite ce steluțe minunate fac eu din combinații de tastatură”.

fieca

Un adevăr pe care îl știe toată lumea dar nimeni nu-l prea rostește: pentru mulți, a trimite felicitări de Crăciun a devenit o corvoadă.
Mai ales pentru cei care au zeci de colaboratori, parteneri de afaceri, cunoscuți „de care s-ar putea să am nevoie la anul”.
Teama de a nu uita pe cineva, care s-ar putea simți vexat pentru că l-ai ignorat cu felicitările, e mare.

Salvarea? Textele „prefabricate”. Dacă dai o cutare pe Google cu „felicitări de Crăciun” îți apar 753.000 de rezultate.
Alegi rapid câteva variante „de-a gata”, copy-paste și, dacă te grăbești tare, le trimiți cu BCC sau către toate contactele din telefon.
Uff, gata am scăpat!
Nu-i bine, în loc de felicitări sincere, tocmai ai spamat și iritat o mulțime de lume.

Ce-i de făcut?

În primul rând, să ne luăm o clipă de răgaz. Să ne dăm singuri un reset.
Să uităm toate textele prefabricate pe care le-am folosit, poate, ca felicitări de Crăciun până acum. Apoi să ne gândim – ce le-am spune prietenilor și celor dragi, sincer, dacă ne-am întâlni față în față, relaxați, la o cană de vin fierbinte.

Ți-ai regăsit vorbele și gândurile adevărate? Perfect!
Pasul doi.
Intră pe platforma Shareuiestefericit.ro, lansată de Telekom Romania, prin care poți să creezi felicitări electronice personale și originale.
(Trebuie să ai cel puțin 18 ani și un cont de Facebook.)

E simplu: faci o poza, sau un clip, sau scrii un text.  Platforma Sharuiestefericit.ro e intuitivă și te vei descurca foarte ușor:

#Shareuiestefericit.ro telekom romania

Pentru felicitările text, ai niște fundaluri create de artiști urbani cunoscuți dintre care poți să îl selectezi pe cel potrivit.

1 VK
Felicitarea ta va ajunge la destinatari prin e-mail, Facebook sau Twitter.
Tu alegi dacă va fi văzută doar de către oamenii pe care îi selectezi sau dacă devine publică.

Poți ajunge faimos la TV sau în online

Cele mai reușite felicitări create pe Shareuiestefericit.ro pot ajunge să fie inserate în reclamele TV ale Telekom Romania, în online sau să fie văzute în magazine. Sute de mii de oameni pot vedea creațiile tale (evident, numai dacă ești de acord).

#shareuiestefericit telekom romania

 O felicitare muzicală? Se poate și asta!

Platforma a angajat  și o trupă care va pune pe muzică o parte din urările pe care le creați voi. Tentant, nu?

#shareuiestefericit telekom romania 3

Spor la Shareuit, dacă ai întrebări, citește termenii și condițiile sau lasă-le sub formă de comentarii la acest post și vei primi răspuns.

Am testat și eu o platforma  și am scăpat nevătămat, deși m-am luptat cu o bestie neagră, pe nume Nuca:

*Iar dacă plănuiți achiziții de Crăciun, e bine să știți că Telekom Romania a pregătit o ofertă interesantă: oferă gadgeturi pentru abonaţi şi bonusuri semnificative, atât pentru pentru clienţii postpaid, cât și pentru cei prepaid, cum sunt preţuri speciale de 1 leu pentru Samsung Galaxy S4 Mini sau Samsung Galaxy Tab 4 de 8 inchi pentru abonaţi, plus preţuri promoționale şi bonusuri semnificative pentru utilizatorii prepaid.
Detalii aici.
#shareuiestefericit

4 Comments

  1. Pana la urma “bestia” te-a si zgariat?:)

  2. Nu, s-a dovedit o doamna!

  3. sa trimiti asa ceva pe telefon e nesimtire, daca esti smecher il suni pe respectivul, cica e mai uman:) Eu nu raspund la mizeriile de pe sms, nu mi se pare normal daca insul nu a investit mai mult de 5 centi in urare.

  4. Cam tras de par articolu, plecam de la Newton si legea gravitatiei si ajungem la directorul ENEL care-a pus-o in aplicare … oricum buna platforma celor de la TELEKOM.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close