rare foods

Tradiția de Crăciun înseamnă pentru mulți dintre români cantitate.
Trei kile de salată „de boeuf” cu un kilogram de maioneză. Patru kile de piftie din picioare de porc cu un deget de grăsime deasupra.
Te iei la întrecere cu furculițele celorlalți și, după o oră-două, digestia te bate la cap să te ridici de la masă și să tragi un pui de somn. Să zicem că se poate.
Te trezești chiaun și o iei de la capăt.
Ambulanțele traversează harnice orașul din cinci în cinci minute.

O alternativă.
Bucate fine pe care nu merită să le îndeși  cu disperare sub obraji, pentru că se cer degustate cu un pahar de vin bun.
Un păstrăv afumat, brânză maturată Sambrunia (amintește și de parmezan, și de brânza de burduf),  o bucată de cașcaval maturat de Căzănești  și o alta de pastramă de vită – învelite în hârtie de mătase, așezate lânga o sticlă de vin roșu adusă din Extramadura – Spania.
Toate, într-un pachet Christmas Special alcătuit de Rare Foods, care poate fi comandat online.
Testate înainte de un maestru al delicateselor care povestește mai multe.

rare foods

Pachetul Rare Foods Christmas Special merită comandat atât pentru masa familială de Crăciun, cât și ca dar de sărbători pentru prieteni și colaboratori.

Pentru comenzile care sosesc până luni, 22 decembrie, ai 20% reducere.
În plus, dacă te gândești să comanzi mai mult de cinci pachete, trimite un mesaj scurt la victor(punct)kapra(la)gmail.com cu subiectul „Rare Foods” și îți voi trimite o cheie de discount suplimentar de 5%.

rare foods

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close