Wine Gallery, deschis săptămâna aceasta la Mega Image Mall București (Vitan), este cel mai mare magazin de vinuri pe care l-am văzut vreodată.

Mega image wine gallery wine gallery mega image

Funcționează ca un magazin în magazin, în sensul că rafturile obișnuite cu vinuri din Mega Image sunt la locul lor, dar alături, într-un concept corner specializat și delimitat (220 mp), găsim Wine Gallery.

La deschidere se aflau pe rafturi peste 800 de vinuri diferite din România, Franța, Italia, regiunea balcanică, dar și vinuri din Maroc, Brazilia, Liban și Noua Zeelandă.
Colecția este completată de câteva zeci de branduri de whisky și coniac, plus spumante.
Găsiți și un stand gourmet, cu brânzeturi și mezeluri potrivite pentru vin.
Interiorul este climatizat (e cam răcoare) pentru conservarea vinurilor.

Mega image wine gallery

Prețurile sunt pentru toate buzunarele: eu am cumpărat o sticlă de vin din Maroc (de curiozitate) la 20 de lei, dar este expusă și o sticlă cu Porto vechi din 1905, la peste 3000 de lei.

Mega image wine gallery Mega image wine gallery Wine Gallery (3)

Vinurile au fost selectate de cunoscutul sommelier Sergiu Nedelea.
Apropo de sommelieri,  în Wine Gallery găsiți în permanență astfel de consilieri care vă pot sfătui ce vin vi s-ar potrivi.

Comunitatea online StamdeVorba.ro

Pasionații de vin și cei care vor să învețe despre acest domeniu au de acum o comunitate online creată de Mega Image,  StamdeVorbă.ro.
Găsim pe această platformă descrierea sutelor de vinuri din Wine Gallery, părerile consumatorilor, preparatele potrivite pentru fiecare sort.
Putem spune că e o adevărată enciclopedie online a vinurilor.

Wine Gallery Mega Image stamdevorba.ro

Stamdevorba.ro/vinurisidelicatese sperăm să devină cea mai mare comunitate de oameni pasionați de vinuri – spune Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

Secțiunea Stamdevorba.ro/vinurisidelicatese/ face parte din platforma umbrelă StamdeVorba.ro, care va găzdui în viitor mai multe comunități de interes și va servi ca o sursă  de informații și loc de interacțiune pentru o categorie largă de produse și pasiuni ale consumatorilor Mega Image.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close