concurs IntegralEdu

Invită-i, dă-le posibilitatea consumatorilor tăi (existenți sau potențiali) să imagineze campanii de promovare pentru produsele pe care le propui.
Este o regulă cu care nu dai greș în promovarea online – e verificat.

În cazul de față, produsul este unul aparte: studenția la una dintre instituțiile de învățământ superior de prestigiu din Marea Britanie, Universitatea Sunderland.
Sunt destui liceeni români care vor să studieze în străinătate și, la rândul lor, universitățile respective caută elevi performanți în liceele românești.

IntegralEdu, cea mai mare companie de consultanță în educație din România, și Universitatea Sunderland din Marea Britanie au avut o idee interesantă: să-i provoace pe elevi de la licee din România să creeze clipuri de prezentare a universității britanice.
Mai întâi, un profesor de la Sunderland a vizitat câteva licee românești și le-a prezentat elevilor viața de student în Marea Britanie.

”Numărul tinerilor români care își doresc să studieze în Marea Britanie este în continuă creștere și cei care sunt deja aici au demonstrat că se pot adapta cu uşurinţă şi pot avea rezultate bune într-un sistem de învăţământ din altă ţară.
Am descoperit foarte mulţi tineri talentaţi cu ocazia acestei competiţii, pe care ne-ar face plăcere să îi avem studenţi la universitatea noastră”, a declarat Darren Bykerk, Senior Lecturer New Media la Universitatea Sunderland, după vizita în România.

Apoi a început concursul de clipuri video la nivel național ”Learn, Record and…PLAY!”.

Unele dintre clipurile realizate de liceeni au o doză simpatică de candoare, altele se străduiesc să fie cât mai „profesioniste”.
Însă toate (le puteți vedea pe pagina de Facebook a concursului) vorbesc pe limba tinerilor.

La competiție au participat 20 de echipe de elevi a câte trei membri (în total 60 de elevi) de la 17 licee din țară. Juriul a avut 20 de membri, reprezentanți ai IntegralEdu, ai Universității Sunderland, designeri grafici și producători video. Câștigătorii au fost aleși în funcție de creativitate, capacitatea de a face cercetare asupra unui subiect și de a prezenta clipul într-un mod cât mai original.

Echipa câștigătoare se numește Perspective și vine de la Colegiul Național ”Carol I” din Craiova. Cei trei membri ai echipei (foto), elevi în clasele a X-a și a XI-a, au primit ca premiu câte un iPad mini.

concurs IntegralEdu

De asemenea, echipa Best Team de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu a câștigat premiul de popularitate. Membrii echipei, elevi în clasele a XI-a și a XII-a, au primit câte un iPod shuffle, premiul fiind acordat clipului cu cele mai multe like-uri pe Facebook.

Reprezentând peste 250 de instituții de învățământ de top din Europa și SUA, IntegralEdu este prima companie de consultanță în educație din România organizatoare a unor astfel de competiții.

 ”Dacă până acum elevii erau cei care veneau către noi căutând o universitate din străinătate, observăm că în ultimii ani tendința s-a inversat, insituțiile de învățământ fiind cele care vin în România pentru a descoperi tineri capabili, cu calități demonstrate de-a lungul timpului de generațiile plecate la studiu în afară”, a declarat Alexandru Azamfirei, Marketing Manager, IntegralEdu.

Universitatea Sunderland va participa în perioada 21 – 22 februarie la Târgul World Education University Fair din București, dedicat universităților de elită din lume, eveniment care va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton și la care pot participa, gratuit, toți tinerii care sunt interesați să studieze la o facultate de elită din străinătate. La această ediţie vor participa reprezentanţi ai peste 40 de universităţi din Marea Britanie, Olanda, Germania, Franța, Elveția, Spania, Belgia. Aceștia le vor oferi vizitatorilor informații necesare despre studiile universitare de licență, master și MBA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close