Aproape 70% dintre români suferă de probleme dentare, iar dintre aceştia, 30% şi-au pierdut toţi dinții – indică studii recente, citate de clinica DENT ESTET.
Din cauza afecţiunilor dentare, peste 30% dintre români au probleme de masticaţie şi nu reuşesc să se hrănească normal, conform statisticilor naţionale.

Un Eurobarometru recent plasează România pe primul loc în rândul ţărilor europene în ceea ce priveşte numărul de cetăţeni jenaţi de aspectul estetic al danturii lor.

Pentru că aceste statistici sunt şi rezultatul unei educaţii slabe în domeniul stomatologic, DENT ESTET plănuieşte să investească peste 25.000 euro anual în informarea şi educarea publicului din România, prin seria de evenimente Implant Connect, dar şi prin Implant Division, creată în urma unei investiţii de 200.000 de euro.

Implant Connect, singurul eveniment educativ de implantologie dentară din România
Implant Connect constă într-o serie de evenimente dedicate pacienţilor, care îi pun faţă în faţă cu medici supraspecializați în implantologie dentară şi îi informează în privinţa celor mai noi tehnici şi tendinţe la nivel internaţional.
Evenimentul se află în 2015 la cea de-a două ediţie şi prezintă unul dintre cele mai noi servicii de implant dentar: Fast & Fixed, care reface dantura pacienților edentați în doar 24 de ore de la intervenţie.

dent estet implant

„Am constatat că în România pacienţii au o nevoie serioasă de informaţii referitoare la ce înseamnă un implant dentar de calitate, ce presupune costul unei intervenţii, cum se poate face această procedura, care sunt riscurile unei intervenţii incorecte şi, nu în ultimul rând, care trebuie să fie nivelul de pregătire al medicul stomatolog supraspecializat.
Diferenţa majoră faţă de informarea în mediul onine, principala sursă de informare în astfel de cazuri, constă în faptul că pacienţii află semnificativ mai multe detalii direct de la medici şi au şansă de a vorbi cu pacienţi care au trecut prin astfel de experienţe” – a spus Dr. Oana Taban, CEO Fondator DENT ESTET (foto).

dent estet oana taban

Implant Connect aduce în atenţia participanţilor tehnologii digitalizate şi inovatoare care îi vor ajută să previzualizeze rezultatul final, imediat după consultaţie, dar şi să beneficieze de un tratament în scurt timp, fără durere. Pentru a înţelege cât mai bine experienţă pe care o au pacienţii, în timpul evenimentului a avut loc o intervenţie de schimbare a zâmbetului.

“Fast & Fixed este o soluţie unică prin eficientă, estetică şi eliminarea complicaţiilor ce pot apărea în cazul unei intervenţii dentare complexe” – explică Wolfgang Lechner, director internaţional de vânzări în cadrul companiei Bredent, care a inventat sistemul revoluţionar de implanturi Fast & Fixed.

Implant Division, cea mai mare divizie de implantologie dentară din România
Implant Division este un departament al DENT ESTET dedicată implantologiei dentare, inaugurată în urmă cu mai bine de 5 ani. Această beneficiază de tehnologie de ultima generaţie şi de cea mai mare echipa dedicată de medici supraspecializati în toate ramurile stomatologiei la cursuri în Europa şi SUA, investiţia iniţială fiind de 200.000 de euro.

dent estet implant

“Am decis să investim într-o divizie dedicată implanturilor pentru că am simţit nevoia pe piaţa din România pentru un astfel de proiect. Noi am reunit o echipa extraordinară de 8 medici şi le-am pus la dispoziţie cea mai bună aparatură, pentru a ne asigura că pacienţii noştri au parte de tratamente la aceleaşi standarde ca şi în clinicile de elită din ţări dezvoltate economic.

Este o divizie pe care plănuim să o dezvoltăm în continuare, investind aproximativ 15.000 euro anual mai ales în cursuri de specializare. Eforturile noastre de informare şi educare a publicului, precum şi calitatea serviciilor oferite se oglindesc în dezvoltarea susţinută a acestei divizii, numai în primul trimestru al acestui an înregistrând o creştere de 33% faţă de primul trimestru al anului trecut”, a continuat Dr. Oana Taban.

Implant Division de la DENT ESTET furnizează servicii stomatologice computerizate (digitalizate), care oferă o precizie mult mai mare medicului şi actului medical, eliminând totodată efectele negative ale unor proceduri precum radiografia dentară. Mai mult, cu ajutorul programului DSD (Digital Smile Design), pacienţii au posibilitatea să vizualizeze cum va arăta zâmbetul lor înaintea începerii tratamentului. În această divizie se folosesc microscoape Zeiss, aparate de radiologie digitalizată, diode laser, dar şi echipamente specifice departamentului ATI, singurul de acest gen dintr-o clinică dentară din România.
______________________________________________________________

Din anul 1999, grupul de clinici DENT ESTET este lider de piaţă în domeniul serviciilor de medicină dentară şi înglobează şapte clinici dentare, dintre care 4 sunt dedicate exclusiv copiilor şi adolescenţilor. Având până în prezent o baza de peste 40.000 de pacienţi, DENT ESTET oferă servicii dentare complete şi reuneşte o echipa de peste 200 de membri, dintre care 60 de medici specializaţi în fiecare ramură a stomatologiei. În cei 16 ani de activitate, compania a contribuit considerabil la progresul pieţei de medicină dentară din România prin introducerea în premieră a celor mai avansate servicii şi echipamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close