Închide

Ce vrei să cauți?

ICEEfest: Ori rupem, ori ne lăsăm de meserie…

speakeri iceefest
speakeri iceefest

… şi îi ascultăm pe cei care spun că „în România nu merge încă”, „E prea scump”, „Nu e timpul” sau „Piaţa e prea mică”. Ok, am auzit asta de multe ori, dar cum mai sunt fix 3 săptămâni… e cam târziu să ne răzgândim 😉

Va fi tare. Serios! Peste 70 de EXPERŢI în digital marketing, content, comunicare şi adtech vin la Bucureşti, la ICEEfest (11-12 iunie). Sunt oameni care fac săli pline de la Cannes (Lions) până la SXSW (Austin).

Nu te reţinem prea mult, că avem (şi ai) multă treabă. Apropo de treabă:

■ Dacă lucrezi în branding, creaţie, strategie, aruncă o privire aici.

■ Dacă eşti stresat cu vânzări, conversii, optimizări, eCommerce… sigur te interesează asta. Sau poate asta. Bonus: avem un preţ special pentru tine, eCommerce Pass cu doar 125 Euro > vezi aici.

■ Dacă lucrezi ca jurnalist eşti blogger sau te pasioneaza conţinutul online, traficul, audienţele masive, sigur The New York Times sau HuffPost ori VICE sună bine pentru tine.

■ Poate te pasionează mobile marketing, aplicaţii – ghinion: nu avem încă o ştire pe tema asta, dar consultă agenda aici (sesiunea 5).

■ Eşti preocupat de cum programmatic trading va schimba complet sistemul de vânzare şi cumparare de publicitate online? Şi că, dacă nu eşti la curent cu asta, s-ar putea sa rămâi fără job? Surpriză! Avem o întreagă zi şi o întreagă sală dedicată acestei nebunii. Vezi aici.

■ Sau poate ai un startup şi vrei sa faci rost de bani ca în 3-4 ani să fii tu pe scenă ICEEfest? Aşa cum LiveRail (cumpărat de Facebook) sau Brainient (care face super treaba în Europa) au dovedit că se poate? Avem veşti bune şi pentru tine, aici.

Plus: doar 50 de euro pentru un bilet „antreprenorial” (vezi Startup Pass, aici)!

■ În fine, dacă nu te-am convins, macar hai să bem o bere (sau două, depinde de sponsor, încă negogiciem), vino să râdem cu artişti stand-up şi să dansăm la concertele live din festival. Seara, după job, regulamentar! Avem chiar şi un bilet separat pentru asta. Serios!

Şi, tot (mai) serios: pentru 10 speakeri de genul celor pe care îi avem în agenda anul acesta plăteşti lejer 400 – 500 Euro în Europa (plus transport, cazare etc). Noi aducem de 7 ori mai mulţi aici, la Bucureşti, şi cerem de 2 ori mai puţin pentru acest proiect. Sounds like a good deal?

speakeri iceefest

Dacă vrei să ne susţii, ştii ce trebuie să faci: cumpară un bilet. Sau convinge-ţi sefii să facă asta, pentru tine – şi dacă li se pare că nu meriţi „investiția”, actualizează-ți CV-ul azi și arunca o geană aici. 😉

Sau mai bine ia un UBER și hai la ICEEfest!

PS: Și, pentru ca ai ajuns până aici, meriți un discount important: foloseste în formularul de comandă – în câmpul „Click here to enter a promotion code” codul ICEEfest-NL20-25 și vei avea surpriza să platești cu 20% mai puțin decât prețul afișat pe site. Cu condiția să faci asta până cel târziu Luni, 25 Mai, la ora 12:00. Îți mulțumim!

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Driven by Toyota Hybrid. Bilete se găsesc pe site-ul oficial, ICEEfest.com.

În numele echipei ICEEfest,

Dragoş Stanca

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu