Închide

Ce vrei să cauți?

Metode rapide de învăţat engleza: călăria, dansul şi arta culinară

integraledu
integraledu

O instituţie britanică de învăţământ s-a ambiţionat să demonstreze cât mai spectaculos posibil că un copil poate ajunge să stăpânească mai bine limba engleză dacă o învaţă şi altfel decât doar din carte, pe băncile şcolii.

Millfield School, înfiinţată în 1935 şi membră a grupului internaţional de şcoli de elită G20 Schools, propune elevilor din toată lumea tabere de vară unde studiul limbii engleze se face atât împreună cu, cât şi prin intermediul unei serii foarte variate de activităţi atractive pentru copii şi tineri, de la golf, echitaţie şi înot până la teorie şi interpretare muzicală, dans şi cursuri de gătit.

Taberele sunt organizate în campusurile şcolii Millfield (în apropiere de Bath şi Glastonbury, ţinutul Somerset din sud-vestul Angliei) şi anul acesta au loc în perioada 5 iulie – 23 august, în programe de câte două sau trei săptămâni, pentru „juniori” (elevi între 6 şi 11 ani), respectiv „seniori” (elevi între 12 şi 17 ani).

Integraledu

Lecţiile propriu-zise de engleză, cu programe acreditate de British Council, înseamnă 20 de ore pe săptămână. Participanţii sunt repartizaţi în clase ţinându-se cont de vârstă şi de nivelul de cunoaştere prealabilă a limbii, iar pentru fiecare clasă sunt alocaţi câte doi profesori, pentru ca elevii să aibă acces la stiluri diferite de predare şi la accente diferite în engleză.

integraledu

Cealaltă parte a programului constă în activităţi sportive sau creative potrivite vârstei, la alegere, astfel încât elevul deprinde şi exersează engleza în timp ce participă, de pildă, la ore de:
– echitaţie şi noţiuni despre îngrijirea cailor,
– cursuri şi concursuri de înot, atletism, fotbal, rugby, golf, tenis, baschet, hochei, şah, badminton, squash, scrimă, tetratlon
– noţiuni de istorie a modei
– dans, actorie, arte plastice, film, muzică clasică şi rock
– artă şi etichetă culinară

integraledu1

De două ori pe săptămână se organizează excursii la Glastonbury, Bath, Bristol, Oxford, Wells, Bournemouth, la peştera Wookey Hole, plimbări cu barca, vizite la parcurile de distracţii ori la castelele istorice din apropiere. Doritorii pot face separat excursii mai lungi la Londra şi Oxford.

integraledu4

Pentru elevii mai mari există şi cursuri speciale de 30 de ore de engleză pe săptămână, destinate celor care doresc să-şi continue studiile în Marea Britanie. În intervalul 5-26 iulie au loc şi cursuri de pregătire pentru examene de tip Cambridge English (PET, FCE şi CAE), respectiv Cambridge Young Learners pentru elevii mai mici.

Cazarea se face în regim de pensiune completă, cu supraveghere permanentă a campusurilor de către personal calificat, acces la internet, manuale, asigurare medicală, telefon permanent în caz de urgenţă şi cartelă telefonică pentru Marea Britanie.
De notat dotarea bazei sportive a şcolii, cu bazin de înot de 50 de metri, terenuri de tenis şi golf în aer liber, săli de sport inclusiv cu perete de căţărare.

Consultanţii IntegralEdu vă aşteaptă în România pentru pentru consiliere în alegerea celei mai potrivite tabere de vară în străinătate, inclusiv cele de care v-am povestit aici, dar și multe altele.

Informaţii detaliate şi contact: aici.
Mai mult despre taberele Millfield:
Seniors (Millfield School)

Juniors (Millfield Prep School)

Pe aceeași temă: Un pont pentru cei care vor să studieze la Oxford sau Cambridge

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua ! Mi-ar place si mie ca fetița mea Isabdlle sa poată învață Engleza intr-o astfel de tabăra ,ea practicând înotul,echitația si modelingul de performanța si fiind atrasa de arta culinara .

  2. #2 Comentariu nou

    Doamna, luati legatura cu IntegralEud. Aveti un link catre site in text.

  3. Un real ajutor, inveti de placere.

Adaugă comentariu