samsung

samsungSamsung Electronics România a primit titlul „Most Trusted Brand 2015” la categoria telefonie mobilă în cadrul studiului Trusted Brands realizat anual de publicația Reader’s Digest.  Samsung a fost desemnat cel mai de încredere brand de telefonie mobilă în şase din cele șapte țări europene în care studiul a fost efectuat: Austria, Elveția, Finlanda, Germania, Portugalia, România și Rusia.

Metodologia studiului
Trusted Brands 2015 s-a desfășurat concomitent în cele șapte țări europene,  respondenții având la dispoziție pentru a alege 20 de categorii comune și un număr de maximum 18 categorii locale.
Participanții la sondaj nu au primit variante de răspuns, ci au fost rugați să nominalizeze ei înșiși mărcile în care au încredere și să le evalueze apoi în funcție de „Calitate”, „Valoare excelentă”, „Imagine puternică”, „Înțelegerea nevoilor clienților” și „Responsabilitate socială”.

Studiul a fost realizat în perioada septembrie – noiembrie 2014, iar respondenții au fost selectați din baza de date de clienți activi ai Reader’s Digest.
În această perioadă, în Europa s-au trimis 285.396 de chestionare cu întrebări deschise, dintre care 50.000 în România. Selectarea eșantionului consultat a fost efectuată astfel încat să reflecte profilul populației din fiecare țară. Din România au fost analizate 1.986 de chestionare completate.
Procesarea datelor și a rezultatelor a fost operată de către compania britanică Wyman Dillon Ltd.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close