facebook zuckerberg

Acum vreo trei ani, m-am întâlnit în lift cu un VIP al presei autohtone (unul sunat și de asistenta lui Mugur Isărescu, și de a lui Iohannis, și de cea a premierului, când situația națională o cere.).
Coborând două etaje, mi-a spus: „Băi, eu aș interzice feisbucul ăsta!”
„Corect, i-am spus, ne omoară!”

VIP-ul nu are nici acum cont pe nicio rețea socială. (Deși dacă și-ar face cont pe Twitter, de pilda, ar putea să își alcătuiască o listă cu personalități – inclusiv cu unele ale mass-media de top în lume, fantastică.)

În fine, știrea: Facebook mai are nițel si atinge (Zuckerberg nu e totuși Becali să vorbească gura fără el, din simplul motiv ca a lui companie e cotată la bursă), 1,5 miliarde de oameni care o accesează lunar.
Cea mai mare comunitate de pe Pământ.
De aici, comentați voi 🙂

facebook zuckerberg

3 Comments

  1. si care e stirea pana la urma?
    nu am inteles nimic din material
    doua vorbe despre nea VIP ala, total pe langa subiect si un print screen cu o stire pe care o stiam cu totii deja…tot de pe FB…

  2. Intreaba 10 aomeni, alesi la intamplare, si o sa vezi ca cei mai multi nu stiu nici cati utilizatori are FB in Romania, nici cati sunt in lume.

  3. Si daca nu stiu ce au pierdut? Voi va irositi viata cu feisbukul asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close