orange

Oficialii Orange România au ieșit astăzi în public pentru a anunța schimbările pe care le-au pregătit în ultimele nouă luni, printre care: portofoliul de oferte reorganizat, „stații” pentru schimbarea bateriilor de telefon în magazinele proprii, apeluri voce prin 4G și Wi-Fi.

“Este o nouă eră pentru Orange, vor veni multe alte noi anunțuri în următoarele luni. Este vorba despre ceea ce contează pentru voi” – spune Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer Orange Romania.

orange

Baterii la schimb în magazinele Orange

Voi începe cu cel mai simpatic anunț, făcut de Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer: cumpărătorii de smartphone-uri 4G vor primi cadou câte o baterie externă Power Up (2000 mAh). Când se descarcă, intri în orice magazin Orange și primești la schimb alta încărcată.

orange

Voce 4G și Voce Wi-Fi

Am testat azi, în deplasare cu mașina, noul serviciu Voce 4G. Impresie bună, se aude „cristal”.

orange

În premieră în România și în Grupul Orange, clienții Orange România vor putea folosi serviciul apel 4G (voce), ceea ce însemnă conexiune instantanee la apelare, de aproximativ 5 ori mai rapidă decât până acum, de o claritate excelentă a sunetului prin HD Voice.
Poți folosi concomitent voce și navigare pe Internet 4G.
Există însă o condiție: funcționează deocamdată doar cu telefoane Samsung.
Serviciul apel 4G de la Orange a fost dezvoltat în parteneriat cu Samsung şi va fi disponibil de luni, 14 septembrie, împreuna cu telefoanele Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge din oferta Orange.

Există clădiri în care funcționează ok Internetul wireless, dar semnalul mobil este slab.
De aceea, în curând Orange va oferi serviciul de apel prin rețelele Wi-Fi.

Un nou portofoliu de abonamente

Tipurile de abonamente pe care le știam (Colibri, Pantera, Cangur) vor dispărea, fiind înlocuite de un nou portofoliu, simplificat și adaptat la ce au cerut clienții:

Abonamentele de bază Orange Me, dedicate serviciilor de voce, și Orange Net, pentru Internet, care şi includ mai multe resurse ca niciodată, precum și smartphone-uri sau tablete la 0 euro

orange

orange

Pachetele Share şi  Family, care vin cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii:

Abonamentele  Share, pentru cei care folosesc atât un telefon, cât şi o tabletă, cu beneficii în plus și trafic de internet ce poate fi folosit în comun pe cele două dispozitive

 Family, adresate familiilor cu nevoi diferite de comunicare, ce-şi pot configura pachetele potrivite pentru a beneficia de apeluri nelimitate, trafic dublu de internet pe mobil sau reduceri în familie

Pro, abonamente individuale dedicate micilor întreprinzători, cu abundenţă de resurse, ce răspund nevoii de optimizare și dezvoltare a afacerilor. În plus, companiile mici şi mijlocii ce aleg abonamentele Orange Pro beneficiază de ofertele  Share şi  Family.

Cîteva detalii despre abonamente și terminalele oferite, până la publicarea lor, luni, pe site-ul operatorului: Fact sheet_Orange

Fidelizare pentru abonați

Una dintre nemulțumirile abonaților la serviciile de comunicații a fost întotdeauna „subțirimea” recompensării fidelității.
Noul Orange Thank You vine cu câteva noutăți în acest sens:

Interacțiunile clienților în mediul online, precum plata online a facturii, reîncărcarea unui cont PrePay sau comenzile din magazinul online vor fi recompensate.
De ziua de naștere, aceştia vor fi sărbătoriți cu reduceri la accesoriile preferate achiziţionate din magazinul online în funcție de vechimea în rețea, și își vor putea alege bonusul preferat: minute naționale, Internet sau roaming.

orange (9)

Noul slogan al Orange

Odată cu aceste schimbări, Orange adoptă o nouă identitate vizuală și sloganul „It’s all about what matters to you”.
De asemenea, de mâine, ora 19.00,  până pe 20 septembrie, sunteți așteptați în Piața Universității, unde puteți vedea și experimenta noutățile într-un spațiu special amenajat.

De exemplu, Internet în mașină pentru ca ceilalți pasageri să se navigheze în timpul drumului:

orange (4)

Sau un device-ul oferit la serviciul Net Duo 18 (Internet fix si mobil într-un singur pachet. 8GB pe mobile si 100GB pentru internet fix).

orange (2) orange (8)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close